Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum yaa ne çok sevinirim valla gebelik testlerine olan inancım biter öyle bişey çıkarsa hani len negatifti diye almam daha
Cokmus oyle teste cikmayan gec dollenme felan filan... Umarim sendede oyle olurda yarin bize guzel haberler verirsin ya

Kızlar bu gribimsi şey beni çok yordu gözler gitti gidiyor, bu arada dün iki kolumdanda kan alındı ya iki tarafta hafifçe morarmış yarın tekrar kan aldırsam iyice kötü olur mu ki belki bi sonraki günü beklerim dokununca acıyorlar

Nasıl çok kabardı kızz kabarıp çatlıyor işte öyle olmalı zaten at bakim foto
atmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bir daha dilinize düşermiyim pışık

didoş yolarım kız saçını gelin yapın bana o zamanı

Merhaba kızlar nasılsınız ?❤❤
Ben biraz işlerim vardı , hem de sınavlarım vardı o yüzden vakit ayıramadım
Bu arada yumurtlamadan sonraki 10gün
sabır mucizeistiorum mucize yaratacaz sendden

Ayni damardan almasınlar kuzum

Ayni damardan almasınlar kuzum

Kız benim damarı bulmakta çok zorlanıyorlar hep adam bi koluma soktu sonra gebelik falan deyince burdan tekrar almıyım dedi diğerinde de zor buldu zaten zorladı baya duşta farkettim kapri kol giymiştim bugün, dokununca da sızladı, ben yarın gitsem başka nerden alcakta ayy zaten bakamıyorum iğne falan batırılırken

Allahım resmen önüme hep engel çıkıyor gidip kan verme boşa gitmesin kanın adet olcan zaten sen diye

Bahane uydurma kan alinan yer bikac gun acir yapcak bisi yok

Bahane uydurma kan alinan yer bikac gun acir yapcak bisi yok

Yok bebeğim valla aldırmak istiyorum bende zaten yarına geçer heralde geçmezse canım tatlıdır benim öbür güne aldırırım ama aldırcam bu hafta o kanıı

Yok bebeğim valla aldırmak istiyorum bende zaten yarına geçer heralde geçmezse canım tatlıdır benim öbür güne aldırırım ama aldırcam bu hafta o kanıı
Iyi bakalim aksatma sakin

Kizlar ben sag kasikta kesin bisi var hala agriyo adetten öncede agriyodu adetten sonra devam ediyo bisi yok diyolar ama bibok var kesin bide adette herifle iliskiye girdigimizden beri kasiklarim agriyo ya bazen sanki yine adetmi olcam diyorum bu adetliyken iliski bana ters tepti herhalde sey yapmak bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…