Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tam gununu degerlendiremedik 2 gun öncesini ve sonrasini degerlnedirebildik ama insan yine de umutlaniyor
Tam gununu degerlendiremedik derken eger pikten 2 gun sonrasiysa umut var canim Oncesiyse de var. Bi doktoru izledim dun diyorki cuma gunu yumurtlama oldu diyelim onceki salidaki ilişki bile hamile kalmaniza yeter diyor

Ya ben dayanamayip gebelik testi yaptim ikinci cizgi var gibi. Saglik ocagina gittim kan vermeye kan almiyoruz bugun ogleden sonra ve yarin tatil oldugu icin dediler kaldim boyle ozele mi gitsem carsambayi mi beklesem?

Foto atsana canim valla ben negatif ciktigi halde kan vermeye gitmis insanim bu sorunun sorulcagi dogru kisi ben degilim

Canim benim hadi gozunaydin artik hamile olarak bizi aydinlat bakalim :)))
hayırlı olsun canım gözün aydın.Bütün detayları bekliyoruz.Nezaman nerde nasıl oldu :)
Ayyy hayırlı olsun kuzum ❤❤❤❤❤
Hayırlı olsun canım
Çok teşekkür ederim kızlar darısı isteyen herkesin başına en kisa zamanda
Ya ben bu ay ovulasyon takibi yaptim ama pik gununde eşim yanimda degildi. Farklı sehirlerde yaşıyoruz biz eşim gelecekti gelemedi hatta baya üzülmüştüm bu ay da yapamadik diye. Salı günü pik olmustu, biz 2 gün oncesindeki pazarı degerlendirebildik bir de 3 gün sonraki cumayi.

Eklentiler

• A7422CE5-39BE-4FE8-BF08-4BC30BEC9B85.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 39
Bende uygulamaya bakarak yaptım kuzum benimde aynen öyle oldu tam günü değerlendirmedik ama nasip işte RABBİM çok büyük

Canım benim fotoyu atmissin direk cok aciklayici oldu Boyle olunca ben umutlu oluyorum ya çünkü bizde hergun iliski olmuyor 1 dolu 1 bos genelde. Yakalayamazsak o gunu diye uzuluyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…