- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
ekledim ve attım mesajı evt öyle olmuş olabilir ama girdi kaç kere messenger a görmemiş olabilir miki...
teşekkürler :)))))) ama pis rezil oldum :))Amaaan oluyor öyle.
Bekarken insan bazen tongaya düşüyor öyle.
Takma bence.
Hiç rezil oldum diye de düşünme.
Unutma ne hissedersen onu yansıtırsın.
O kaybetmiş seni hıhhhhhhhhh!
Olduysan oldun ne yapalım?teşekkürler :)))))) ama pis rezil oldum :))
bugün dönüş yapmazsa ki yapmicak gb görünüyor evt çıkarıcam arkadaşlıktan ama o kadar yakın oturuyoruz ki... utandım rezil oldum...bugüne kadar rhiç karşılaşmadık inş bi daha da karşılaşmayız evi de burda işi de nasıl olacaksa....
Demekki senden hoslanmamis. Geriye bitek bu kaliyor.evli değil nişanlı değil bekar hatta bir konusu geçmişti spor a gidiyormuş ee daha bekarız kendimize bakmamız lazım demişti. şakayla.. ama evt kötü oldu yinede..
daha atarmıyım hiçBence daha fazla meaaj atmayin gonlu olsa ulasirdi size uzgunum
+1Bir kere mesaj atmissiniz cevap gelmeyince ikinci mesaji atmaniz sacma olmus.
Neys eolan olmus bosverin
bu bir kriter olabilir mi sence:))ama niye o zaman face de 10 dk içinde akledi kiçok gelin güven oldum ben off off
Facebook tan eklemeniz bile yeteri kadar sacmayken bir de mesaj atip üstüne israrla bir mesaj daha atmissiniz. Rezil olmak demeyelim de biraz abartmissiniz yaklaşma olayini. Ucunda olum yok ya bosverin. Olursa olur, olmazsa da içinizde kalmaz en azindan.bir ay önce biriyle tanıştım bir iş halledilecekti o aracı oldu..ilk tanıştığımız gün müşterisi vardı uzuuun uzuun baktı bana ben karşı masadaydım...işi halletmeye bankaya giderken yaşımı ne iş yaptığımı sordu kibar oldukça bir o kadar da mesafeli keza ben de öyle...kendinden az da olsa bahsetti o da aynı sokakta oturuyormuş
buralarda büyümüş vs...işi hallettiğimiz gün hem sanki uzun zamandır tanışıyormuş gibiydik ama sevviyeliydik ..neyse iş halloldu sonrasında bazı sıkıntılar oldu ben bunu aramak zorunda kaldım o aradığımda açmadı bir saat sonra döndü özür diledi çok yoğun olduğunu söyledi biliyorum zaten ofiisleri çok yoğun...çok kibar konuştu yardımcı oldu...ama sonrasında arayıp sormadı halledebildiniz mi diye...
sonra bir kere daha aramak zorunda kaldım onu da açmadı ama aynı dakkikada geri döndü..bu seefeer sanki biraz soğuk konuştu ama 4 dakika konuştuk yani:) kızlar ben ilk gördüğüm gün etkilendim bu adamdan sürekli whatsapptan bakıyorum ne zaman girmiş fotolarına bakıyorum face ine bakıyorum aşık değilim ama çok hoşlandım işin garibi aynı sokakta çapraz apt..da oturuyoruz hiç karşılaşmadık..
gelelim son bombaya bir ay oldu nerdeyse hiç karşılaşmaynca dedimki bunda da bir his varsa çekiniyorsa bişiler yapmak gerek..tuttum bunu face den ekledim 10 dk içinde kabul etti..bir de mesaj attım nasılsınız ... bey ?:) diye
ama mesaja cvp gelmediii..gelmediği gibi hep yuvarlak içinde tek tık kaldı..bu ya görmedi ya görmemezlikten geldibir gündür içim içimi yedi...dün akşam dayanamadım aşkolsun size ....bey hatrınızı sordum dün nezaketen cevap vermediniz darıldım valla diye gönderdim ve ona da cvp vermedi...neler oluyor anlamadım insan bişi olmasa bile nezaketen cvp vermezmiydi.. çok üzgünüm rezil olduğmu düşünüyorum...
Ben cok bilmiyorum face olayoni fazla kullanmam ama olan olmus baktin yaziyor sakin yazmadaha atarmıyım hiçkeşke diğerlerini de geri alabilsem yok mu bir yolu:)
face den ekleyince birde hatrını sordum cvp da gelmeyince ertesi gün neyse evet çok saçma oldu biliyorum ama hoşlandım ne yapayımAdamın pesınden nıye bukadar kosuyorsunuz
Sızın yaptıgınızı bana bırı yapsa inanılmaz rahatsız olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?