Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar bu göğüs ucu ağrısı başka neden ola bilir ki ? Hamilelik belirtisi gibi bakıb üzülmek istemiyorum o yüzden soruyorum
Adetin 16 gününden göğüs ucunda olan, git gide artan ağrı başka neden olur acaba
sizde de oluyur mu bazen

Ucunun agrimasi hamilelik belirtisi canim insallah

A ynen bendede. Her ay yeni belirtiler cikiyop ortaya
O yüzden artık yeni belirtilere insan umut bağlayamıyor Çünki artık ders almışız
mesela bu şiddetde göğüs ağrısı ilk bende
bide hep yumirtlamadan sonra akıntım olur adete 5.6 kala kuruluk olur, adete 1.2 kala yine akıntı olur . bu ay hiç kuru olmadım , hep akıntı oldu
bu ay da negatif olursa hertürlü belirtiyi artık unutucam

Aynen ya benim bu 4. Ayim deniyoruu hep deisik deisik seyler cikiyo aslinda hic ben eskiden adet gunj akinti yok bilmem ne hic bakmazdim suan kendimi cok dinliyorum ondan oluyo sanirim ama sende insallah vardir benim bata daha cok var calismalara devam

Evet ya ben de hiç bir şeye bakmazdım eskiden şimdi her küçük şey dikkatimi çekiyor, inşAllah canım sen de bu ay hamiş kalırsın
Ben bir kimyasal yaşadım , o zaman fazla akıntı, göğüs ağrısı, mide bulatnısı vardı

Günün az kalmis zaten gusel haberler bize gezir

günaydın kızlar...
sık idrara çıkma=hamilelik belirtisi
akıntı=hamilelik belirtisi
kasık ağırıs= hamilelik belirtisi vb vb vb
herşeyi hamileliğe bağlıyorsunuz ama gebe kalamıyorsunuz sonra üzülüyorsunuz.... bunlrn hepsi yaşadığmız şeyler fakat vücudumuzu dinlemediğimz için farkında olmadığımız ve bnlarn hepsi regl ağrısıyla eş değerde olabiliyor..
her ne kadar dıştan üzülmemiş gibi dursanızda içinize atıosunuz buda sizi strese sokuyor...
öyle böyle demeyide pozitif enerji olarak adlandırıyorsunuz... bence gebe kalamamanızdaki en büyük sebeb sizin bu kadar kafa yormanız takılmanız... dost acı söyler.. kızabilirsiniz ama gerçekler bunlar..
herşeyi gebeliğe yormamak biraz rahat bırakmak salmak lazım diye düşünüyorum
iyi sohbetler

inşallah bu ay bebeğin tutunmuştur canım benim .. benimde cumartesi regl günüm hiç umudum yok ama bi ümit işte herşeyden belirti çıkarmaya çalışıyoruz, Allahım isteyen herkesi bebek müjdesiyle müjdelesin çokça amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…