Rica etsem falıma bakar mısınız?

Anladım canım inşallah gönlüne göre bir haber alırsın...

yeni falım falıma bakana bende bakıcam arkadaşlar

bakabildiğim kadar bakıcam bende canım..
senin 2 kişiyle ayrı ayrı ikili görüşmen var.bunlardan biri erkek biri bayan.erkek olan ya erkek arkadaşın ya konuştuğun biri.yani bunda kalp var mutlu olucağın bir haberi var sana.diğeri kısa boylu bi kız gibi.onun derdi var sana açılıcak baya konuşucaksınız yardım ediceksin falan.temiz huzur bulcağın bi yolun var.içine oturmuş zamanında bişeyler var sanki ama geçiyo.bu aralar için kararmış gibi ama.çevren ailen açısından sıkıntın yok gibi.bu kadar bakabildim.
canım bende üstte fal eklemiştim ama hangisi daha iyi çıkar bilmiyorum.ben erkek arkadaşımdan ayrıldımda.
acaba barışır mıyız anlar mı hatasını.yada gerçekten mi istemiyo artık
bi bakabilir misin? ben kızıl saçlıyım ela gözlü uzun sayılırım.oda aynı boylarda esmer kahverengi gözlü.

Şu an başka bir kız söz konusu olabilir aranızda. Senin beklentin daha ciddi evlilik yönünde. Tek korkun ise sürekli kavgalar küsmeler yaşanan tartışmalar. Partnerin hakkındaki isteklerin umduğun gibi sonuçlanmayacak maalesef. O hayatına devam ediyor. Aranızda olan her şeyi affedecek. Kırgın ayrılmayacaksınız. Ancak seninle olmak gibi bir olasılık çıkmadı kartlarında. Daha anlamlı bir ilişki arayışına girmş durumda.

yaa çok kötü çıktı bu fal

canımm sıkıntılısın snei sıkıntılı gördümm ama cok abartılcak bir sıkıntın yok kiminle konuşşuyorsun bilmiyorum ama konuştuğun kişi sayesinde sıkıntıların bir coğu gidiyor gtti yada giidicek birisi yanında su zor zamanlarnda onun sayesnde ferahlıyorsun e harfli bir bayan var annenin isminde yada soyadında e harfi var mı birde annen topuklu giyer mi ilk aklıma annen geldi nedense bayanı görnce bu bayan senin yanında her kimse cok destekci sana suanda senin yanında olan birisi bu sana haber gelicekk biriisinden bir habern var ama güzel bir haber bu canım haberi getiren karga :))) sanırım bu haber erkek arkdşnla ilgili canımm canını sıkma olur m

3 tane nasip var sana ama sen bunları görmyormusun görmek mi istemiyorsun anlayamadım dogrusu birisi iş bu nasiplerinin bunu anlayabldm ama diğerlerinn ne nasppi kısmeti onu anlayamadım

erkek arkdaşın uzun boylu gbi cok aşrıda uzun değil normal kiloda siyah saclı buğday tenli brisi sanırım cok üzgün başı eğik canımm

elbet barısrsnz hic brsey icin sıkma o güzel yüreğini tatlım hayırlısını iste rabbimden gördklerim bunlar canım

canım benim çok teşekkür ederim. evet erkek arkadaşım benim boylarımda uzun değil öyle.esmer aslında:) ama inşllah olur çok sağol içimi rahatlattın azıcık

kizlar cok kötü haber aldım moralim çok bozuk aglamaktan gözlerim şişti tek istegim oda olmayacak galiba bi tek umut ışığı böyle bi kelime herseyi Allah bilir ama iste insan umut arıyor aslında kızlar bende bakmak istiyorum ama fallara hatta özel msjlar geliyo ama kafam kendi sıkıntımda öyle dolu ki özel msj atan arkadaslardan özürlülerim neyse falıma bakan olursa çok sevinicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…