- Konu Sahibi PeLushbaby
-
Amin İNŞALLAH cnm kaç zamandır deniyorsunuzMerhaba kızlar ben yeniyim buralardainşaallah Eylül ayında hepimiz hamiş oluruz ve gebelik durumlarımı konuşarak devam ederiz bu grupta rabbim hemencicik hepimize versin inşaallah ❤
Evlendikten yedi ay sonra hamile kalabilimiştim 2 ay sonra bebeğimin kalbi durdu ve aldılar kürtajdan sonra üç ay sonra tekrar başladım ve üç ay geçti bir daha hamile kalamadımAmin İNŞALLAH cnm kaç zamandır deniyorsunuz
su an klomen de kullanıyorum ya bilemedim aynı anda kullanılır miproloktin için attarlardan çivanperçemi al canım.. bende inanmıodum ama bende 10 günde etkisini gösterdi ve değerlerim aşırı güzel oldu
Evet Canım ❤Adelcim kız sen hamile misin?
Cnm benimde başıma geldi benim kanamam 3gun surdu 4gun eşimi zorladımm yap die kuryajdan bir hafta sonra oğluma hamile kaldım İNŞALLAH olacak sabır etEvlendikten yedi ay sonra hamile kalabilimiştim 2 ay sonra bebeğimin kalbi durdu ve aldılar kürtajdan sonra üç ay sonra tekrar başladım ve üç ay geçti bir daha hamile kalamadım
Amin İNŞALLAH cnm evet biz hemen olsun istyoruz milet istemeden oluyorBu ay 3. Denememiz olacak bakalım
Bat 20 Eylül
Allahım isteyenlere sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Bu deneme süreci de zormuş açıkcası
Kac aylık allah kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH cnmEvet Canım ❤
Ayy valla çok sevindim Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah dua et bize de olur muEvet Canım ❤
Yok kız enaz kendim kadar sevindim diyebiliriz gibiBiz hiç kıskanmıyoruz yani
Yeterince kıskandık mi şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?