Rezil oldum

herkes oturmuş 4 gözle kim ne takmış ne giymiş diiye beklerken ah uh diye video açılması hem de gelinle damat

Bibi asıl mesele de o. İlk görüntü komşunun oğlunun kaseti açıp kamerayı koyduğu yerden çıplak poposuyla yatağa doğru gitme sahnesiymiş...

Ay sinirim bozuldu yeminne.

Sesleri merak ettim şimdi,ahlııı vahlıııı filannn

Bibi asıl mesele de o. İlk görüntü komşunun oğlunun kaseti açıp kamerayı koyduğu yerden çıplak poposuyla yatağa doğru gitme sahnesiymiş...

allahım yaa kız deli gibi evde tek başına bağırarark gülüyorum yaaa allah korusun ya kendimi bi an düşündüm de allah muhafaza pencereden aşağı bırakırdım kendimi herhalde

AYYY sus sus karnıma sancı girdi kız bağırarak güldüm komşular evi basacak birazdan

Allahım sana geliyorum bari soyunmadan koysaydınız kamerayı

HA HAAAAA kimin ne taktığı belli oldu hadi kalkın gidelim demişlerdir
Ayy çok komik ve kötü son takıcı

Hadi yurt dışında olsa neyse bi nevi unutulur belki ama burası Türkiye cnim on beş yıl olmuş halen hatırlayıp anıyoruz Allah muhafaza akıl sağlığı çok önemli bişey

ohhh yüreğime su serptin yaa iyi iyi teketmişler barii ülkeyi

Hadi yurt dışında olsa neyse bi nevi unutulur belki ama burası Türkiye cnim on beş yıl olmuş halen hatırlayıp anıyoruz Allah muhafaza akıl sağlığı çok önemli bişey
aa ayıp ettin yaa biz türkler unutur muyuz hiç,kaçar mı böyle komedi bak allah bilir hangi ilimizde olay cereyan etmiş ben taaaa ığdır da olayı duydum :) kim bilir ben kimlere anlatırım

Gözümün önüne geldide yatağa kedi gibi giriyor arkada popo sallanıyor hahahahahaa tam komedi yaaa
ay yo yo o değilde aradaki diyaloğu bi düşündüm de ayy fena oldum yaa,korkma şöyle yap böyle yap dediklerini duyar gibiyim yaa,sahi hangi pozisyonu denemişlerdir acaba yaa..bi soraydın bacım

Ay bir gün kameraya çekersem benden beklenecek şey bu Yanlışlıkla başıma gelme ihtimali düşük değil, Allah korusun

herkes oturmuş 4 gözle kim ne takmış ne giymiş diiye beklerken ah uh diye video açılması hem de gelinle damat
Yani bu da çok farklı olmamış bibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…