- 31 Temmuz 2019
- 359
- 305
- 23
- 27
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.341
Evet yaa günleri saatleri sayıyorumatmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bir daha dilinize düşermiyim pışık
didoş yolarım kız saçınıgelin yapın bana o zamanı
sabır mucizeistiorummucize yaratacaz sendden
Ucunun agrimasi hamilelik belirtisi canim insallahYa kızlar bu göğüs ucu ağrısı başka neden ola bilir ki ?Hamilelik belirtisi gibi bakıb üzülmek istemiyorum o yüzden soruyorum
Adetin 16 gününden göğüs ucunda olan, git gide artan ağrı başka neden olur acaba
sizde de oluyur mu bazen
Ben de ilk öyle düşündüm canım inşAllah öyledir , ama her ay diyosun ya şu belirti hiç olmadı bu ay ilk defa oluyor hah işte o ay adet oluyosunUcunun agrimasi hamilelik belirtisi canim insallah
Muhtemelen rahimin hazırlanması olabilir ama yerleşme değildir kuzum hiç sanmıyorumHmm insallah yerlesmedir rahim kendini gebelige hazirliyomus ya deneme yaptikca ondansie belki
Bence hamilesin kuzum sen ya Aslı demişti dersinCuma yapmıştım burayada atmıştım onla aynı çıktı hemen hemen ama ben bilemedim ya habire yumurtluyorum ya adet yaklaşıyor lh yükseliyor (öyle bişey var mı bilmiyorum bu arada) yada gebelik var ama gebelik testlerinde çıkmayan türden bi gebelik
Cuma:
Eki Görüntüle 2545364
Bugün:
Eki Görüntüle 2545365
A ynen bendede. Her ay yeni belirtiler cikiyop ortayaBen de ilk öyle düşündüm canım inşAllah öyledir , ama her ay diyosun ya şu belirti hiç olmadı bu ay ilk defa oluyor hah işte o ay adet oluyosun
Bekleyip gorceksin kuzucum umutsuzluga kapilma lütfenMuhtemelen rahimin hazırlanması olabilir ama yerleşme değildir kuzum hiç sanmıyorum
O yüzden artık yeni belirtilere insan umut bağlayamıyorA ynen bendede. Her ay yeni belirtiler cikiyop ortaya
Aynen ya benim bu 4. Ayim deniyoruu hep deisik deisik seyler cikiyo aslinda hic ben eskiden adet gunj akinti yok bilmem ne hic bakmazdim suan kendimi cok dinliyorum ondan oluyo sanirimO yüzden artık yeni belirtilere insan umut bağlayamıyorÇünki artık ders almışız
mesela bu şiddetde göğüs ağrısı ilk bende
bide hep yumirtlamadan sonra akıntım olur adete 5.6 kala kuruluk olur, adete 1.2 kala yine akıntı olur . bu ay hiç kuru olmadım , hep akıntı oldu
bu ay da negatif olursa hertürlü belirtiyi artık unutucam
Evet ya ben de hiç bir şeye bakmazdım eskidenAynen ya benim bu 4. Ayim deniyoruu hep deisik deisik seyler cikiyo aslinda hic ben eskiden adet gunj akinti yok bilmem ne hic bakmazdim suan kendimi cok dinliyorum ondan oluyo sanirimama sende insallah vardir benim bata daha cok var calismalara devam
Günün az kalmis zatenEvet ya ben de hiç bir şeye bakmazdım eskidenşimdi her küçük şey dikkatimi çekiyor, inşAllah canım sen de bu ay hamiş kalırsın ❤
Ben bir kimyasal yaşadım , o zaman fazla akıntı, göğüs ağrısı, mide bulatnısı vardı
inşAllah canım Allah o mucizeyi bu ay bekleyen herkeze nasip eder hayırlısıylaGünün az kalmis zatengusel haberler bize gezir ❤
Iyi bakalim aksatma sakin
evet şükür iyi geçti19 bat günüm canım
Bence hamilesin kuzum sen ya Aslı demişti dersin
inşallah bu ay bebeğin tutunmuştur canım benim .. benimde cumartesi regl günüm hiç umudum yok ama bi ümit işte herşeyden belirti çıkarmaya çalışıyoruz, Allahım isteyen herkesi bebek müjdesiyle müjdelesin çokça aminRegl ime 4 gün var (Bugün bitti 3 gün)
Gögüs patlaması haricinde belirti yok
arada kasık sızlaması yasıyorum.
birde regl yakın benım wc girdiğinde koku hissim olur. bugünler başlar ve başladı zaten.
ctesi regl olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?