rezil oldum :((

Öff amma uzatmissin ne gereği var böyle ısrar etmenin tamam dediyse ok by yazaydin kendi kendini rezil etmissin

Hayır sevgili değildik herseyin zamanı var diyordu acele ediyorsn diyordu benle bulusmuodu ama hoşlandığına emindim ufacık biseyi böyle abarrttı o bana imalarda bulunduğunda affetmstm kac kere Özür dilemsti

Rezil oldum Kücük düstüm karşısında kendime inanamıyorum psikolojim acayip bozuldu
Yani yapilacak sey gormezden gelmek yolda gorsen rahat davran tinlama umursama yokmus gibi davran rezil oldum psikolojisindeyken ifadelerine yansitirsan rezil olursun...bosver yoluna bak psikolojinide artik evde kendi kendini yiyerek ve ders alarak atlatirsin ama tinlama konusmaya calisirsa yaanii ne diyeyim sana yasandi gecti ben alttan aldim sans versim sen degerlendiremedin vs de kapat bir daha da konusmamiz uygun degil dersin olur biter

Hayır sevgili değildik herseyin zamanı var diyordu acele ediyorsn diyordu benle bulusmuodu ama hoşlandığına emindim ufacık biseyi böyle abarrttı o bana imalarda bulunduğunda affetmstm kac kere Özür dilemsti

Biliyorum bana kızacaksın ama adam senden hoşlanmıyordu sız adama resmen yapıştınız. Hoşlanan bir adam daha zamanı falan var demez.
Hiç babalar arkadaş demeyin, millet abisinin arkadaşıyla evleniyor babaların arkadaş olması nedir yani. Ayrıca babalar samimiyse hoşlarına dahi gider. Bu bir bahane değil yani
Kendinizi kandırıyorsunuz sürekli. Bence artık kendinizi kandırmaktan vazgeçin.
Eski konularda da hiç üniversite eğitimi alan gencecik bir kız gibi değil liseli aklı beş karış havada bir kız gibi yazıyordunuz.
Bakın aileler uyuyor diye kendinizi resmen zorla aşk olduğuna inandırdınız. Sadece uyumlu ve "evde kalmayayım" kafasıyla bu kadar kendinize zulmetmeyin.
Cidden genç bile değilsiniz küçüksünüz siz. Daha çok zamanınız var sakinleşin
Adamın peşine düştünüz bir sürü şey yaptınız adam sizle görüşmemiş bile. Sizden hoşlanmıyor belli ki neden hala bu tip şeyler yapıp hepten kendinizden soğutuyorsunuz?
Bir duruşunuz olmalı artık.
Bence hoşlanmayan bir adam için daha fazla koşturmayın...

Daha ilişki bile olmayan bir şeyde bu kadar trip, bitirelimler, ayrılalımlar falan çok çocukça ve komik...

Kaç yaşındasın, daha önce gerçek bir ilişki yaşadın mı? Bunları bilelim ona göre yorum yapalım.

22 yasındayım bi tane sevgilm olsmtu ama ciddi deildk onunla bu cocugun ailesi falsn biliyordu tanışıyordu aileler

Demek ki çocuk bitircekti ama senden bekliyodu bir atak.
Muhtemelen öküzün tekidir sen onu terket diye elinden geleni yapmıştırda.
Boşver adam mı yok yav

Offf off trip konusunda ülkemizin kızlarını geçecek başka bir ırk daha yoktur herhalde.
Bazı insanlar ardındaki imayı değil direkt söylenen sözleri muhatap alır. Ki bu bazı insanlar, erkekler oluyor bu konuda.
Çoğu düz düşünür, bunu dedi ama ne demek istedi diye düşünmez. Sen bitsin diyorsan, gerek 1 aylık bir şey olması, gerekse senin fazla dırdırcı görünmen sebebiyle tamam bitsin diye cevap verir.
O bilmez ki benimle az ilgileniyorsun, ben de koz olarak ayrılığı kullanıyorum demek istediğini. Belki de fazla oyunbaz bulmuştur seni. Her olayda başıma böyle ekşir bu, yol yakından döneyim demiştir. Ki seni engellemesi de bunu gösteriyor zaten.
Son tavsiyem, gerçekten istemediğiniz şeyleri talep etmeyiniz, sonra elleri bomboş kalıverirsiniz böylece.

22 yasındayım bi tane sevgilm olsmtu ama ciddi deildk onunla bu cocugun ailesi falsn biliyordu tanışıyordu aileler

Hah tahminim doğru çıktı. Sen ilişki yaşamayı, ilişkinin içinde nasıl davranacağını bilmiyorsun. Sıkıntı burada. Bunu tecrübe olarak gör, bir sürü hata yapmışsın bir sonraki ilişkinde tekrar etme bunları.
Karşındaki adamın sana hakaret etmesine seni kırmasına izin verme mesela, ya da sana ilgi göstermeyen bir adamın peşinde koşma. En ufak bir sorunda ayrılma, bitirme kelimelerini kullanma, kullanırsan karar değiştirip geri dönmeye kalkma. Bunlar bir ilişki için çok büyük hatalar.

rezil olmak demeyelim de bu ısrar niye. adam görmüş cevap atmamış, ısrarla peşinden koşuyor gibi olmuşsunuz.

bir de bitsin diyorsunuz adam kabul edince suç oluyor. yazık ya erkeklere.

bu kadar egosunu şişirmenin ne alemi vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…