Rezil olmuş hissediyorum

Uğraşma bence. Erkekler anladı mı böyle şeyleri hemen kaçıveriyorlar. Yani açıl açılda erkek milletinin de Totosu u kaldırmaya gerek var mı ya:) Peşimizden koşanlar bile kıymet bilmiyorken.
Açılmiyicam zaten artık vallahi istemiyorum sadece gururumu kurtarmak istiyorum :)

Açılmiyicam zaten artık vallahi istemiyorum sadece gururumu kurtarmak istiyorum :)
Birşey demene gerek yok. Öyle anlaşılacak birşey dememişsin. Unutmuş gibi davran sorarsa hatırlamıyorum falan de. Umursama. Erkeklerin içinde mutlaka bir hödük vardır. Aldanma da :)

Birşey demene gerek yok. Öyle anlaşılacak birşey dememişsin. Unutmuş gibi davran sorarsa hatırlamıyorum falan de. Umursama. Erkeklerin içinde mutlaka bir hödük vardır. Aldanma da :)
Tamamdır çok teşekkür ederim :)

Bu aralar tam uykuya dalacakken aklıma hayatım boyunca kendimi rezil ettiğim durumları getirip kendi kendime uykumu kaçırıyorum. Yakında deliricem

Sen de ilerde benim gibi olursan emin ol bu olay aklına bile gelmeyecek. Rezil olunacak bir durum
değil. Olayın iç yüzünü bilmesek attığın mesajı ne anlamda attığın bile belli değil. Rahat ol birkaç güne geçer sıkıntın :)

Bu arada yazdı bugün derslere bağlayıp kapattım konuyu :) rahatladım

Sınavla ilgili birşey soracaktım ama hallettim sağol yine de dedim tamamdır dedi bitti :) ama ne bileyim dün hemen cevap verse derdim de bir gün sonra verdi o kadar umrunda değil diye vazgeçtim

Yalnız sana bir şey diyeyim mi gayet iyi çevirmişsin durumu. “Neyse hallettim” filan gayet güzel olmuş. Hatta ve hatta eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi olmuş. Belki ilerde bir yeşil ışık yanar. İçime öyle doğdu.

Aslında durumu kurtarmam iyi oldu ama ben vize haftası da ona ders notu bahanesiyle mesaj atmıştım ertesi gün gülümsedim bidaha selam vermedim pek bakmadım (bunun sebebi utanmam)
Bu yüzden muhtemelen onun gözünde normalde yüzüne bakmayıp sınav haftası not isteyen kız gibiyim :)
Ama olmasını isterdim yine de çünkü bazen de bakıyorum. İçinizdeki hisse çok sevindim umarım hayırlısı olur, :)

Biraz karşı tarafı gözlemleseydin arandaki ilişkiyi biraz ilerletseydin ilgini belli edip ondan sonra açılsaydın bu acele neden? Çocuğu biraz tanımaya çalış önce aranızda sadece bir kere konuşma geçmiş pat diye açılıyosun karşı tarafı tanımadan , sevgilisi var mı yok mu bilmeden.Bence acele etme bu kadar ilgini belli et önce bakalım ne tepki verecek?

Zaten aöı
Zaten açılmadım konuyu derslere getirdim bitirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…