- 17 Nisan 2019
- 3.021
- 3.353
- 133
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.721
var canım benim daha silikti değer 19 çıktı düşünElimde iki test vardi ikisiyle de yaptim
Tam gununu degerlendiremedik derken eger pikten 2 gun sonrasiysa umut var canimtam gununu degerlendiremedik 2 gun öncesini ve sonrasini degerlnedirebildik ama insan yine de umutlaniyor
Ya ben dayanamayip gebelik testi yaptim ikinci cizgi var gibi. Saglik ocagina gittim kan vermeye kan almiyoruz bugun ogleden sonra ve yarin tatil oldugu icin dediler kaldim boyle ozele mi gitsem carsambayi mi beklesem?
Kiz kossssss hastahaneye hemen:) hangi gunleri degerlendirdin detayli anlatElimde iki test vardi ikisiyle de yaptim
Kan verdim kizlar yarim saate ogrenecegimKiz kossssss hastahaneye hemen:) hangi gunleri degerlendirdin detayli anlat
Hadi inşallah kuzum bekliyoruzKan verdim kizlar yarim saate ogrenecegim
Canim benim hadi gozunaydinKizlar sonucum 117 çıktı cok şükür
hayırlı olsun canım gözün aydın.Bütün detayları bekliyoruz.Nezaman nerde nasıl oldu :)Kizlar sonucum 117 çıktı cok şükür
Ayyy hayırlı olsun kuzumKizlar sonucum 117 çıktı cok şükür
Hayırlı olsun canımKizlar sonucum 117 çıktı cok şükür
Canim benim hadi gozunaydinartik hamile olarak bizi aydinlat bakalim :)))
hayırlı olsun canım gözün aydın.Bütün detayları bekliyoruz.Nezaman nerde nasıl oldu :)
Ayyy hayırlı olsun kuzum ❤❤❤❤❤
Çok teşekkür ederim kızlar darısı isteyen herkesin başına en kisa zamandaHayırlı olsun canım
Bende uygulamaya bakarak yaptım kuzum benimde aynen öyle oldu tam günü değerlendirmedik ama nasip işte RABBİM çok büyükÇok teşekkür ederim kızlar darısı isteyen herkesin başına en kisa zamanda
Ya ben bu ay ovulasyon takibi yaptim ama pik gununde eşim yanimda degildi. Farklı sehirlerde yaşıyoruz biz eşim gelecekti gelemedi hatta baya üzülmüştüm bu ay da yapamadik diye. Salı günü pik olmustu, biz 2 gün oncesindeki pazarı degerlendirebildik bir de 3 gün sonraki cumayi.
Canım benim fotoyu atmissin direk cok aciklayici olduÇok teşekkür ederim kızlar darısı isteyen herkesin başına en kisa zamanda
Ya ben bu ay ovulasyon takibi yaptim ama pik gununde eşim yanimda degildi. Farklı sehirlerde yaşıyoruz biz eşim gelecekti gelemedi hatta baya üzülmüştüm bu ay da yapamadik diye. Salı günü pik olmustu, biz 2 gün oncesindeki pazarı degerlendirebildik bir de 3 gün sonraki cumayi.
Valla ben deneme asamasindaydimUyan mı vargrubu terk eden mi
Pelusss zerdem uyeligini iptal ettirmis neden ki? Sen biliyor musunUyan mı vargrubu terk eden mi
Zerdem giti kuzumPelusss zerdem uyeligini iptal ettirmis neden ki? Sen biliyor musun
Aa neden pekiZerdem giti kuzumaramızda degil artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?