- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
Canım hangi marka kullandın ovulasyon testini bende bu ay başladım
Hydi yap testi bekliyoruz.Testi de aldım folik asit de gelmiş onuda aldım bakalım hayırlısıbu ay tam dolu savaşıyoruz
Bizden zengin oldularLaboquik aldım canım ben N11 den. 29,90 tl ye 30 adet ovülasyon testi, 2 gebelik testi, bir tane de ultra erken gebelik testi. Ama şu an zam gelmiş testlere.
Test mi yapcan ne zmnTesti de aldım folik asit de gelmiş onuda aldım bakalım hayırlısıbu ay tam dolu savaşıyoruz
İnsallah duser bir an onceKızlar bugün tahlil sonuclarimi aldim
Prolaktin: 47.49
Fsh: 5.76
Lh: 2.3
İnsülin: 6.3
Diğerlerini bilmiorum ama prolaktin cok yüksek çıkmış malesef bklm dr ne dicek
İnsAllah kuzum bklm hayırlısıİnsallah duser bir an once
Evet adetli test yapacam aklıma mukaet ol allahımTest mi yapcan ne zmn
Folik asit küçük oluyor zaten canım nerden aldın sen onu tavsiye mi edildi
Evet adetli test yapacam aklıma mukaet ol allahım
Bem yurtdışında yaşıyorum cnm apotekten sipariş verdim bugün geldiFolik asit küçük oluyor zaten canım nerden aldın sen onu tavsiye mi edildi
Bende laboquick aldım ama çok sabırsızım çift çizhçgiyi görmek için bazen tonları açılıp koyulaşıyo örnek olarak testlerin duruyosa atabilirmisin fotoğrafınıLaboquik aldım canım ben N11 den. 29,90 tl ye 30 adet ovülasyon testi, 2 gebelik testi, bir tane de ultra erken gebelik testi. Ama şu an zam gelmiş testlere.
Ben pek anlamam onu kucuk yut iste daha nolsn
Yutum artık yutma desendeBen pek anlamam onu kucuk yut iste daha nolsn
Fotoğrafı yok canım, tatildeydik hepsini attım ben.Bende laboquick aldım ama çok sabırsızım çift çizhçgiyi görmek için bazen tonları açılıp koyulaşıyo örnek olarak testlerin duruyosa atabilirmisin fotoğrafını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?