- 10 Ağustos 2019
- 630
- 392
- 23
- 44
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Tmm cnm çok sagol biraz hafifledi çok şükür geceleri uyuyamıyorum oda sıkontı yapıyorDinlendiginde geciyorsa agrin sorun yok demisti bana doktorum biraz uzan ve bekle bakalim gecicekmi gecmesse doktoruna danis muhakak
Gece uykusuzlugu hepimizde basladi desenize simdiden kasik agrisi alt karin agrisi olabilir normal dinlenmeye calis bol bol kendini yormaTmm cnm çok sagol biraz hafifledi çok şükür geceleri uyuyamıyorum oda sıkontı yapıyor
Sagol cnm pazartesi kontrolüm var inşallah dündü aslında aksilik oldu gidemedik ptesi kesemizi görücez inşallah o zaman 6 haftalık olıyor hayırlısıylaGece uykusuzlugu hepimizde basladi desenize simdiden kasik agrisi alt karin agrisi olabilir normal dinlenmeye calis bol bol kendini yorma
Insallah canim pazartesi danis doktoruna muhakak en ufak degisikligi bile anlat ve bol bol dinlenSagol cnm pazartesi kontrolüm var inşallah dündü aslında aksilik oldu gidemedik ptesi kesemizi görücez inşallah o zaman 6 haftalık olıyor hayırlısıyla
Ayni bende de durumlar az az yapip birakiyorum napiyim artik oldugu kadar aksama kadarSorma babaannem gibi nefes nefese konusuyorum bazen konusurken yemek yerken yoruluyorum oy of gibi sesler cikartiyorum istemsiz trip atiyorum saniyorlarev hak getire modunda valla 3 gundur mutfak disinda hic bir odaya el surmedim
Tmm cnm ama devlette pek konuşmuyo bazı drlar özele gitmeyi düşünüyorum yada iki tarafadaInsallah canim pazartesi danis doktoruna muhakak en ufak degisikligi bile anlat ve bol bol dinlen
Allah kucagina almayi nasip etsin ben ozel bir klinige gidiyorum ama dr tahlillerini devlette yaptirabilirsin dedi birde devlete gittim carsamba gunu dr lar cok ilgisiz sira da cok yoktu yani bide 2 sn ultrasona bakti cekti sori soruyorm cevap bile vrrmek istemiyorlar ilginc...Devlete giden arkadaşlar var mı aramızda ben kanuniye gidiyorum aşılama ile hamile kaldım çok şükürler olsun
Aynen cnm 2 drum çok tatlıydı son gittiğim yok dedirtti eşimede dedim çok şükür gebelik oluştu normal kadın doğuma geç derse gitmeyelim sagolsun kabul ettiAllah kucagina almayi nasip etsin ben ozel bir klinige gidiyorum ama dr tahlillerini devlette yaptirabilirsin dedi birde devlete gittim carsamba gunu dr lar cok ilgisiz sira da cok yoktu yani bide 2 sn ultrasona bakti cekti sori soruyorm cevap bile vrrmek istemiyorlar ilginc...
Artık e nabızdan çıktı alınıyor ncnm en son gityiğimde kapıya yazmışlardıKizlar birde tetkiklerinizi veriuorlarmi size burda devlet hastanesinde vermiyor sekreterlikler bende dedim bu benim yasal hakkim biz vermiyoruz dedi sinir oldum sonra gittim yazi islerine flan ordan dedim ben istyorum tahlil sonuclarimin ciktisini normal de vermiyoruzda verelim dedi devket hastanesi neden boyle anlayamadim soru soruuorum cevap vermiyolar dogru duzgun hepsi bole degoldir belki ama bilemedim beni. Sansima hep gicik geliuor tahlil disinda gitmeyi dusunmuyorum
amin cümlemizin cnmAllah kucagina almayi nasip etsin ben ozel bir klinige gidiyorum ama dr tahlillerini devlette yaptirabilirsin dedi birde devlete gittim carsamba gunu dr lar cok ilgisiz sira da cok yoktu yani bide 2 sn ultrasona bakti cekti sori soruyorm cevap bile vrrmek istemiyorlar ilginc...
Yok cnm e nabiz da da gozukmuyordu iste yoksa cikti alir onlarin suratini cekmezdim o an gerekliydi o yuzden almak istemisdmArtık e nabızdan çıktı alınıyor ncnm en son gityiğimde kapıya yazmışlardı
Bide ultrason görüntüsünü veriyor mı acabaAllah kucagina almayi nasip etsin ben ozel bir klinige gidiyorum ama dr tahlillerini devlette yaptirabilirsin dedi birde devlete gittim carsamba gunu dr lar cok ilgisiz sira da cok yoktu yani bide 2 sn ultrasona bakti cekti sori soruyorm cevap bile vrrmek istemiyorlar ilginc...
Anladım cnmYok cnm e nabiz da da gozukmuyordu iste yoksa cikti alir onlarin suratini cekmezdim o an gerekliydi o yuzden almak istemisdm
Onu veriyorlar evet ultrason goruntusunu. Ama soru soruyoruz cevap vermiyolar mesela burdakiler.. hayrlisi olsin zaten tahlillerim icin gitmistimBide ultrason görüntüsünü veriyor mı acaba
Peki ben çok kararsızım mesela eşim yanımda olsun istiyorum almıyolar galiba en güzeli tahlil için devlet kontrol için özel tabiki doğumda özelOnu veriyorlar evet ultrason goruntusunu. Ama soru soruyoruz cevap vermiyolar mesela burdakiler.. hayrlisi olsin zaten tahlillerim icin gitmistim
Saglik ocagi ve ozel hastaneye gidiyorun saglik ocagindaki ebemde doktorumda gayet guzel aciklamalar yapiyorlae saglik ocaginada gidebilirsin canimTmm cnm ama devlette pek konuşmuyo bazı drlar özele gitmeyi düşünüyorum yada iki tarafada
İnsanın hevesini kursağında bırakıyolar zaten tedaviyle hamile kalmışım 2.5 yıl beklemişim ah para ah iştePeki ben çok kararsızım mesela eşim yanımda olsun istiyorum almıyolar galiba en güzeli tahlil için devlet kontrol için özel tabiki doğumda özel
Evet doğru bide bu 2 li 3 lü test içün hastanenin takipli hastası olman lazımmış o yüzdende muayene için gitmek lazım galibaSaglik ocagi ve ozel hastaneye gidiyorun saglik ocagindaki ebemde doktorumda gayet guzel aciklamalar yapiyorlae saglik ocaginada gidebilirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?