- 5 Temmuz 2016
- 782
- 775
- 53
- Konu Sahibi smartieslidondurma
-
hepsini dinlemstir iste oda :) ama ben birebir kendisiyle muhattap oldugum icin sanirim o yuzden biraz abarttim . yoksa bizim burda konustuklarimizi duyan turkler oluyor umursamiyorum bile .biz bir seferinde bir kaç arkadaşla kahve içmeye gittik, diğerleri oturdu 2 kişi kahveleri bekliyoruz. bu arada da dedikodunun dibine vuruyoruz :)) kahveleri aldık, acaba nereye oturdular falan derken, kahveleri veren çocuk demesin mi, onlar aşağıya indi, Türkçe olarak :))
ne konuştuğumuzu bile hatırlamayacak kadar çok konuşmuştuk, nasıl olsa Türk yoktur diye de baya rahat davranmıştık. ufak bi şokun ardından teşekkür edip çaktırmadan aşağı indik :))
iste adam banada tepsi istermisiniz diye sormus ben adama ben turkum diye verdim . inanabiliyormusun ?Ayy bu da bişey mi
Ben annemle pazara gittim adama diyorum peşin alıcam indirim yap adam karşımda yarıldı gülmekten gülüyor ben halen kredi kartı değil peşin alıcam diyorum
Annemin dürtmesiyle kendime geldim
Burası pazar abbla burda kartın ne işi var dedi adam dünya ya döndüm
Olur öyle çok şaapmamak lazım
hepsini dinlemstir iste oda :) ama ben birebir kendisiyle muhattap oldugum icin sanirim o yuzden biraz abarttim . yoksa bizim burda konustuklarimizi duyan turkler oluyor umursamiyorum bile .
yorumu gorunce nasil gulumsedim :) ay ne biliyim cocukda pek tipim degildi ama .Havada aaaşk kokusu vaaaaryoksa niye o el ayağa dolansın, hiç. Olmaz bir şey ya Gül geç :)
insallah bende unuturum tez zamanda . ben pek fazla rezillik yasamadigim icin senin kadar alisik degilim :) allah nicelerinden korusun .
19 yıllık hayatım boyunca en rezilce şeyler yaşadım, yerin dibine girdim. Unutuluyor.
Yok ya olur böyle şeyleradam kesin benim salak birisi oldugumu dusunmustur. iki kelimeyi bir araya getiremedim
haklisin . herkezin kendine gore derdi var iste. bende bunu dert ettim kendime . olay hemen sicagi sicagina yazdim . biraz sogunca belki bu kadar bende onemsemem .Keşke bütün dertler bu kadarcık olsa, bumu dert ?
Sende üşenmedinde konu açmışsın , ben yerinde olsam adamın ne düşünüp düşünmediği çokda TIN yaniydi ...
hayir pek sanmiyorum .Çocuktan hoşlanmış olabilir misin acaba :)
Ee sonuçay o da bişey mibenim kardeşim öğretmenlik mülakatında soruyu yanlış anlamış. anlatmış da anlatmış. sonra komisyon demiş ki sen ne anlatıyorsun o da demiş ki ne sormuştunuz puhaha. senin ki gayet sıradan yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?