- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
demekki o kadar önemli değilmişsin onun için bi seferde sildiğne göreOnu aldatmadm hakaret etmedm fevri davrandm dedim Özür diledim o bana imalarda bulunduğunda affetmstm ben kac kez Özür dilemişti simdi beni engellemesi şok etkisi yarattı bende
Kızlar benim görüstğm biri vardı komşumuzun oğlu 1aydır iyi gidiyodk bu bana bi gün yazmadı bendee sinirle daha fazla devam edemicem dedim oda kabıl etti sen bitirmişsin dedi diyecek birsey kalmıyor dedi. Bu kadr cabuk kabul edeceğini düsünmemistm. İki gün sonra ben mesaj attım fevri davrandım böyle bitmesin güzel gidiyodk dedim.kusura bakma dün gece sen herşeyi bitirdin ben diyeceğimi dedim dedi.Ben bunu sinirle söylediğini düsünmstm 1 hafta sonra bugün mesaj attm hayırlı cumalar diye gördü cevap vermedi bende ufacık bisyde bitiriosn sen bana imalarda bulunduğunda affetmstm ben dedim gördü ve direk whatsaptan engelledi beni su an cok kötüyüm kendimi rezil ettim bide aileler tanısıo babalarımız ne yapıcam cok kötüyüm
Kızlar benim görüstğm biri vardı komşumuzun oğlu 1aydır iyi gidiyodk bu bana bi gün yazmadı bendee sinirle daha fazla devam edemicem dedim oda kabıl etti sen bitirmişsin dedi diyecek birsey kalmıyor dedi. Bu kadr cabuk kabul edeceğini düsünmemistm. İki gün sonra ben mesaj attım fevri davrandım böyle bitmesin güzel gidiyodk dedim.kusura bakma dün gece sen herşeyi bitirdin ben diyeceğimi dedim dedi.Ben bunu sinirle söylediğini düsünmstm 1 hafta sonra bugün mesaj attm hayırlı cumalar diye gördü cevap vermedi bende ufacık bisyde bitiriosn sen bana imalarda bulunduğunda affetmstm ben dedim gördü ve direk whatsaptan engelledi beni su an cok kötüyüm kendimi rezil ettim bide aileler tanısıo babalarımız ne yapıcam cok kötüyüm
ayrılmak istemediğin halde neden istiyormuş gibi konuştun.
bazı insanlar için biten bitmiştir.
geçmiş olsun
Ondan başkasını istemyrm onu cok seviyrm cok pişmanım yaşamak istemiyorum kaç gündür yemek yiyemiyorumYüzyüze dahi görüşmediğiniz, platonik bir şey bu farkında mısınz?
Paylaştığınız hiç bir şey yokken nedir bu ne yapacağım ben falanlar.
Burada her konunuza bir sürü insan aynı şeyleri yazıyor bir kulaktan giriyor bi kulaktan çıkıyor.
Ama kendiniz için dikkate alın bence.
Bu kadar bir erkeğin peşinden koşturan kız imajında olursanız, sevgili dahi değilken sevgili gibi ayrılırsanız, adama vazgeçilmez muamelesi çekerseniz, ortada bu kadar bir şey yokken depresyon yaparsanız, üzgünüm ama daha çok konu açarsınız. Ayağınız yere bassın biraz bence.
Nesini seviyorsun ki?Ondan başkasını istemyrm onu cok seviyrm cok pişmanım yaşamak istemiyorum kaç gündür yemek yiyemiyorum
Cok ahlaklıydı ciddiydi hic bi erkek onun gibi değilNesini seviyorsun ki?
Umrumda değil cok seviyorum onu cok ahlaklıydı artık baskasını.sevemem dünyam karardı resmenHic bana uygun degil ölsemde kapisina gitmem boyle bacilara hayranim guclu geliyolar bana ama yükü omzuna almis olmuyomusun mesela barissaniz tekrar darginlik olsa sen geldin bana demezmi
Ondan başkasını istemyrm onu cok seviyrm cok pişmanım yaşamak istemiyorum kaç gündür yemek yiyemiyorum
Hic bana uygun degil ölsemde kapisina gitmem boyle bacilara hayranim guclu geliyolar bana ama yükü omzuna almis olmuyomusun mesela barissaniz tekrar darginlik olsa sen geldin bana demezmi
Ay adamı tanımıyormuşsun bile.Cok ahlaklıydı ciddiydi hic bi erkek onun gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?