rezil oldum :((

Yüzyüze dahi görüşmediğiniz, platonik bir şey bu farkında mısınz?
Paylaştığınız hiç bir şey yokken nedir bu ne yapacağım ben falanlar.
Burada her konunuza bir sürü insan aynı şeyleri yazıyor bir kulaktan giriyor bi kulaktan çıkıyor.
Ama kendiniz için dikkate alın bence.
Bu kadar bir erkeğin peşinden koşturan kız imajında olursanız, sevgili dahi değilken sevgili gibi ayrılırsanız, adama vazgeçilmez muamelesi çekerseniz, ortada bu kadar bir şey yokken depresyon yaparsanız, üzgünüm ama daha çok konu açarsınız. Ayağınız yere bassın biraz bence.

ayrılmak istemediğin halde neden istiyormuş gibi konuştun.
bazı insanlar için biten bitmiştir.
geçmiş olsun

komsunu ogluyla ne isin var senin kac yasindasin sen tamam bitti demis daha ne mesaji atipda usteliyorsun ki dua et annesine falan demesi ortada birsey yokken olay cikar bence cocugun yakasini birak daha fazla rezil olmadan

Bahanesi olmus. Adam zaten ayrılmak ıcın fırsat kolluyomus sen ekmegıne yag sürmüşsün onu hiç yormadan. Bırak ne hali varsa görsün

ayrılmak istemediğin halde neden istiyormuş gibi konuştun.
bazı insanlar için biten bitmiştir.
geçmiş olsun

Sevgili bile değillermiş ki..
Çocuğun peşinden koşturup duruyor, görüşelim diyor çocuk daha zamanı falan var diyor.
Teknik olarak ayrılalım demesi bile farazi. Sevgili değiller ki ayrılsınlar

Ondan başkasını istemyrm onu cok seviyrm cok pişmanım yaşamak istemiyorum kaç gündür yemek yiyemiyorum

Hic bana uygun degil ölsemde kapisina gitmem boyle bacilara hayranim guclu geliyolar bana ama yükü omzuna almis olmuyomusun mesela barissaniz tekrar darginlik olsa sen geldin bana demezmi

Hic bana uygun degil ölsemde kapisina gitmem boyle bacilara hayranim guclu geliyolar bana ama yükü omzuna almis olmuyomusun mesela barissaniz tekrar darginlik olsa sen geldin bana demezmi
Umrumda değil cok seviyorum onu cok ahlaklıydı artık baskasını.sevemem dünyam karardı resmen

Ondan başkasını istemyrm onu cok seviyrm cok pişmanım yaşamak istemiyorum kaç gündür yemek yiyemiyorum

Aferim afferimm
Dünyanın en mükemmel en bulunmaz hint kumaşı erkeğini bulmuşsun sakın bırakma sıkı sıkı tut. Hatta o istemiyorsa daha da sıkı tut, zorla güzellik yap emi.
Hiç adam akıllı ilişki yaşamadığından bu buldum yapış tutumu böyle devam et afferim.
Ben kocam için vazgeçilmezim onsuz yaşayamam demiyorum. Üç senelik sevgililik 6 aylık evlilikte, tatiller kaçamaklar, bir sürü paylaşım ve karşılıklı bir aşka rağmen diyorum bunu.
Niye çünkü kendimi seviyorum ben en çok ben istemeyeni de ben hiç istemem!!! Kocam da olsa. Kendime saygımdan gitmesini bilirim. Bu huyumdan ve bu duruşumdan üç senedir beraberiz ama. Ben de yapışsaydım ayy sensiz olamammm deseydim bin bir türlü çocukluk tripler emin ol o da senle mi uğraşcam der geçerdi.
Bana burda sinir geldi adam da haklı.
Aklını acil başına topla.
Kimse vazgeçilmez değil.
Aşk da öyle babalar tanışıyo, aileler uygun evleniriz bizden ibaret değil.
Hiç bir şeyini bilmeden yüz yüze bir çay içmeden neyine aşıksın Leyla hanımcıım, hırs o hırs. Ama bu hırsla adamın popo tavan yapar o olur sadece.

Doğrusu sizinki. Ben kadına en çok asalet ve gururu yakıştırırm.
Bu tip erkeğe yapışanlar, onsuz olamam diye vıcık vıcık aşk saçanlardan da daha istediğini elde edeni görmedim. Hepsi bitti. Erkekler de kadında zariflik, asillik ve gurur sever, çevremdeki her erkek ama. Bu tipler hep mutsuz olur hep ama. Buldumcuk olup da adamdan değer gören görmedim ben. Kuyruğu dik tutan kadınlar daha çok sevilir.
Ne yalan söyleyeim ben de bu tip güçlü kadınları severim bir kadın olarak, erkekler de haklı (güçlü derken erkeğe yapışmak bence güç değil, ben gidebilen, aşkından ölse yalvarmayan güçlü kadınları kast ediyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…