- 17 Nisan 2019
- 2.793
- 2.970
- 133
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #17.521
İyiyiz canım sen nasılsın:))BACILARIM nabersiniz
Moralını bozmak ıstemem ama progesteron cok dusuk ılac fln vermedı mı?progesteron en az 14olmalıArkadaşlar az önce doktorla görüştüm beta HCG 74 progesteron ise 0.18 mi ne öyle bir şey çıkmış. Doktor hemen sevinme dedi haftaya tekrarlayalım zaten ultrasonda gebeliğe dair bir şey görmemiştim dedikendi doktorum değil doktorumla cumartesi görüşeceğim ama bu doktor canımı çok sıktı neden böyle dedi anlamadım valla 74e sevinemedim bile progesteron çok düşük olduğu için mi öyle söyledi acaba? Bu arada 13 gün önce iki yumurtam da çatladı testi o yüzden yapmıştık. Sizce değerler çok mu düşük kimyasal falan olma ihtimali var da o yüzden mi öyle söyledi ki
hayır vermedi. geleyim mi hemen dedim düşük değil mi progesteron diye sordum '' hayır bu sonuçta sıkıntı gözükmüyor haftaya tekrar bakalım'' dedi. acaba 18 dedi ben mi yanlış anladım bilmiyorum ki yaMoralını bozmak ıstemem ama progesteron cok dusuk ılac fln vermedı mı?progesteron en az 14olmalı
Bence baska doktora gıt progesteron dusukse dusuk oluyor cunkuhayır vermedi. geleyim mi hemen dedim düşük değil mi progesteron diye sordum '' hayır bu sonuçta sıkıntı gözükmüyor haftaya tekrar bakalım'' dedi. acaba 18 dedi ben mi yanlış anladım bilmiyorum ki yadoğru duzgun konuşmadı bide ümitlenme dedi kapattı madem sonuçlarda sıkıntı yok neden öyle dedi
Üzülme kuzum RABBİM herşeyin en iyisini bilir İNŞALLAH tez zamanda hayırlı haberler alırsınKızlar maalesef kimyasal oldudeğerim sıfırlandı doktor birkaç güne kanama başlar dedi
Bence baska doktora gıt progesteron dusukse dusuk oluyor cunku
selam canımKızlar selam nasılsınız kız pelush giremiyorum cinsiyet nedir seninkinin
En son o senle konustufumız gun sondu kuzum hıc ıcmedım:)martılım sigara işini naptın içmiyorsun dimi
Iyıyız canım sen nasılsın:)Kızlar selam nasılsınız kız pelush giremiyorum cinsiyet nedir seninkinin
aferin kuzucum insan alışıyo dimi ben alıştım valla inş doğurunca da içmemEn son o senle konustufumız gun sondu kuzum hıc ıcmedım:)
Aynwn suan hıc ıcmıyorum ve kokusu berbat gelıyor canım ınsallah ıcmeyız bende fırsat bu fırsat dıyıp ıcmıcem ınsallah:)aferin kuzucum insan alışıyo dimi ben alıştım valla inş doğurunca da içmem
şimdilik bende öyleyim canım çekmiyo ama hamilelikten olabilir mi diye düşünüyorum doğuruncada canım istemez umarımAynwn suan hıc ıcmıyorum ve kokusu berbat gelıyor canım ınsallah ıcmeyız bende fırsat bu fırsat dıyıp ıcmıcem ınsallah:)
Insallshşimdilik bende öyleyim canım çekmiyo ama hamilelikten olabilir mi diye düşünüyorum doğuruncada canım istemez umarım
Bende olmuyor canım bazEn ekşime oluyorSevindim kızlar iyi olmanıza benim bu aralar mide ağrım başladı. Üşütmektenmi başka birşey mi anlamadım varmı sizdede böyle durumlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?