- 3 Eylül 2019
- 976
- 2.500
- 43
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #17.541
bende de yanma oluyo tam yemek borumda ama yediklerimle alaklı genelde mayalı şeyler yiyemiyorum gaviscon falan içebilrsin aslındaSevindim kızlar iyi olmanıza benim bu aralar mide ağrım başladı. Üşütmektenmi başka birşey mi anlamadım varmı sizdede böyle durumlar .
Valla onu içiyorum bende 2-3 gündür var geçmedi birtürlübende de yanma oluyo tam yemek borumda ama yediklerimle alaklı genelde mayalı şeyler yiyemiyorum gaviscon falan içebilrsin aslında
maden suyunu da deneyebilirsin kızımda bende mide sıkıntısı çok çektim maden suyu ve bol bol rezene içtim bide öyle dene bakalımValla onu içiyorum bende 2-3 gündür var geçmedi birtürlü
Saklanıyor benimkiKızlar selam nasılsınız kız pelush giremiyorum cinsiyet nedir seninkinin
Bebek büyüyor ve rahimde büyüdüğü için oluyor bol bol dinleninValla onu içiyorum bende 2-3 gündür var geçmedi birtürlü
Bende kızım olmasını çok isterdimerkek bebek istiyenler die bir blog var.. o bloğu komple patlatasım var... of erkek kız ne farkeder ya
Kaç haftalık sizin kiSaklanıyor benimkiinterpole saldık ogrenmek icin banamısın demiyor
yaaa gerçekten mii çok sevindimm allah sağlıkla doğmayı nasip etsin kızlar bıcır bıcır oluyor maşallahNasılsınız kızlar benım cınsıyet bellı oldu kız olucak ınsallah❤
Aminn canım ınsallahyaaa gerçekten mii çok sevindimm allah sağlıkla doğmayı nasip etsin kızlar bıcır bıcır oluyor maşallah
Hiç çektirmedim cnm enfeksiyon ola bilir kaşıntı var mıKızlar rahim filmi çektirenler, çektirdikleri ilk ay1 adete yakın sarı akıntınız geldimi? Benim ilk defa böyle bişey başıma geldi, çok merak ediyorum, kokusu yok, beyaz sarı karışık gibi. Yaşayanlar varmı?
Yok cnm kaşıntı ve kokusu yoktu, sadece 1-2 defa oldu, doktora sordum, vajina baktirelerden kendini korumaya aldığında o tarz kremsi akıntı olurmuş, sarı beyaz karışık gibi, iyi bişey yani korkma dedi.Hiç çektirmedim cnm enfeksiyon ola bilir kaşıntı var mı
Sevindim kuzum dikkat et kendine rahim filminden sonra enfeksiyon daha kolay kapılıyormuş diye duyduğum varYok cnm kaşıntı ve kokusu yoktu, sadece 1-2 defa oldu, doktora sordum, vajina baktirelerden kendini korumaya aldığında o tarz kremsi akıntı olurmuş, sarı beyaz karışık gibi, iyi bişey yani korkma dedi.
Amaaannnn burdayım canım nolsun. Dün gene adet oldum.Gençlik neredeee
Denemeye devam kuzumAmaaannnn burdayım canım nolsun. Dün gene adet oldum.
Çalışmalara ara vermiyoruz fakat bebek dünyaya gelme konusunda baya ara vermiş gibiDenemeye devam kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?