• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezil oldun

Bence resmin oraya atılması kötü olmuş da tabi, yine de daha kötüsü de olabilirdi. Siyasetle ilgili pek çok belaltı karikatür vb şeyler var, ben öyle bir şey gönderdiniz sandım. Tahmin ettiğim kadar kötü olmamış. Özür de dilemişsiniz zaten. Nasılsa bir samimiyetiniz de yok, aranızın bozulması durumu da olmaz.

Herkes bir kişiye atsın lütfen..

Banada atarmisiniz?

Ama sunu söylemem gerekiyor, bende siyasi seyleri asla yabancilarla konusmam. Secim oldugu aksam sosyal medyada okadar tuhaf resimler vardiki, benim düsüncemin ziddi olan resmi bende kardesime gülelim diye yolladim. Olabilir öyle seyler. Herkesin basina gelebilir.
Bir keresinde yanlislikla whatsappden foto yollamistim. Iyiki yakin biriydi, resmi silmesini söyledim ama yabanciya gitseydi, birdaha asla yüzüne bakamazdim.

Bende resmi merak ettim banada atarmi birisi??

Ayrica surya bi aciklik getirelim.
Konu sahibi sen ozur diledim de kastin ne tam olarak?
" ay kizlar pardon yanlislik oldu kocama aticaktim" mi?
Yoksa uygun bi dille ' hanimlar cok ozur dilerim belirteyimki bu dusunce tarzi bana ait degil, ben boyle dusunmuyorum" gibisindenmi?

sözde demokratiklikten özgürlükten dem vuranların toplum kararına saygı duymamasına, aziz nesin'in sözüne sığınarak hakaret etmesine anlam veremiyorum. söylediklerinizle yaptıklarınız birbirini tutmadıkça, demokraik karara saygı duymayı öğrenemedikçe daha çok kuyruk acısı çekersiniz. madem ülkenin yarısı aptal, çok akıllıysanız siz buyrun. öyle pkk ile bağını koparmadan, her şeye hayır diyerek anca aziz nesin'in arkasına sığınırsınız.

konu sahibi sizin kötü nyetle yapmadıgınızı okudum yorumlarda, o yüzden sizi kastetmiyorum yanlış anlamayın
söz konusu caps gündemdeyken fikrimi paylaşmak istedim

sözde demokratiklikten özgürlükten dem vuranların toplum kararına saygı duymamasına, aziz nesin'in sözüne sığınarak hakaret etmesine anlam veremiyorum. söylediklerinizle yaptıklarınız birbirini tutmadıkça, demokraik karara saygı duymayı öğrenemedikçe daha çok kuyruk acısı çekersiniz. madem ülkenin yarısı aptal, çok akıllıysanız siz buyrun. öyle pkk ile bağını koparmadan, her şeye hayır diyerek anca aziz nesin'in arkasına sığınırsınız.

konu sahibi sizin kötü nyetle yapmadıgınızı okudum yorumlarda, o yüzden sizi kastetmiyorum yanlış anlamayın
söz konusu caps gündemdeyken fikrimi paylaşmak istedim
hanımefendi burası siyaset topiği değil. site kuralları gereğince siyasi yorumlarınızı orada yapmanız gerekiyor.

resme bakıp yorum yazıcam net

bende merak ettim su resmi.
ben olsam abartmazdim sonucta bide ozur dilemissiniz.yanlislik olmus.

resmi gonderen olursa bana da atsin:)))

O kadar kisi istemis bide ben şaaapmim diyorum ama ben de merak ettim ya resmi. Kimin gönlünden koparsa göndersin bekliyorum

bir rezillik hikayesi de benden. Siyasetle alakam yok, sosyal hesaplarımda hiç Paylaşım falan yapmam , yapanı da anımda silen ben çok salakça bişey Yaptım. Oğlumun sınıfının watsahap grubu var. Ödevlerin ve duyuruların paylaşıldığı. Bende kocama whatsap tan , siyasi içinde hakarette olan Saçma salak bi resmi gönderecektim. ( bana komik geldiği için) Sen al bu resmi Yanlışlıkla gruba gönder. Herkes tepki verdi. Özür diledim ama ne fayda o salakça şeyi savunduğumu düşündüler

resmınızı ozelden aldım sagolun...o partılı olmamama ragmen kesınlıkle haklı bır cumle buldugum ıcın sessız kalırdım...zaten sonucta ozur dılemışsınız ne gerek vardı buyutmeye yanı...sızle konuşmayana soğuk davranana sızde oyle yapın

Back
X