- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
Başın sag olsun cnm benimde o haftalarda kaybım oldu benimde 11gun gecti silik çıkıyor test bugun adet oldum sanki bilmiyorum6.ayım 15 ay once 20 haftalık kaybım var buay 9.17.gunlerde sehır dısındaydım yumurtlamayı ovuyla takıp ettım ama testım bıttı oyuzden emın olamadım ıkı gun sonra adet olmam lazım genelde gec yumurtluyorum hayırlısı hakkımızda sızler neler yapıyorsunuz
Cok doguma yakin bir agri
Yeni basladysa mutlaka beta hcg den belli olur sifirlanmasi 1 haftayi buluyorkorkuyorum dr gitsem mi birden mi başladı yoksa zaman gecti mi
Bende dayanamdım az önce yaptım yine cok silikReglime 5 gun varken test yaptm silik cikti
Kan verdim 24 33 48 64 sirayla gtti tabi dr dusecek kimyasal gebelik sayilmaz dedi regl oldm snra agrili bir sekilde kan degerim regl 3.gunu 3. 67 falandi regl gunu yine silik czgi cikmsti
Kan verirsen daha iyi ankasilirBende dayanamdım az önce yaptım yine cok silik
Agrı gelmeye başlayınca mı agırdı cok yoksa saatler geçince miYeni basladysa mutlaka beta hcg den belli olur sifirlanmasi 1 haftayi buluyor
Kanamayla.birlikteAgrı gelmeye başlayınca mı agırdı cok yoksa saatler geçince mi
Benim şimdilik okadar. Ağrım yokKanamayla.birlikte
Meraba canım bende bu ay başladım ovülasyon testine bat 9 eylül bitanede kimyasalım var bişey sormak istiyorum sana ovülasyon testi yumurtlama yaklaştıkça koyulaşmayamı başlıyo yoksa birdenmi pik oluyoHerkese merhaba:) Ben de Haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım. Gebelik testi negatifti regl olucam diye beklerken dayanılmaz ağrılar başladı. Bir gece eşim zorla acile götürdü ve kimyasal gebelik dedi doktor bhcg çok yükselmişti ama sonrasında hep düştü ve sonunda regl oldum attı vücutBugün ovulasyon testine başladım. 6 Eylül gibi regl olucam inşallah hepimizin gönlünden geçen olur Bu arada eczacıyım yardım edebileceğim bi konu olursa her zaman seve seve :)
Kımyasal olabılır hıc korkma ardından saglıklı oluyor ılk kaybın neden kac haftalıktıBaşın sag olsun cnm benimde o haftalarda kaybım oldu benimde 11gun gecti silik çıkıyor test bugun adet oldum sanki bilmiyorumhayırlısıyla gelecekler
Merhaba cnm kımyasaldan sonra hemen saglıklı gebelık gelır dıyolar bıkac arkadasımıb basına geldı ovuntestlerınden anlıyormusunuz buay 18.gunum dahıl test yaptım boyle cıktı elımdekı test bıttı sonra bakmadım 9. 17.gunde sehırdısındaydımHerkese merhaba:) Ben de Haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım. Gebelik testi negatifti regl olucam diye beklerken dayanılmaz ağrılar başladı. Bir gece eşim zorla acile götürdü ve kimyasal gebelik dedi doktor bhcg çok yükselmişti ama sonrasında hep düştü ve sonunda regl oldum attı vücutBugün ovulasyon testine başladım. 6 Eylül gibi regl olucam inşallah hepimizin gönlünden geçen olur Bu arada eczacıyım yardım edebileceğim bi konu olursa her zaman seve seve :)
Teşekkürler canımBenim de 6 Eylül:) Evet, aslında ton ton artıyor demek çok doğru olmaz ama yumurtlama gününden 1 gün öncesinde 2 gün önceki durumuna göre daha koyu oluyor. Yumurtlama günü en net-koyu-kalın halini alıyor. Ancak dikkat etmekte fayda var yumurtlama 2 gün de sürebilir. Bu nedenle en koyu çizgiyi gördükten sonra test rengi açılana kadar teste devam etmek gerekli ve bu arada hep denemelere devam etmek gerekli tabi:) C Cerenim01
Merhaba cnm kımyasaldan sonra hemen saglıklı gebelık gelır dıyolar bıkac arkadasımıb basına geldı ovuntestlerınden anlıyormusunuz buay 18.gunum dahıl test yaptım boyle cıktı elımdekı test bıttı sonra bakmadım 9. 17.gunde sehırdısındaydım
Benimde bat 31 Ağustos insallah tutmuştur bebişlerimizHerkese merhaba. Eşim tedavide benim, ama tabi yine de her ay insan umutlanıyor. Bu ay çatlama dönemim bol akıntılı geçti, kahverengi akıntı bile gördüm çok ilginçtir. Çok bel ağrım oldu. Velhasıl bat 31 ağustos. Eylülde yıldönünümüz. Her sene eylülde dileğim aynı. Bu yıl 4. senemiz. Allah dileyen herkesin kucağını hayırlısıyla doldursun. Evlat hasretiyle yaşamak çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?