🎀2020 temmuz anneleri🎀

Hem de nasıll hele ki hareketleri net bir şekilde hissetmeye başladıktan sonra hepten özlüyorum merak ediyorum kıpırdamayınca mümkün oldukça sessiz ortamlarda konsantre olmaya çalış , İnşallah bir an önce hissedersin çok harika bir his mucize resmen

Insallah canimm

Ilk hamilelikte 26. Haftaya kadar hissedememek normal karşılanıyor canım ben 18. Haftada ilk hissettim oda çocukken yediğimiz patlayan şekerler vardı hatırlarmışın bilmiyorum ama sanki karnında patlayan şekerler varmış gibi hissediyordum şimdi baya tekme hissediyorum hatta çok dikkatli bakarsan çıplak karnıma kas seğirmesi gibi inip kalktığını görebiliyorum çok güzel bir duygu umarım en kısa zamanda hissedersin benim en çok müzik dinlertirken hareket ediyor birde fındık ezmesi yediğinde dene istersen

Insallah . Evet biliyorum . Bakalım ben hissedince nelere benzetecem tepkilerini

Biz devlette prof.'a yaptırdık 180 liraya. Özel tercih etmedim, devlette de en ince detayına kadar inceledi doktor

Çokk geç oldu giremedim. Ama hala cinsiyet de öğrenemedim. ayın 9unda randevum . Tahminleri bekliyorum

Eklentiler

• IMG-20200103-WA0000.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 24
  • 15829309831296934992803626829199.webp
    17 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar selam nasıl gidiyor göbüşler büyüdü mü detaylı ultrasonu kaçıncı haftalarda yaptırıyoruz ? 19+5im ben doktor bir şey demedi renkli olarak inceledi ama muayene dışında ayrıca para ödemedim

Günaaaydın, büyüdü büyüdü teyzesi:) Biz 20. haftada yaptırdık detaylı ultrasonu

Herkese merhabalar 19+2 de dün detaylı usg randevumuz vardı. Her şey yolunda çok şükür,, 13 haftada kız denmişti, hala kız bir oğlumuz vardı, çok mutluyuz çok şükür. Artk gönül rahatlığıyla almaya başlayabiliriz pembeleri sizde durumlar nasl

Maşallah canım benim rabbim sağlıkla gelmesini de nasip etsin inşallah biz bugün 2. Doz tetenozu yaptırdık gece bel ağrıları ile uyanmazlar başladı artik eğilip kalkmakta zorlanmalar saga sola donememeler vs onun dışında birşeyimiz yok sukur

Kızlar selam,
detaylı usg yi kaçıncı haftada yaptırdınız? ne kadar geç o kadar iyi diyorlar doğru mudur?
Canım ben 19+2 de yaptırdım, hiç bir sorun çıkmadı fakat 1 ay sonra yine gel, daha net görüntü alabiliriz o zaman bebek şu an küçük dedi.. 24 haftada tekrar gideceğim.. 22de filan gitmeni öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…