- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
Denemedim cnm hiç bu ay denemeyi düşünüyorumÇok sağol İnşallah balımmmArtık yoğun bir maraton bizi bekliyor . Ovulasyon testi deneyen var mı kızlar ?
Bende sipariş verdim azönce bakalım hayırlısıyla gelir bebikolar inşallahD
Denemedim cnm hiç bu ay denemeyi düşünüyorum
Hadi inşallah cnmBende sipariş verdim azönce bakalım hayırlısıyla gelir bebikolar inşallah
Hg cnm aramıza hayırlısıyla bekliyoruz bebişlerimiziMerhaba arkadaslar. Ben de araniza yeni katildim. 5-6 aydir hamile kalmak icin ugrasiyoruz.
Aynen canım sende var mı bebiş falanHahahahahah valla olsunda kaç olursa olsun sağlık dogsunda❤
Kırmızı kartAynen canım sende var mı bebiş falan
AynenBulgaristan lımısın kız
Sorun olmuyor canm bildiğim kadarıyla.. Bitki sonuçtasu an klomen de kullanıyorum ya bilemedim aynı anda kullanılır mi
Hergn yapıyorum cnm.. Hergn 3te yada 4te yapıorm.. Geçen ay cok net gördm de bu ay ı ıh hep aşırı silikNe zaman yaptın
Ozaman var daha cnm sabret biraz fıkar bence daha zamanı degil herhalde ben anlamadım sadece mesela sabah yaptım silik cıktı akşam yaptım koyu çıkabilir miHergn yapıyorum cnm.. Hergn 3te yada 4te yapıorm.. Geçen ay cok net gördm de bu ay ı ıh hep aşırı silik
Kircaali bir tarafta kosova prizren priştine kariisikNeresindenAkrabalarım var benim
YalanKircaali bir tarafta kosova prizren priştine kariisik
Gunaydin valla hangi koy bilmem.GÜNAYDIN
Kırcaalide cok koy var sen oradan mı evlisin yoksa 89da göç mu ettinizGunaydin valla hangi koy bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?