• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezil oldun

resmınızı ozelden aldım sagolun...o partılı olmamama ragmen kesınlıkle haklı bır cumle buldugum ıcın sessız kalırdım...zaten sonucta ozur dılemışsınız ne gerek vardı buyutmeye yanı...sızle konuşmayana soğuk davranana sızde oyle yapın
size zahmet olmazsa bana da özelden atar mısınız çok merak ettim yaa :)

Sorsan herkes düsünce özgürlüğünü savunur ama en ufak bi zıt görüse bile tahammül edemezler.. Sizin açınızdan iyi olmus en azından muhattap oldugunuz insanların nasıl kisiler olduklarını görmüs olduğunuz.. Resmi bana da atar mısınız rica etsem :)

sözde demokratiklikten özgürlükten dem vuranların toplum kararına saygı duymamasına, aziz nesin'in sözüne sığınarak hakaret etmesine anlam veremiyorum. söylediklerinizle yaptıklarınız birbirini tutmadıkça, demokraik karara saygı duymayı öğrenemedikçe daha çok kuyruk acısı çekersiniz. madem ülkenin yarısı aptal, çok akıllıysanız siz buyrun. öyle pkk ile bağını koparmadan, her şeye hayır diyerek anca aziz nesin'in arkasına sığınırsınız.

konu sahibi sizin kötü nyetle yapmadıgınızı okudum yorumlarda, o yüzden sizi kastetmiyorum yanlış anlamayın
söz konusu caps gündemdeyken fikrimi paylaşmak istedim
Aziz nesini le ne alakası var anlayamadım

Bölümde siyasetle ilgili konu ve yorumlar yasaktır.

Back
X