Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başın sag olsun cnm benimde o haftalarda kaybım oldu benimde 11gun gecti silik çıkıyor test bugun adet oldum sanki bilmiyorum hayırlısıyla gelecekler

Reglime 5 gun varken test yaptm silik cikti
Kan verdim 24 33 48 64 sirayla gtti tabi dr dusecek kimyasal gebelik sayilmaz dedi regl oldm snra agrili bir sekilde kan degerim regl 3.gunu 3. 67 falandi regl gunu yine silik czgi cikmsti
Bende dayanamdım az önce yaptım yine cok silik

Son adet gunu bugünü hesaplayacağım herhalde kızlar

Bende geleyim bari. Bat ne zaman bilmiyorum agustos reglsini olamadim ki eylul olsun ovulasyon testi denemistim yumurtlama catlamayi testre gordum degerlendirdim. 15 agustos kagverengi leke geldi camur gibi bisey 3 gun az miktarda surdu kirmiziya cevirmedi adet olmadim yani. 3 gundur evde kalan ovulasyon testlerini yapiyorum t cizgisi cok koyu cikiyo. Gebelik testi yaptm negatif bi muzice olur mu o test bi anda pozitif gosterirmi bilmem regl olmazsam cuma gunu tekrarlarim. Eylulde ne olur bilmem ovulasyon testine de guvenm kalmaz surekli pozitif gosteriyor 3 gundur

Herkese merhaba:) Ben de Haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım. Gebelik testi negatifti regl olucam diye beklerken dayanılmaz ağrılar başladı. Bir gece eşim zorla acile götürdü ve kimyasal gebelik dedi doktor bhcg çok yükselmişti ama sonrasında hep düştü ve sonunda regl oldum attı vücut Bugün ovulasyon testine başladım. 6 Eylül gibi regl olucam inşallah hepimizin gönlünden geçen olurBu arada eczacıyım yardım edebileceğim bi konu olursa her zaman seve seve :)

Meraba canım bende bu ay başladım ovülasyon testine bat 9 eylül bitanede kimyasalım var bişey sormak istiyorum sana ovülasyon testi yumurtlama yaklaştıkça koyulaşmayamı başlıyo yoksa birdenmi pik oluyo

Başın sag olsun cnm benimde o haftalarda kaybım oldu benimde 11gun gecti silik çıkıyor test bugun adet oldum sanki bilmiyorum hayırlısıyla gelecekler
Kımyasal olabılır hıc korkma ardından saglıklı oluyor ılk kaybın neden kac haftalıktı

Merhaba cnm kımyasaldan sonra hemen saglıklı gebelık gelır dıyolar bıkac arkadasımıb basına geldı ovuntestlerınden anlıyormusunuz buay 18.gunum dahıl test yaptım boyle cıktı elımdekı test bıttı sonra bakmadım 9. 17.gunde sehırdısındaydım

Eklentiler

• 788F7734-CC3D-4F09-B265-74B1023D3F27.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 37
Benim de 6 Eylül:) Evet, aslında ton ton artıyor demek çok doğru olmaz ama yumurtlama gününden 1 gün öncesinde 2 gün önceki durumuna göre daha koyu oluyor. Yumurtlama günü en net-koyu-kalın halini alıyor. Ancak dikkat etmekte fayda var yumurtlama 2 gün de sürebilir. Bu nedenle en koyu çizgiyi gördükten sonra test rengi açılana kadar teste devam etmek gerekli ve bu arada hep denemelere devam etmek gerekli tabi:) C Cerenim01

Meraba kızlar :) her ay gruplara katılıp duruyorum bakalım ne zaman son bulcak burdan ağustos grubundaki arkadaşları görüyorum onlarada selam olsun benimde olursa ilk bebişim olucak. Bat 5 eylül. 6.deneyışımız olucak. Bakalım hayırlısı

Teşekkürler canım

dlkkydlntpl Henüz tam günü gelmemiş malesef. C ve T en az aynı koyuluk ve kalınlıkta olmalı bence imkan varsa test alıp kontrole devam edin. Ama denemekten de zarar gelmez bu arada:)

Benimde bat 31 Ağustos insallah tutmuştur bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…