Rezil oldum rezil.... oda güldü!!!!

:/ sevgilin peki seni hic arayip sormadimi ondan sonra?? tavirlarindan fark etmedimi
konu acilinca söyle bence ne diye güldün fln insan gelip yardim ederdi, gülmek icin acigimimi bekliyodun de :umursamaz:

ee ayıp etmiş tabii ben olsam ne gülüyosun bakıcağın yerde yardım etsene der kızardım valla :oklava:
ay çok sinir bir durum.. neyse özürdiledimi kıss...:uhm:

dilemedi :( yüzüne bile bakmadımki zaten :/ olsun yinede dilemesi gerekirdi :(( yarın diler umarııııım :@

:/ sevgilin peki seni hic arayip sormadimi ondan sonra?? tavirlarindan fark etmedimi
konu acilinca söyle bence ne diye güldün fln insan gelip yardim ederdi, gülmek icin acigimimi bekliyodun de :umursamaz:

evet hiiiç arayıp sormadı hadi neyse telefonu bozuktu zaten ama msndede bişe yazmadı görmemiştir dedim ama nasıl görmezzz belkide cesaret edememiştir ama zaten beni sinir edende bu

valla bu benim başıma geldi hemde iki kez.bence erkekler bu tür olaylarda karşısına verdiği değeri belli eder,

eski sevgilimin yanında düştüğümde gülmeye başlamıştı hiç yardım falan etmedi,anca kanı görünce biraz ilgi gösterdi oda formaliteden diye düşünüyorum

şimdiki sevgilimleyken daha beter düştüm daha yere çarpma sesimi duyar durmaz hemen yanıma uçtu,bırakın gülmeyi tebessüm bile etmedi hatta çok çok üzüldü

peki sen ona kırıldığını belli ettinmi,yani yaptığı hatanın farkındamı.

bu arada hiç üzülme sinirlenme her insanın başına gelir rezil olunacak bişey yok

14-18-22 yaş dönemlerimde de hep aynı fikri savundum. Oda hiçbir zaman çıkmak için yada sevgilim olsun da hava atıyım mantığıyla birini bulma amacı gitmedim.Hayatımın bay doğrusunu uzun bir zaman içerisinde buldum ve yine tesadüfler sonucu da benim için doğru olan insan olduğunu grdüm. Bunları neden söylüyorum ne alaksı var sizinle diceksiniz seven bi insan uzaktan bakmaz geçip karşınıza gülmez, sizi aramamazlık yapmaz kendini böle bi durumda geri çekmez. Çok yapmacık, sizi kırmak istemem ama şu 3 sn lik hayatta yaşanması gereken şeylerin gerçek duygularla yaşanması taraftarıyım.Önemli olan detaylar ne biliyormusun canım.Bi keresinde ben hasta oldum hastane odasında benimle kaldı ve uyumadı gece sağa döndüğümde uyandı ve üstümü örttü bebek gibi ben burdayım aşkım iyimisin dedi. ıdrarımı kaba boşaltıp dr verdi tahlile göndermesi için. Şimdi sen tart ölç. Ve bütün bunları ben hastaneye yattım diye msj attığımda ilk otobüse bilet alıp ankaradan derslere girmeyip benim için yanıma geldi öğrenci ve parasız haliyle düşünebiliomusun.

14-18-22 yaş dönemlerimde de hep aynı fikri savundum. Oda hiçbir zaman çıkmak için yada sevgilim olsun da hava atıyım mantığıyla birini bulma amacı gitmedim.Hayatımın bay doğrusunu uzun bir zaman içerisinde buldum ve yine tesadüfler sonucu da benim için doğru olan insan olduğunu grdüm. Bunları neden söylüyorum ne alaksı var sizinle diceksiniz seven bi insan uzaktan bakmaz geçip karşınıza gülmez, sizi aramamazlık yapmaz kendini böle bi durumda geri çekmez. Çok yapmacık, sizi kırmak istemem ama şu 3 sn lik hayatta yaşanması gereken şeylerin gerçek duygularla yaşanması taraftarıyım.Önemli olan detaylar ne biliyormusun canım.Bi keresinde ben hasta oldum hastane odasında benimle kaldı ve uyumadı gece sağa döndüğümde uyandı ve üstümü örttü bebek gibi ben burdayım aşkım iyimisin dedi. İdrarımı kaba boşaltıp dr verdi tahlile göndermesi için. Şimdi sen tart ölç. Ve bütün bunları ben hastaneye yattım diye msj attığımda ilk otobüse bilet alıp ankaradan derslere girmeyip benim için yanıma geldi öğrenci ve parasız haliyle düşünebiliomusun.
:nazar::nazar::nazar::nazar: ayyy ne tatli ne güzel..opuyorumnanaktan dilerim ömür boyu hep böyle olur.. seni sever sayar ve sahiplenir..olumunekankayizsmile
Bu gibi $eyleri okudugumda bende mutlu oluyorum vallah cevrede neler neler görüyoruz.. güvenmek zor geliyor artik:dilcikar:gamyoncuiremsu

