- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.321
Cokmus oyle teste cikmayan gec dollenme felan filan... Umarim sendede oyle olurda yarin bize guzel haberler verirsin yaİnşallah kuzum yaa ne çok sevinirim valla gebelik testlerine olan inancım biter öyle bişey çıkarsahani len negatifti diye almam daha
Cokmus oyle teste cikmayan gec dollenme felan filan... Umarim sendede oyle olurda yarin bize guzel haberler verirsin ya
ahahahahahahahaha ayyy bu sefer oldı ama cok kabardı hahahahaYap yap ama 1 saat dondur mutlaka
ahahahahahahahaha ayyy bu sefer oldı ama cok kabardı hahahahabüşşş hemen vereceğim adrese gel öğret
Merhaba kızlar nasılsınız ?❤❤
Ben biraz işlerim vardı , hem de sınavlarım vardı o yüzden vakit ayıramadım
Bu arada yumurtlamadan sonraki 10gün
atmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bir daha dilinize düşermiyim pışıkNasıl çok kabardı kızz kabarıp çatlıyor işte öyle olmalı zaten at bakim foto
didoş yolarım kız saçını
sabır mucizeistiorumMerhaba kızlar nasılsınız ?❤❤
Ben biraz işlerim vardı , hem de sınavlarım vardı o yüzden vakit ayıramadım
Bu arada yumurtlamadan sonraki 10gün
Ayni damardan almasınlar kuzumKızlar bu gribimsi şey beni çok yordu gözler gitti gidiyor, bu arada dün iki kolumdanda kan alındı ya iki tarafta hafifçe morarmış yarın tekrar kan aldırsam iyice kötü olur mu ki belki bi sonraki günü beklerim dokununca acıyorlar
Ayni damardan almasınlar kuzum
Bahane uydurmaKız benim damarı bulmakta çok zorlanıyorlar hep adam bi koluma soktu sonra gebelik falan deyince burdan tekrar almıyım dedi diğerinde de zor buldu zaten zorladı baya duşta farkettim kapri kol giymiştim bugün, dokununca da sızladı, ben yarın gitsem başka nerden alcakta ayy zaten bakamıyorum iğne falan batırılırken
Bahane uydurmakan alinan yer bikac gun acir yapcak bisi yok
Iyi bakalim aksatma sakinYok bebeğim valla aldırmak istiyorum bende zatenyarına geçer heralde geçmezse canım tatlıdır benim öbür güne aldırırım ama aldırcam bu hafta o kanıı
evet şükür iyi geçtiMerhabalaar inşallah sınavlarjn iyi geçmiştirbata kaç gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?