🎀Kasım ve Aralık🎀zayıflama sürecim

Canımsın boy kilo ile mutluluğun alakası yok ama Allah kaderini güzel yazsın tabi kendini nasıl iyi hissediyorsan o kiloda olursun inşallah ama dedim ya boyla kiloyla mutluluk olsa ohooo kader güzel olacak kader :)
Amin tesekkkurler. Kaderimiz de güzeldir insaallah. Sen beni zayiflat, ben seni fat Tövbe tövbe olmaz ya.

Amin tesekkkurler. Kaderimiz de güzeldir insaallah. Sen beni zayiflat, ben seni fat Tövbe tövbe olmaz ya.

Kilo vermek çok kolay bir şey bunu olumla formülü şu günde 2 öğün beslen, bol hakaret et, 2 litre su ve yemeklerden sonra ( toplamda 2 adet ) sade Türk kahvesi iç. Metabolizmayı acayip hızlandırıyor, lavaboya ne kadar çok çıkarsan o kadar kilo verirsin tuvaletini asla tutma. Gün içinde karnını hamile gibi sev ( bu bağırsakları çalıştırıyor daha hızlı çıkıyorsun tuvalete) Canın bir şey çekince önce su iç bir bardak. Böyle çok zayıflattım insanları umarım sizde zayıflarsınız

Tesekkur ederim. Emegine saglik tavsiyelerini, karnım dahil kesfetmistim yalniZ Türk kahvesini aç-tok özellikle dikkat etmiyordum. Yemeklerden sonra tercih edeyim. Çok sağol

Selam günlük; dün çok iyi geçmisti. Hatasiz yaptim günler sonra ama yine gram gitmedi, ben de bu sabah; 2 muffin 1 sucuklu kasarli tost, 1 simit vs kahvalti yaptim. Ooh iyi yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…