Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sevindim kızlar iyi olmanıza benim bu aralar mide ağrım başladı. Üşütmektenmi başka birşey mi anlamadım varmı sizdede böyle durumlar .
bende de yanma oluyo tam yemek borumda ama yediklerimle alaklı genelde mayalı şeyler yiyemiyorum gaviscon falan içebilrsin aslında

Kızlar rahim filmi çektirenler, çektirdikleri ilk ay1 adete yakın sarı akıntınız geldimi? Benim ilk defa böyle bişey başıma geldi, çok merak ediyorum, kokusu yok, beyaz sarı karışık gibi. Yaşayanlar varmı?

Hiç çektirmedim cnm enfeksiyon ola bilir kaşıntı var mı

Hiç çektirmedim cnm enfeksiyon ola bilir kaşıntı var mı
Yok cnm kaşıntı ve kokusu yoktu, sadece 1-2 defa oldu, doktora sordum, vajina baktirelerden kendini korumaya aldığında o tarz kremsi akıntı olurmuş, sarı beyaz karışık gibi, iyi bişey yani korkma dedi.

Yok cnm kaşıntı ve kokusu yoktu, sadece 1-2 defa oldu, doktora sordum, vajina baktirelerden kendini korumaya aldığında o tarz kremsi akıntı olurmuş, sarı beyaz karışık gibi, iyi bişey yani korkma dedi.
Sevindim kuzum dikkat et kendine rahim filminden sonra enfeksiyon daha kolay kapılıyormuş diye duyduğum var

kızlar selam sizce gebelik var mı? 3 sene vajinismustan sonra sperm hareketsizliği ve sayı düşüklüğü sorunuyla uğraştık.eşim hala ilaç kullanıyor. inşallah gördüğüm çizgi hayal gücüme ait değildir. regle iki gün var bu arada. yorumlayan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Eklentiler

• GEBELİK TESTİ.webp
    113,7 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…