- 17 Aralık 2015
- 530
- 707
- 53
- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
Öff amma uzatmissin ne gereği var böyle ısrar etmenin tamam dediyse ok by yazaydin kendi kendini rezil etmissin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır sevgili değildik herseyin zamanı var diyordu acele ediyorsn diyordu benle bulusmuodu ama hoşlandığına emindim ufacık biseyi böyle abarrttı o bana imalarda bulunduğunda affetmstm kac kere Özür dilemstiSiz sevgili olmuş muydunuz? Yani adını koymuş muydunuz? Bana biraz karşılıksız duygular gibi geliyor bana başından beri konularınızı biliyorum. Adamın size karşı duygusu yok gibi sadece sizin ısrarınız ve üstelemeleriniz var.
Bu kadar üstelemeyin biraz rahat bırakın artık kendinizi daha gençsiniz, çok genç
Yani yapilacak sey gormezden gelmek yolda gorsen rahat davran tinlama umursama yokmus gibi davran rezil oldum psikolojisindeyken ifadelerine yansitirsan rezil olursun...bosver yoluna bak psikolojinide artik evde kendi kendini yiyerek ve ders alarak atlatirsin ama tinlama konusmaya calisirsa yaanii ne diyeyim sana yasandi gecti ben alttan aldim sans versim sen degerlendiremedin vs de kapat bir daha da konusmamiz uygun degil dersin olur biterRezil oldum Kücük düstüm karşısında kendime inanamıyorum psikolojim acayip bozuldu
Hayır sevgili değildik herseyin zamanı var diyordu acele ediyorsn diyordu benle bulusmuodu ama hoşlandığına emindim ufacık biseyi böyle abarrttı o bana imalarda bulunduğunda affetmstm kac kere Özür dilemsti
Kızlar benim görüstğm biri vardı komşumuzun oğlu 1aydır iyi gidiyodk bu bana bi gün yazmadı bendee sinirle daha fazla devam edemicem dedim oda kabıl etti sen bitirmişsin dedi diyecek birsey kalmıyor dedi. Bu kadr cabuk kabul edeceğini düsünmemistm. İki gün sonra ben mesaj attım fevri davrandım böyle bitmesin güzel gidiyodk dedim.kusura bakma dün gece sen herşeyi bitirdin ben diyeceğimi dedim dedi.Ben bunu sinirle söylediğini düsünmstm 1 hafta sonra bugün mesaj attm hayırlı cumalar diye gördü cevap vermedi bende ufacık bisyde bitiriosn sen bana imalarda bulunduğunda affetmstm ben dedim gördü ve direk whatsaptan engelledi beni su an cok kötüyüm kendimi rezil ettim bide aileler tanısıo babalarımız ne yapıcam cok kötüyüm
kendimi rezil ettim
22 yasındayım bi tane sevgilm olsmtu ama ciddi deildk onunla bu cocugun ailesi falsn biliyordu tanışıyordu ailelerDaha ilişki bile olmayan bir şeyde bu kadar trip, bitirelimler, ayrılalımlar falan çok çocukça ve komik...
Kaç yaşındasın, daha önce gerçek bir ilişki yaşadın mı? Bunları bilelim ona göre yorum yapalım.
22 yasındayım bi tane sevgilm olsmtu ama ciddi deildk onunla bu cocugun ailesi falsn biliyordu tanışıyordu aileler
bu kadar egosunu şişirmenin ne alemi vardıKızlar benim görüstğm biri vardı komşumuzun oğlu 1aydır iyi gidiyodk bu bana bi gün yazmadı bendee sinirle daha fazla devam edemicem dedim oda kabıl etti sen bitirmişsin dedi diyecek birsey kalmıyor dedi. Bu kadr cabuk kabul edeceğini düsünmemistm. İki gün sonra ben mesaj attım fevri davrandım böyle bitmesin güzel gidiyodk dedim.kusura bakma dün gece sen herşeyi bitirdin ben diyeceğimi dedim dedi.Ben bunu sinirle söylediğini düsünmstm 1 hafta sonra bugün mesaj attm hayırlı cumalar diye gördü cevap vermedi bende ufacık bisyde bitiriosn sen bana imalarda bulunduğunda affetmstm ben dedim gördü ve direk whatsaptan engelledi beni su an cok kötüyüm kendimi rezil ettim bide aileler tanısıo babalarımız ne yapıcam cok kötüyüm