Açılmiyicam zaten artık vallahi istemiyorum sadece gururumu kurtarmak istiyorum :)Uğraşma bence. Erkekler anladı mı böyle şeyleri hemen kaçıveriyorlar. Yani açıl açılda erkek milletinin de Totosu u kaldırmaya gerek var mı ya:) Peşimizden koşanlar bile kıymet bilmiyorken.
Birşey demene gerek yok. Öyle anlaşılacak birşey dememişsin. Unutmuş gibi davran sorarsa hatırlamıyorum falan de. Umursama. Erkeklerin içinde mutlaka bir hödük vardır. Aldanma da :)Açılmiyicam zaten artık vallahi istemiyorum sadece gururumu kurtarmak istiyorum :)
Tamamdır çok teşekkür ederim :)Birşey demene gerek yok. Öyle anlaşılacak birşey dememişsin. Unutmuş gibi davran sorarsa hatırlamıyorum falan de. Umursama. Erkeklerin içinde mutlaka bir hödük vardır. Aldanma da :)
Kızlar mesaj attı bende derslere bağlayıp kapattım konuyu. Gurur kurtarıldı teşekkürler
Yazamadım kusura bakma demiş. Sonra yok canım ne rahatsızlığı efendim demiş.Ne demiş kızzzzzz
Kesmeseydin hemen
Yazamadım kusura bakma demiş. Sonra yok canım ne rahatsızlığı efendim demiş.
Bu arada yazdı bugün derslere bağlayıp kapattım konuyu :) rahatladımBu aralar tam uykuya dalacakken aklıma hayatım boyunca kendimi rezil ettiğim durumları getirip kendi kendime uykumu kaçırıyorum. Yakında deliricem
Sen de ilerde benim gibi olursan emin ol bu olay aklına bile gelmeyecek. Rezil olunacak bir durum
değil. Olayın iç yüzünü bilmesek attığın mesajı ne anlamda attığın bile belli değil. Rahat ol birkaç güne geçer sıkıntın :)
Sınavla ilgili birşey soracaktım ama hallettim sağol yine de dedim tamamdır dedi bitti :) ama ne bileyim dün hemen cevap verse derdim de bir gün sonra verdi o kadar umrunda değil diye vazgeçtimEeee gayet iyi yazmış sen ne yazdın sonra
Heh iyi bari.. Kadınlık onurumuz ve senin adına sevindim :)Bu arada yazdı bugün derslere bağlayıp kapattım konuyu :) rahatladım
Ay teşekkür ederim :)Heh iyi bari.. Kadınlık onurumuz ve senin adına sevindim :)
Sınavla ilgili birşey soracaktım ama hallettim sağol yine de dedim tamamdır dedi bitti :) ama ne bileyim dün hemen cevap verse derdim de bir gün sonra verdi o kadar umrunda değil diye vazgeçtim
Aslında durumu kurtarmam iyi oldu ama ben vize haftası da ona ders notu bahanesiyle mesaj atmıştım ertesi gün gülümsedim bidaha selam vermedim pek bakmadım (bunun sebebi utanmam)Yalnız sana bir şey diyeyim mi gayet iyi çevirmişsin durumu. “Neyse hallettim” filan gayet güzel olmuş. Hatta ve hatta eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi olmuş. Belki ilerde bir yeşil ışık yanar. İçime öyle doğdu.
Zaten açılmadım konuyu derslere getirdim bitirdimBiraz karşı tarafı gözlemleseydin arandaki ilişkiyi biraz ilerletseydin ilgini belli edip ondan sonra açılsaydın bu acele neden? Çocuğu biraz tanımaya çalış önce aranızda sadece bir kere konuşma geçmiş pat diye açılıyosun karşı tarafı tanımadan , sevgilisi var mı yok mu bilmeden.Bence acele etme bu kadar ilgini belli et önce bakalım ne tepki verecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?