FlyBly canim diger arkadaslarin dedigi gibi ayip etmis sevgilin.:1no2:. umarim hersey yoluna girer ve özrünü diler.. hernekadar bir özürle halledilecek birsey gibi gelmesede bana..bilmiyorumkismile
biraz cocukca buldum karsidan bakip gülmesini..El gibi:umursamaz::sinifsinif:

Ben de gülerdim...
Ki ben yaşlılar hariç her düşene gülerim..
Yani bu istemeden olan birşeydir birden gülmeye başlarım ve yanımdaki kim olursa olsun gülmekten kaldıramam kendim düşersemde kalkamam ..
Bunda ne var bu kadar kızıcak.. Önünüze baksaydınızda düşmeseydiniz..

Sanırım yanlış anlamışım.bugün barıştık dün belli etmiştim kırıldığımı dediğim gibi hiç konuşmamıştım.bugün,dün hiçbişe olmamış gibi konuştu benle bende uzatmadım çünkü yanlış anlamışım aslında bana gülmüyormuş.bugünde hiç açmadık bu konuyu.neyseki sorun çözüldü ya :)

Ben de gülerdim...
Ki ben yaşlılar hariç her düşene gülerim..
Yani bu istemeden olan birşeydir birden gülmeye başlarım ve yanımdaki kim olursa olsun gülmekten kaldıramam kendim düşersemde kalkamam ..
Bunda ne var bu kadar kızıcak.. Önünüze baksaydınızda düşmeseydiniz..

ömrünüzde 1 kere bile hiç yere düşmedinizmi?önünüze baksaydınız düşmezdiniz demişsinde.mutlaka sende düşmüşsündür.ve konu benim düşüp rezil olupta buna üzülüp sinirlenmem değil zaten.sadece sevgilimin buna gülmesiydi ki oda buna gülmemiş zaten.

ömrünüzde 1 kere bile hiç yere düşmedinizmi?önünüze baksaydınız düşmezdiniz demişsinde.mutlaka sende düşmüşsündür.ve konu benim düşüp rezil olupta buna üzülüp sinirlenmem değil zaten.sadece sevgilimin buna gülmesiydi ki oda buna gülmemiş zaten.

Düştüm sevgilimin yanındada düştüm arkadaşlarımın yanındada düştüm.
Yanımdakilerde güldü bende güldüm .
Bu sorun yaratıcak bir şey değil onu anlatmak istemiştim ama kızılmıcak şeye o kadar çok kızmışsın ki gülebilir ne var bunda güldü diye bu kadar surat yapıcaksan kızıcaksan bende önüne baksaydında düşmeseydin dedim...

eee peki sen düşünce niye gelmemiş yanına ?
önemli olan senin düşmen ve onun gülmesi ya da gülmemen değil ki... onun sana ne kadar değer verdiği...

aklını karıştırmak istemem ama bu gibi durumlar belirleyicidir... göz ardı etme bence...

Aslında olan şu:

Arkamda o vardı.
Bana bakıyordu.
Bende ona bakıyordum.
Daha sonra yukarı doğru çıkarken bir anda düşer gibi oldum tam yere yapışmadım .
Arkamdada bir arkadaşım vardı ve onun düştüğüme güldüğünü söyledi.
Arkama baktığımda ise gülüyordu.
Ben bana güldüğünü sanıyordum.
Ve o gün bu konuyu açtım.
Bugün öğrendimki bana gülmüyormuş.
Arkadaşım dün konuşmuş çok kırmışsın falan demiş
O hemen yukarı çıktığımı görünce bişe olmamış sanmış ve başka bişeye gülüyormuş.
Bende arkadaşımın lafına güvenip ve baktığımda onu gülerken görünce bana güldüğünden emin oldum.
Kısacası her şey yanlış anlamaymış.
ve böyle şeyler sevip sevmediğinin göstergesidir demişsiniz.eğer ben gerçekten düşseydim gülmezdi gülseydide mutlaka özür dilerdi neden önyargılı davranmışsam güldü diye o anlık sinirimle boşu boşuna kızdım neyseki her şey yolunda gidiyor.ve beni sevdiğinden eminim.

Ben şahsen düz yolda düz ayakkabıyla nedensiz durduk yere çok kereler düşen biri olarak kendi başımın çaresine bakmayı öğrendim. Ama hoş da olmamış sonuçta benim arkadaşım düşme değil hafif yalpalasam hemen koluma girerdi dikkatli ol düşme diye. Kır kafasını bence bi daha öle bişey yapmasın. Ya da yolda yürürken ayağına çelme tak önüne muz kabuğu at düşsün sonra da sen gül neymiş anlasın.

Back
X