- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.301
Akıntın varmı? Regl yakn böyle olmaz... Gebelikten şüpheleniorm bende artk
Akıntın varmı? Regl yakn böyle olmaz... Gebelikten şüpheleniorm bende artk
Yarin mutlaka yaptir artik merakdan n catliyorumEvet kuzum mesela 11.gün yumurtladım ya 12, 14 15 ve sonrasında yaptığım ovulasyonlarda bile bu kadar koyu çizgi çıkmadı hiç, valla vercem aklımda var en uygun bir zamanda araziye giderken falan ilaç yazdırmam lazım diye gideceğim sağlık ocağına vereceğim
Yarin mutlaka yaptir artik merakdan n catliyorum
Yk kuzum yapmıacam :) gerek yk ben kendimi tanıorm...Zerdem2016 kiz sende yapsana ovulasoyn
Cnm ama bak ovulasyında c silik çıkmış.. C silik çıkıo T koyu çıkıo ben öyle biliorm
Kiz benim testler cok hassasdi 10lukdu ondan hep oyle cikiyodu bu yaptiklarim oyle cikmiyo 20likler hep t silik bazen yok gibi bile cikiyoYk kuzum yapmıacam :) gerek yk ben kendimi tanıorm...
B BUSR4 kuzum ben ümit vermek istemiorm neden dieceksin? Hatırlarsn didoştada durmadan koyu çıktı, pik değildi ama koyu çıkmıştı.. Umarm seninki gebeliktendir..
Bide kızlar pes etmeyn... İlk 1 seneye kadar normal.. Ve yaşça küçüksünüz..
Ben öleyim o zaman?
Kiz c deil t silik idrar damlatilan tarafi t ya orasi silik isteCnm ama bak ovulasyında c silik çıkmış.. C silik çıkıo T koyu çıkıo ben öyle biliorm
Kuzu bende bos umut vermek istemiyorum ama umud ediyorum insallah hamilesindir diye git kan ver en azimdan varsa bile seviniriz yoksada rahatlarsin ve regl gelir artikYa evet benimkine benziyor ama gebelikte 2.çizgi silikte olsa çıksaydı keşkeben o zaman yarın kesin kan vermem gerekiyor diyorum ve bir şekilde sağlık ocağına gidiyorum, inşallah hayırlısı olur ❤
Kiz benim testler cok hassasdi 10lukdu ondan hep oyle cikiyodu bu yaptiklarim oyle cikmiyo 20likler hep t silik bazen yok gibi bile cikiyosorun testlerin cok hasas olmasindadi bence gecen ikisini bir yaptim 10luk nerdeyse cift cizgi t bitik silikdi 20likde t simsilikdi
Insallah gebesindir kuzumBenimkinin hassaslıklarını bilmiyorum laboqick kullanıyorum ama önceki testlerde pik günüm hariç bu koyuluğu görmemiştim
Kuzu bende bos umut vermek istemiyorum ama umud ediyorum insallah hamilesindir diye git kan ver en azimdan varsa bile seviniriz yoksada rahatlarsin ve regl gelir artik
Insallah gebesindir kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?