- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #17.501
Kuzum vajınal oladak duyduk karından duymadıkaa gittinmi kuzum dr ye çok sevindim rahatlayabilirsin artık hamileliğinin tadını çıkar
Gözün aydın canım ❣Kızlar mutlu yıllar 6+1de karından kalp sesı duyulmadı vajınal bakalımmı dedı bende onay verdım ve sesını duyduk
Ne güzel bişey değil mi o an ben ilk duydum ne kadar mutlu oldum ağlasam mı gülsem mi inan bilemedim ya şuan sabırsızlıkla c0nsüyet ayını bekliyoruz artıkDuydum canımm cok tesekkur ederım cok saol❤
Masallah canımNe güzel bişey değil mi o an ben ilk duydum ne kadar mutlu oldum ağlasam mı gülsem mi inan bilemedim ya şuan sabırsızlıkla c0nsüyet ayını bekliyoruz artık
Ayyyy hadı gozun aydınkızlar dün kontrole gittim.2 li testleri için haftaya çarşamba gidicem tekrar ama doktor kıza benzetti bizimkini bir çıkıntı görmedim ama bir 14 . hafta dolsun bakalım dedi
Sağlıkli olsun da hadi hayirliis cnm kaç haftalıksn şimdi bende haftaya gidicem kontrolekızlar dün kontrole gittim.2 li testleri için haftaya çarşamba gidicem tekrar ama doktor kıza benzetti bizimkini bir çıkıntı görmedim ama bir 14 . hafta dolsun bakalım dedi
12+5 canım dün gittim işte aylık kontrole dedi haftaya yapalım 2 li testi ama burun kemiği ve ense genişliği normal görünüyor.Tabi rapor için şart dedi test haftaya yapalım dedi..Sağlıkli olsun da hadi hayirliis cnm kaç haftalıksn şimdi bende haftaya gidicem kontrole
Anladm cnm MasAllah sağlıkla ilerlesin insAllah benimde 13+3 olacak12+5 canım dün gittim işte aylık kontrole dedi haftaya yapalım 2 li testi ama burun kemiği ve ense genişliği normal görünüyor.Tabi rapor için şart dedi test haftaya yapalım dedi..
Ayy çok sevindim canım benim pipili senin kıza talip olur öyleysekızlar dün kontrole gittim.2 li testleri için haftaya çarşamba gidicem tekrar ama doktor kıza benzetti bizimkini bir çıkıntı görmedim ama bir 14 . hafta dolsun bakalım dedi
Cınsıyet ne kuzum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?