- 5 Temmuz 2016
- 782
- 775
- 53
- Konu Sahibi smartieslidondurma
-
adam kesin benim salak birisi oldugumu dusunmustur. iki kelimeyi bir araya getiremedimHiçte rezillik değil. İnsanlık hali herşey mümkün.
bu cocuk daha yeni ise baslamis ... ben oranin devamli musterisiyim. gecen hafta falan hic gormedim .Ay kimbilir ne tuhaf olaylar yaşamıştır, sen buna rezillik mi diyorsun
ay bu nasil mumkun olacak acaba ? :)umursama bile... :)
O zaman bu çocuk kendini sorunlu zanneder zaten boşverbu cocuk daha yeni ise baslamis ... ben oranin devamli musterisiyim. gecen hafta falan hic gormedim .
Bence çocuktan etkilendin yoksa bu ufacık olayı bu kadar takmazdın.bu cocuk daha yeni ise baslamis ... ben oranin devamli musterisiyim. gecen hafta falan hic gormedim .
diyosun . insallah :)Abartılacak bir durum yok merak etmeyin. Rezil olmamışsınız.
hayir kesinlikle . ustu basi komple is kiyafetiydi . yani anlayacagin cekici hic bir tarafi yoktu.zaten tipimde degildi ben sadece turk oldugu bir an gorunce hemen noldu bilmiyorum elim ayagima dolandi ...Bence çocuktan etkilendin yoksa bu ufacık olayı bu kadar takmazdın.
ay ne biliyim iste. iki lafi bir araya getirmekten acizdimbende bişey sandım ne var bunda canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?