Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar az önce doktorla görüştüm beta HCG 74 progesteron ise 0.18 mi ne öyle bir şey çıkmış. Doktor hemen sevinme dedi haftaya tekrarlayalım zaten ultrasonda gebeliğe dair bir şey görmemiştim dedi kendi doktorum değil doktorumla cumartesi görüşeceğim ama bu doktor canımı çok sıktı neden böyle dedi anlamadım valla 74e sevinemedim bile progesteron çok düşük olduğu için mi öyle söyledi acaba? Bu arada 13 gün önce iki yumurtam da çatladı testi o yüzden yapmıştık. Sizce değerler çok mu düşük kimyasal falan olma ihtimali var da o yüzden mi öyle söyledi ki

Moralını bozmak ıstemem ama progesteron cok dusuk ılac fln vermedı mı?progesteron en az 14olmalı

Moralını bozmak ıstemem ama progesteron cok dusuk ılac fln vermedı mı?progesteron en az 14olmalı
hayır vermedi. geleyim mi hemen dedim düşük değil mi progesteron diye sordum '' hayır bu sonuçta sıkıntı gözükmüyor haftaya tekrar bakalım'' dedi. acaba 18 dedi ben mi yanlış anladım bilmiyorum ki ya doğru duzgun konuşmadı bide ümitlenme dedi kapattı madem sonuçlarda sıkıntı yok neden öyle dedi

Bence baska doktora gıt progesteron dusukse dusuk oluyor cunku

Sevindim kızlar iyi olmanıza benim bu aralar mide ağrım başladı. Üşütmektenmi başka birşey mi anlamadım varmı sizdede böyle durumlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…