- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.701
Ayy kıyamam kuzum 33iyi bir yaş neden karamsarsın tam anne olacak yaşgünaydın kızlarrrr nasılsınız.Bu gün çalışıyom benyarın doğum günüm ama içim içime sığmıyor niyeyse heralde 33 olmak bana koymuyo yolun yarısına birşey kalmadı diye :)
Ayy testin resmini atsana cnmYa ben dayanamayip gebelik testi yaptim ikinci cizgi var gibi. Saglik ocagina gittim kan vermeye kan almiyoruz bugun ogleden sonra ve yarin tatil oldugu icin dediler kaldim boyle ozele mi gitsem carsambayi mi beklesem?
8 haftalıktı kalbi düzgün çalışmadı sonrada durdu kürtaj oldum şimdi bekliyorum biraz daha zaman geçsin öyle gideyim diyeKac haftalık kaybetin cnm uzuldumşimdi kaç haftalıksın dr git bi an önce
Şimdi kaç haftalık sın cnm bence git bi gorun8 haftalıktı kalbi düzgün çalışmadı sonrada durdu kürtaj oldum şimdi bekliyorum biraz daha zaman geçsin öyle gideyim diye
Anammm hayırlı olsun kuzum RABBİM kucağına almayı nasip ettsin inşallah bata nekadar var 1gun muElimde iki test vardi ikisiyle de yaptim
bugün 4+0 oldum adetime göre kan vericem birazdan yarın çıkarmış öyle dediler 5 yada 6 haftalık olsun öyle gideyim diyorum hem keseyi hem kalbini görmüş oluruzŞimdi kaç haftalık sın cnm bence git bi gorun
Vardır var ben de halla inanmıyorum kendime cnm ay cok tatlı kırmızı yarın iyice koyu olacakBat yarındı oyle aslinda belirtim de yoktu kasik batmalarim var ama adete yormustum ayy Allahim insallahh vardir inanamiyorum
tebrik ederim canım bende adetime 5 gün varken öğrendim ama şimdi zamanda geçmiyor sanki doktora gitmek için :)Bat yarındı oyle aslinda belirtim de yoktu kasik batmalarim var ama adete yormustum ayy Allahim insallahh vardir inanamiyorum
İnşallah kuzum RABBİM kucağına almayı nasip ettsin kötü duşunme oluruna bırak RABBİM herşeyin en iyisini bilirbugün 4+0 oldum adetime göre kan vericem birazdan yarın çıkarmış öyle dediler 5 yada 6 haftalık olsun öyle gideyim diyorum hem keseyi hem kalbini görmüş oluruz
kız yok aksine içimde bir heyecan aksine çok pozitifim...Ayy kıyamam kuzum 33iyi bir yaş neden karamsarsın tam anne olacak yaş ☺☺☺
yaptırmadım canım birazdan işten çıkayım gidicem bat geçsin diye bekledim ctesi battı oda geçti şimdi kan verebilirim :)Yaa masallahben de seni tebrik ederim. kan testi daha hic yaptirmadin mi
Öyle olman lazım zaten gıkız yok aksine içimde bir heyecan aksine çok pozitifim...
poliklinkte yaptırıcam canım sorun olmaz heralde çalışıyolarmış. amin canım hepimizin gönlünden geçeni versin rabbimİnşallah kuzum RABBİM kucağına almayı nasip ettsin kötü duşunme oluruna bırak RABBİM herşeyin en iyisini biliryarın tatil
Çalışmayabilir canim bildigim aciller çalışıyor sadecepoliklinkte yaptırıcam canım sorun olmaz heralde çalışıyolarmış. amin canım hepimizin gönlünden geçeni versin rabbim
sordum azönce yarın çıkar dediler ama gidince kesin öğrenirimÇalışmayabilir canim bildigim aciller çalışıyor sadece
Teşekkür ederim canım inşallah:)tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?