Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar ben yeniyim buralarda inşaallah Eylül ayında hepimiz hamiş oluruz ve gebelik durumlarımı konuşarak devam ederiz bu grupta rabbim hemencicik hepimize versin inşaallah ❤
Amin İNŞALLAH cnm kaç zamandır deniyorsunuz

Bu ay 3. Denememiz olacak bakalım
Bat 20 Eylül
Allahım isteyenlere sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Bu deneme süreci de zormuş açıkcası

Evlendikten yedi ay sonra hamile kalabilimiştim 2 ay sonra bebeğimin kalbi durdu ve aldılar kürtajdan sonra üç ay sonra tekrar başladım ve üç ay geçti bir daha hamile kalamadım
Cnm benimde başıma geldi benim kanamam 3gun surdu 4gun eşimi zorladımm yap die kuryajdan bir hafta sonra oğluma hamile kaldım İNŞALLAH olacak sabır et

Bu ay 3. Denememiz olacak bakalım
Bat 20 Eylül
Allahım isteyenlere sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Bu deneme süreci de zormuş açıkcası
Amin İNŞALLAH cnm evet biz hemen olsun istyoruz milet istemeden oluyor

Kızlarrr ne buldum

Vitamin Alın
Yeterli beslenmemiş kadınların ikiz sahibi olma ihtimali düşüktür.

Bütün vitaminler ikiz sahibi olma ihtimalini artırabilir, fakat bu konuda etkinliği kanıtlanmış vitamin folik asitlerdir.İkiz Bebek Sahibi Olmanın 6 Yolundan biri f0lik asit alımıdır.
Bu vitamin takviyesini herhangi bir eczaneden edinebilirsiniz.
Folik asit ayrıca tüm hamile kadınlara tavsiye edilen bir takviyedir, doğum kusurlarını öneler.
Ancak günde 1000mg’dan fazla alınmamalıdır.

İyi Beslenin ve Belli Gıdalara Ağırlık Verin
Genel olarak kilolu insanların zayıflara göre, ikiz bebek sahibi olma şansları daha yüksektir.
İkiz Bebek Sahibi Olmanın 6 Yolundan biri olan İyi beslenerek ve biraz kilolu bir kadın olmayı tercih ederek ikiz şansınız artırabilirsiniz.
İyi beslenme sağlıklı bir şekilde kilo alma anlamınada gelir. Kilo almak için bir diyetisyene başvurabilirsiniz.
1 Ayda 10 Kilo Almanın Yolları konumuzda size yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…