• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rica etsem bakar misiniz

Ay olur böyle şeyler,streslifir, canı sıkkındır. Geçer canım sen iyice ustune gitme,hep yanindaol.

Bunun dışında bir sorununuz var mı? İyi anlaşıyor musunuz? Oturup muhabbet edebiliyor musunuz? Çocuk var mı?

Tumyorumlari okudum tekrardan ayni sorulari sormamak icin.aldatmadigina eminim demissin onu seceneklerden cikariyorum sorunumuz yok demissin okey . peki sohbetinz nasil ona gore bi cevp cikarcsm durumdan. Birde sunu sorcam bu 5 6 aylik surecte senin tutumun nasildi onu mersk ediyorum. Normaldegil bierkegn bu kdr esine karsi bu sede uzak kalmasi mutlaka senin bilmedigin bi sknti icindedir. Yardim almayida kabil etmiyor cok zor bak bnm esim cocuk istemiyo tmm mi bu surecte cok kavga ettm cok konustm hepgeri tepti zaman ver diyip durdu bnde smdi hc knu etmyorum sende bi etme bakalm hic istekli gorunme belko sen izal durinca kacsn kovalanir misali olur. Birde mesela internetten arastirma yap sizin duruma gore mutlaka psikologlsrin yazilari vardir. Belki esin isteksiz dir senle alakli olanbisey degildir . guc vercek isteklendircek seyler yedir bide oyledene ama o farknds olmadan yap bunu yinedeistegi olmazsa onu yaninda yaptgn arastirmalarda size yarayanbilgileri oku . ise yarar belki . bir sorum daha esinin ailesiyle yasantisi nasil bazen o konular bile etkiliyo insani. Allah yardimicin olsun insallah iyi olursunz

Herkes sen dahil kocanda bir şeyler aramışsın peki sen nasılsın? Örneğin evlendikten sonra kilo aldın mı? Saçların ne durumda, yatak odanız içinde yeni şeyler deniyor musunuz karşı taraf istedi de sen ne cevap verdin? Bunlar bazı örnekler tabi. Bi duş almayla yetmiyor.

Eşiniz kendi kendini tatmin ediyor olabilir. Böylesi durumlarda erkek eşinden uzaklaşır genelde. Birliktelik de nadiren olur, ayda 1-2 defa gibi. Eğer takip edebilirseniz özellikle buna dikkat edin. Böylesi bir durum varsa da karşınıza alıp konuşun.

Dogumdan sonra cok kilo aldim hala kizlik kiloma gelemedim evlendigimde 54 kiloydum simdi ise 71 acaba fiziksel olarak mi itici geliyorum muhabbet ediyoruz yanliz lohusa dobemimden sonra belli bi sure pskoloji olarak hemen toparlayamadim surekli aglayan nizmiz huysuz saci basi daginiktim

Tumyorumlari okudum tekrardan ayni sorulari sormamak icin.aldatmadigina eminim demissin onu seceneklerden cikariyorum sorunumuz yok demissin okey . peki sohbetinz nasil ona gore bi cevp cikarcsm durumdan. Birde sunu sorcam bu 5 6 aylik surecte senin tutumun nasildi onu mersk ediyorum. Normaldegil bierkegn bu kdr esine karsi bu sede uzak kalmasi mutlaka senin bilmedigin bi sknti icindedir. Yardim almayida kabil etmiyor cok zor bak bnm esim cocuk istemiyo tmm mi bu surecte cok kavga ettm cok konustm hepgeri tepti zaman ver diyip durdu bnde smdi hc knu etmyorum sende bi etme bakalm hic istekli gorunme belko sen izal durinca kacsn kovalanir misali olur. Birde mesela internetten arastirma yap sizin duruma gore mutlaka psikologlsrin yazilari vardir. Belki esin isteksiz dir senle alakli olanbisey degildir . guc vercek isteklendircek seyler yedir bide oyledene ama o farknds olmadan yap bunu yinedeistegi olmazsa onu yaninda yaptgn arastirmalarda size yarayanbilgileri oku . ise yarar belki . bir sorum daha esinin ailesiyle yasantisi nasil bazen o konular bile etkiliyo insani. Allah yardimicin olsun insallah iyi olursunz

Esimin aile yasanntisiyla bi sikintisi yok bu arada cok tesekkur ederim ilgilenip okuyup yazdigiz icin

İlk başlarda istekli olsa, sonradan istemese baskasi var derdim amma yorumlardan gorduyum kadariyla hep boyleymis. Demek ki, adamin cani istemiyo ...

