rezil oldum:(

ekledim ve attım mesajı evt öyle olmuş olabilir ama girdi kaç kere messenger a görmemiş olabilir miki...

şöyle soyleyeyim esim bilmiyordu messengerda mesaj isteklerine nereden bakacağinı ben göstermistim..
gerçi 2. mesajı normal atmışsınız gormustur onu muhtemelen

Amaaan oluyor öyle.
Bekarken insan bazen tongaya düşüyor öyle.
Takma bence.
Hiç rezil oldum diye de düşünme.
Unutma ne hissedersen onu yansıtırsın.
O kaybetmiş seni hıhhhhhhhhh!

Peki face de online mi? Belki çok sık girmiyordur görmemiş olabilir. İkinci mesajı atmasaydın keşke ama olan olmuş boşver gitsin.

face sık olmasa da giriyor son görülmesini görüyorum

Amaaan oluyor öyle.
Bekarken insan bazen tongaya düşüyor öyle.
Takma bence.
Hiç rezil oldum diye de düşünme.
Unutma ne hissedersen onu yansıtırsın.
O kaybetmiş seni hıhhhhhhhhh!
teşekkürler :)))))) ama pis rezil oldum :))

teşekkürler :)))))) ama pis rezil oldum :))
Olduysan oldun ne yapalım?
Dünyanın sonu mu?
Adam evli,nişanlı olsaydı rezil olurdun,unutma.
Bekar bir kadının bekar bir erkekten hoşlanması da normal,karşılık görmesi de/görmemesi de normal.
Boşver.
Bir iki gün sonra benim gibi düşünmeye başlarsın sen de bence.

rezil oldum dıye düşünme amannn herkes herkese yazıyor mesaj ne var bunda amannn karsılasınca tanımamazlıktan gelirsin ben öyle yapardım zaten dünki yedıgım yemegı unutuyorum attıgım mesajı mı hatırlıcam hep hiç yanii..

Dunyada tek derdin olsun canim benim, salla gitsin. Bekarken bana da olmustu aynisi. Hayir olandadir. Sallaaaa

ama niye o zaman face de 10 dk içinde akledi ki çok gelin güven oldum ben off off

Facebook tan eklemeniz bile yeteri kadar sacmayken bir de mesaj atip üstüne israrla bir mesaj daha atmissiniz. Rezil olmak demeyelim de biraz abartmissiniz yaklaşma olayini. Ucunda olum yok ya bosverin. Olursa olur, olmazsa da içinizde kalmaz en azindan.

Adamın pesınden nıye bukadar kosuyorsunuz
Sızın yaptıgınızı bana bırı yapsa inanılmaz rahatsız olurdum
face den ekleyince birde hatrını sordum cvp da gelmeyince ertesi gün neyse evet çok saçma oldu biliyorum ama hoşlandım ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…