Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cuma yapmıştım burayada atmıştım onla aynı çıktı hemen hemen ama ben bilemedim ya habire yumurtluyorum ya adet yaklaşıyor lh yükseliyor (öyle bişey var mı bilmiyorum bu arada) yada gebelik var ama gebelik testlerinde çıkmayan türden bi gebelik

Cuma:

Bugün:

B BUSR4 nornalde daha silik cikiyo dimi kuzum bende gebelikden supheleniyorum soylim hemen kanver artik

B BUSR4 nornalde daha silik cikiyo dimi kuzum bende gebelikden supheleniyorum soylim hemen kanver artik

Evet kuzum mesela 11.gün yumurtladım ya 12, 14 15 ve sonrasında yaptığım ovulasyonlarda bile bu kadar koyu çizgi çıkmadı hiç, valla vercem aklımda var en uygun bir zamanda araziye giderken falan ilaç yazdırmam lazım diye gideceğim sağlık ocağına vereceğim aklıma takılan tek şey gebelik testinde silikte olsa bi çizgi çıkmaz mı yaa LH yükseliyor HCG yükselemiyor mu

Yarin mutlaka yaptir artik merakdan n catliyorum

Zerdem2016 kiz sende yapsana ovulasoyn
Yk kuzum yapmıacam :) gerek yk ben kendimi tanıorm...
B BUSR4 kuzum ben ümit vermek istemiorm neden dieceksin? Hatırlarsn didoştada durmadan koyu çıktı, pik değildi ama koyu çıkmıştı.. Umarm seninki gebeliktendir..
Bide kızlar pes etmeyn... İlk 1 seneye kadar normal.. Ve yaşça küçüksünüz..
Ben öleyim o zaman?

Kiz benim testler cok hassasdi 10lukdu ondan hep oyle cikiyodu bu yaptiklarim oyle cikmiyo 20likler hep t silik bazen yok gibi bile cikiyo sorun testlerin cok hasas olmasindadi bence gecen ikisini bir yaptim 10luk nerdeyse cift cizgi t bitik silikdi 20likde t simsilikdi

Bahsettiğim bu... Gebelikte pvulasyon testinde c silik çıkar t koyu çıkar
B BUSR4 ve D1DEM

Eklentiler

• IMG_20191015_191639.webp
    32 KB · Görüntüleme: 30
Ya evet benimkine benziyor ama gebelikte 2.çizgi silikte olsa çıksaydı keşke ben o zaman yarın kesin kan vermem gerekiyor diyorum ve bir şekilde sağlık ocağına gidiyorum, inşallah hayırlısı olur ❤
Kuzu bende bos umut vermek istemiyorum ama umud ediyorum insallah hamilesindir diye git kan ver en azimdan varsa bile seviniriz yoksada rahatlarsin ve regl gelir artik

Benimkinin hassaslıklarını bilmiyorum laboqick kullanıyorum ama önceki testlerde pik günüm hariç bu koyuluğu görmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…