Yukarıda isilayın yorumunu aynen tekrarlıyorum eşin alkol ve sigara kullanıyorsa büyük ihtimalle ondanda olabilir yada lütfen yanlış anlama iktidarsızlık sorunu yaşıyor olabilir ve çekindiği için sana tam olarak anlatamıyor olabilir.

Yukarıda isilayın yorumunu aynen tekrarlıyorum eşin alkol ve sigara kullanıyorsa büyük ihtimalle ondanda olabilir yada lütfen yanlış anlama iktidarsızlık sorunu yaşıyor olabilir ve çekindiği için sana tam olarak anlatamıyor olabilir.
Alkol ve sigara kullanmax

Belki de oyledir bu durum normal mi
Acaba bir suç mu işlemiş? Müge Anlıyı izleyip yüzünün simsiyah olması normal değil. Belki de bir şey yaptı o araştırılıyor ya da bir şeye şahit oldu? Olamaz mı?

Acaba bir suç mu işlemiş? Müge Anlıyı izleyip yüzünün simsiyah olması normal değil. Belki de bir şey yaptı o araştırılıyor ya da bir şeye şahit oldu? Olamaz mı?
Yok ya yanlis anlatdim. Oyle suc islicek biri degil etkilenip morali bozuluyor ornegin fox tvdeki kadi dizisini ben hic kacirmam bi sahnesi de aglamisti bana belli etmemeye calisti oyle cok yufka yurekli

Yok ya yanlis anlatdim. Oyle suc islicek biri degil etkilenip morali bozuluyor ornegin fox tvdeki kadi dizisini ben hic kacirmam bi sahnesi de aglamisti bana belli etmemeye calisti oyle cok yufka yurekli
Canim ya sanirim esinin bi priblemi var bi derdi mesela. Anlattiklarin onu gosteriyor .birde sana basil davraniyor ilgli mi seninle

Selam kızlar
Bu konuyu çok utanarak sıkılarak aciyorum.
Mümkün oldukca kisa ve net olarak konumu yazicam. Sizleri sıkmamak adina....
Eşimle ben birlikteliğimiz sık degil, yani ayda 1 yada 2 haftada 1 kişisel bakımımda dikkat ederim. Yatağa girmeden önce mutlaka dusa girmeye deodorantimi kullanırım temiz geceliklerimi giyerim. Aldatma yok bundan kesinlikle eminim. İs de sıkıntı yok öyle gırtlağa kadar borç da yok. Bu durum gecici mi kendisiyle konuştum bana biraz zaman ver diyor. Kendimi değersiz cekici olmayan biri gibi hissediyorum. Isteksizlik cok uzun zamandan beri var. Doktorada gitmiyor gurur yapiuor zaman ver felan diyor....
Kizlar bu durumu yasayan var mi evliligin belli doneminde.....
Benim arkadaşımın eşi böyle ilk evlendiklerinde ben bayanlara karşı bişey hissetmiyorum demişti
Baya olaylar oldu arkadaş baya uğraştı adamı açmak için biz ısrarla psikoloğa gidi dedik arkadaş ikna edemedi ben inanıyorum düzelecek dedi şu an bebekleri var laki düzelen pek bişi yok erkek reddediyor sürekli kızı o inciniyor
Yani eşim normale döndü dedi ilk zamanlar günde 4 kere oluyor falan diyordu ama ben ısrar ettim psikoloğa gidin başka bi durum vardır diye
O adam gene eski halinde devam ediyor çok zor durumda arkadaş

Back
X