- 9 Ekim 2022
- 4.821
- 18.386
- 138
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
-
Yok canım benim spor yapmam lazım sıkılık için bende iştahsızlık var kilo alamıyorumİnsaallah sağol. Aa sen de mi zayiflamaya calisiyosun? 60 yaziyo
İnşallahKız selamumarım istediğiniz kilolara ulaşırsınız
Sebastianlar tutmadıYok canım benim spor yapmam lazım sıkılık için bende iştahsızlık var kilo alamıyorum
Amin canımSebastianlar tutmadıİnsaallah saglikli sekilde kilo alirsin sen de Boyun kaç?
Masallah boyun iyiymisAmin canım173 boyundayım benim spor yapmam lazım üşeniyorum zayıf olunca da sarkık oluyor vücut sporla desteklemek lazım da üşengecim
CanımsınMasallah boyun iyiymis
Canımsınboy kilo ile mutluluğun alakası yok ama Allah kaderini güzel yazsın tabi kendini nasıl iyi hissediyorsan o kiloda olursun inşallah ama dedim ya boyla kiloyla mutluluk olsa ohooo kader güzel olacak kader :)
Amin tesekkkurler. Kaderimiz de güzeldir insaallah. Sen beni zayiflat, ben seni fat Tövbe tövbe olmaz ya.
Tesekkur ederim. Emegine saglikKilo vermek çok kolay bir şey bunu olumlaformülü şu günde 2 öğün beslen, bol hakaret et, 2 litre su ve yemeklerden sonra ( toplamda 2 adet ) sade Türk kahvesi iç. Metabolizmayı acayip hızlandırıyor, lavaboya ne kadar çok çıkarsan o kadar kilo verirsin tuvaletini asla tutma. Gün içinde karnını hamile gibi sev ( bu bağırsakları çalıştırıyor daha hızlı çıkıyorsun tuvalete) Canın bir şey çekince önce su iç bir bardak. Böyle çok zayıflattım insanları umarım sizde zayıflarsınız
Ben de sana yazmaya girmistim konuma. Cok iyi gitmiyor ama idare eder şükür. Ayni civarlar hep. Senin nasil gidiyor? Kac kg sin?Günaydın canım
Nasıl gidiyor?
Bir süre korumada git o zaman canımBen de sana yazmaya girmistim konuma. Cok iyi gitmiyor ama idare eder şükür. Ayni civarlar hep. Senin nasil gidiyor? Kac kg sin?
Evwt öyle duruyor. İnsallah bu sefer basaririzBir süre korumada git o zaman canım
Ya da bakarsın gidivermiş
75.4 canım
Öğün saatlerine kadar sabredersem iyi olacak sonuç
İnşallah balımEvwt öyle duruyor. İnsallah bu sefer basaririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?