- 21 Ocak 2020
- 191
- 288
- 23
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.801
Hem de nasıll hele ki hareketleri net bir şekilde hissetmeye başladıktan sonra hepten özlüyorum merak ediyorum kıpırdamayıncaŞimdi sessizliği sağladım ve dinledim ama malesef . Belki bir iki hafta daha beklemeliyim. . Dediğin olayda belki olabilir . Inşallah en yakın zamanda hissederim . İnsan çok özlüyor ya ee hep göremiyorsunda bi çak yapsa yetecek sanki
Insallah canimmHem de nasıll hele ki hareketleri net bir şekilde hissetmeye başladıktan sonra hepten özlüyorum merak ediyorum kıpırdamayıncamümkün oldukça sessiz ortamlarda konsantre olmaya çalış , İnşallah bir an önce hissedersin çok harika bir his mucize resmen
Ilk hamilelikte 26. Haftaya kadar hissedememek normal karşılanıyor canım ben 18. Haftada ilk hissettim oda çocukken yediğimiz patlayan şekerler vardı hatırlarmışın bilmiyorum ama sanki karnında patlayan şekerler varmış gibi hissediyordum şimdi baya tekme hissediyorum hatta çok dikkatli bakarsan çıplak karnıma kas seğirmesi gibi inip kalktığını görebiliyorum çok güzel bir duygu umarım en kısa zamanda hissedersin benim en çok müzik dinlertirken hareket ediyor birde fındık ezmesi yediğinde dene istersenInsallah canimm
Insallah . Evet biliyorum . Bakalım ben hissedince nelere benzetecem tepkileriniIlk hamilelikte 26. Haftaya kadar hissedememek normal karşılanıyor canım ben 18. Haftada ilk hissettim oda çocukken yediğimiz patlayan şekerler vardı hatırlarmışın bilmiyorum ama sanki karnında patlayan şekerler varmış gibi hissediyordum şimdi baya tekme hissediyorum hatta çok dikkatli bakarsan çıplak karnıma kas seğirmesi gibi inip kalktığını görebiliyorum çok güzel bir duygu umarım en kısa zamanda hissedersin benim en çok müzik dinlertirken hareket ediyor birde fındık ezmesi yediğinde dene istersen
Günaydın sevgili anneler ve anne adayları ,
2 hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim ve benim hastanemde 530 tl ye yapıldığını öğrendim. Sizler hastanelerinizde ne kadara yaptırdınız veya yaptıracaksınız ?
Bu arada ben 2 li 3 lü tarama testlerinin hiçbirisine girmedim tamamen kişisel tercih olarak fakat doktorum buna mutlaka girmem gerektiğini söyledi. O yüzden fiyatına bakmicaz artık
Erkeğe benziyor gibi geldi bana canımÇokk geç oldu giremedim. Ama hala cinsiyet de öğrenemedim.ayın 9unda randevum . Tahminleri bekliyorum
Ailedeki herkes erkek hissediyor ama bakalım :)Erkeğe benziyor gibi geldi bana canım
Sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun yeter ki canım benimAiledeki herkes erkek hissediyor ama bakalım :)
Aminn canım hepimizinkiSağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun yeter ki canım benim
Kızlar selam nasıl gidiyor göbüşler büyüdü müdetaylı ultrasonu kaçıncı haftalarda yaptırıyoruz ? 19+5im ben doktor bir şey demedi renkli olarak inceledi ama muayene dışında ayrıca para ödemedim
Maşallah canım benim rabbim sağlıkla gelmesini de nasip etsin inşallah biz bugün 2. Doz tetenozu yaptırdık gece bel ağrıları ile uyanmazlar başladı artik eğilip kalkmakta zorlanmalar saga sola donememeler vs onun dışında birşeyimiz yok sukurHerkese merhabalar19+2 de dün detaylı usg randevumuz vardı. Her şey yolunda çok şükür,, 13 haftada kız denmişti, hala kız bir oğlumuz vardı, çok mutluyuz çok şükür. Artk gönül rahatlığıyla almaya başlayabiliriz pembeleri sizde durumlar nasl
19. Hafta 23. Hafta arasında yapiliyor canım ben 20. Haftada yaptırdımKızlar selam,
detaylı usg yi kaçıncı haftada yaptırdınız? ne kadar geç o kadar iyi diyorlar doğru mudur?
19. Hafta 23. Hafta arasında yapiliyor canım ben 20. Haftada yaptırdım
Detayının amacı organlarını görmek bebeğin oda görünüyor samsun varsa 4 boyutlu yüzünü gözünüze görüyorsunben tam 20 haftalık oldum da, 20. haftada gidince de her şeyi açık görüyor değil mi?
Canım ben 19+2 de yaptırdım, hiç bir sorun çıkmadı fakat 1 ay sonra yine gel, daha net görüntü alabiliriz o zaman bebek şu an küçük dedi.. 24 haftada tekrar gideceğim.. 22de filan gitmeni öneririmKızlar selam,
detaylı usg yi kaçıncı haftada yaptırdınız? ne kadar geç o kadar iyi diyorlar doğru mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?