rezil oldum :(

demii.... insanlari dinlersen daha ne rezillikler cikar...

adam kesin benim salak birisi oldugumu dusunmustur. iki kelimeyi bir araya getiremedim
valla yurtdışında yaşasam
bir türk isterse dünyanın en saçma en aptalca davranışını da yapsa söylese benim için kanımdır canımdır adam ya sizi zaten ayrı yere koydu ya da umursamadı bile ki ozaman rezil olmanızın da bi anlamı yok zaten öyle değil mi

haklisin . herkezin kendine gore derdi var iste. bende bunu dert ettim kendime . olay hemen sicagi sicagina yazdim . biraz sogunca belki bu kadar bende onemsemem .
Seni üzmeye çalışan insancıklarıda lütfen önemseme hayatımızada almayalım diyecektim maalesef bu ailede olursa mümkün olmuyor

aa ne alaka artık pazarlarda kart geçiyo ki. dünyadan haberleri yok galiba

Aynen o yuzden takma kafana
Bi de ben ezine peyniri gibi beyazim beni nasil araba benzetti o da apayri bi mevzu
Unut gtsin
beyaz araplarda var :) yuzlerine full goz makyajindan bakilmiyor :) iste cikiyor iste oyleleri .
ay sen rezillik görmemişsin Benim sohbet bölümünde topiğim var orayı oku bence kk hatunlarının rezlik durumları diye ... onları görsen kendi haline şükredersin
soz hemen simdi girip okuycam :)

ayy beni ayri yere koyduysa hic unutamaz o zaman . bir yerlerde karilasirsak kesin hatirlar :) saka bir yana yabanci memlekette oldugumuz icin gun icinde bir turkle karsilasinca hemen dikkat cekiyor.

Seni üzmeye çalışan insancıklarıda lütfen önemseme hayatımızada almayalım diyecektim maalesef bu ailede olursa mümkün olmuyor

malesef hayatta bir cok sey mumkun olmuyor lutfen sende elinden geldigince onemsememeye calis . sevgiyle :)

sen bu adamdan hoslandin mi ne bukadar onemsedigine gore

yeni bir ask mi dogacak kimm.ne takildin bu kadar kiz..
gayet normal insanlik hali..
kusura bakma kardes yanlis znladim dersin en icabinda yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…