bir ay önce biriyle tanıştım bir iş halledilecekti o aracı oldu..ilk tanıştığımız gün müşterisi vardı uzuuun uzuun baktı bana ben karşı masadaydım...işi halletmeye bankaya giderken yaşımı ne iş yaptığımı sordu kibar oldukça bir o kadar da mesafeli keza ben de öyle...kendinden az da olsa bahsetti o da aynı sokakta oturuyormuş
buralarda büyümüş vs...işi hallettiğimiz gün hem sanki uzun zamandır tanışıyormuş gibiydik ama sevviyeliydik ..neyse iş halloldu sonrasında bazı sıkıntılar oldu ben bunu aramak zorunda kaldım o aradığımda açmadı bir saat sonra döndü özür diledi çok yoğun olduğunu söyledi biliyorum zaten ofiisleri çok yoğun...çok kibar konuştu yardımcı oldu...ama sonrasında arayıp sormadı halledebildiniz mi diye...
sonra bir kere daha aramak zorunda kaldım onu da açmadı ama aynı dakkikada geri döndü..bu seefeer sanki biraz soğuk konuştu ama 4 dakika konuştuk yani:) kızlar ben ilk gördüğüm gün etkilendim bu adamdan sürekli whatsapptan bakıyorum ne zaman girmiş fotolarına bakıyorum face ine bakıyorum aşık değilim ama çok hoşlandım işin garibi aynı sokakta çapraz apt..da oturuyoruz hiç karşılaşmadık..
gelelim son bombaya bir ay oldu nerdeyse hiç karşılaşmaynca dedimki bunda da bir his varsa çekiniyorsa bişiler yapmak gerek..tuttum bunu face den ekledim 10 dk içinde kabul etti..bir de mesaj attım nasılsınız ... bey ?:) diye
ama mesaja cvp gelmediii..gelmediği gibi hep yuvarlak içinde tek tık kaldı..bu ya görmedi ya görmemezlikten geldibir gündür içim içimi yedi...dün akşam dayanamadım aşkolsun size ....bey hatrınızı sordum dün nezaketen cevap vermediniz darıldım valla diye gönderdim ve ona da cvp vermedi...neler oluyor anlamadım insan bişi olmasa bile nezaketen cvp vermezmiydi.. çok üzgünüm rezil olduğmu düşünüyorum...
evli değil nişanlı değil bekar hatta bir konusu geçmişti spor a gidiyormuş ee daha bekarız kendimize bakmamız lazım demişti. şakayla.. ama evt kötü oldu yinede..Evet saçmalamışsınız.
Şahsen beni de böyle eksele aşkolsun bir cevap bile vermediniz dese mecbur muyum derdim.
Evli olabilir, nişanlı olabilir
Her şey olabilir bu adam
ekledim ve attım mesajı evt öyle olmuş olabilir ama girdi kaç kere messenger a görmemiş olabilir miki...mesajı arkadaş olarak kabul ettikten sonra mı attınız? onaylamadan önceyse mesaj isteklerinde kalmıştır görmemiştir..
ilk mesaj tamam da ikinci olmasaymış daha iyiymiş.. olmus sonuçta ama budan sonra beklemeye başlayın bebce.. adamın belki de sevgilisi falan vardır..
ewt bekar...Bekar olduğundan emin misin?
bugün dönüş yapmazsa ki yapmicak gb görünüyor evt çıkarıcam arkadaşlıktan ama o kadar yakın oturuyoruz ki... utandım rezil oldum...bugüne kadar rhiç karşılaşmadık inş bi daha da karşılaşmayız evi de burda işi de nasıl olacaksa....kendisini arkadaslık tan cıkar ve mesajlarını sil ve unut olur böyle seyler sildiğini görürse döner eh mesguldum vs dıyebılır sende aynı sekılde davran cevap verme bıkac gün teorim gercekleşirse kısasa kısas cevap vermezse yıne kaybettıgın bısey yok bosverrr amann...
Telefonuna Messenger yüklü değilse göremez anca pc den açınca görür.ewt bekar...
:)))))))ilk mesaj normalde ikincisi biraz gereksiz olmuş..
etkilendiyse o düşsün pesinize o sorsun halinizi hatirinizi.çok açık etmissiniz kendinizi ters tepip kacadabilir. hakkinizda hayırlısı olsun üzülmeyin olan olmuş.hayatinda biri yoksa büyük ihtimal döner mesajiniza ve görmemiştim kusura bakmayin tarzı bir sey söyler.
cevap yazmazsada tekrar yazmayın ama ikinciyede cevap yapmadınız diye..:)
ya zaten kötüyüm yaa:))))Fena rezil olmussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?