teşekkür ederim aramızda kimse yok kendı toprak gurubu burcu başak yani. tartısınca bana agır konustu cok .ben onu kendı haline bıraktıgımı söyledim ona yalvarmıcam sen bilirsin istemiyosan git dedim sadece.inşallah bu 4 hafta içinde bana gelir bi daha ayrılmayız.onu çok seviyorum.
Bir fala biçok kişi yorum yapabiliyor mu:44:
O zaman isteyen bakabilir
Anladım canım inşallah gönlüne göre bir haber alırsın...
Valla mıı çok iyiiEvet canım falını at gören yorumlamak isteyen herkes yorumlayabilir böylece.
yeni falım falıma bakana bende bakıcam arkadaşlar
bakabildiğim kadar bakıcam bende canım..
senin 2 kişiyle ayrı ayrı ikili görüşmen var.bunlardan biri erkek biri bayan.erkek olan ya erkek arkadaşın ya konuştuğun biri.yani bunda kalp var mutlu olucağın bir haberi var sana.diğeri kısa boylu bi kız gibi.onun derdi var sana açılıcak baya konuşucaksınız yardım ediceksin falan.temiz huzur bulcağın bi yolun var.içine oturmuş zamanında bişeyler var sanki ama geçiyo.bu aralar için kararmış gibi ama.çevren ailen açısından sıkıntın yok gibi.bu kadar bakabildim.
canım bende üstte fal eklemiştim ama hangisi daha iyi çıkar bilmiyorum.ben erkek arkadaşımdan ayrıldımda.
acaba barışır mıyız anlar mı hatasını.yada gerçekten mi istemiyo artık
bi bakabilir misin? ben kızıl saçlıyım ela gözlü uzun sayılırım.oda aynı boylarda esmer kahverengi gözlü.
Şu an başka bir kız söz konusu olabilir aranızda. Senin beklentin daha ciddi evlilik yönünde. Tek korkun ise sürekli kavgalar küsmeler yaşanan tartışmalar. Partnerin hakkındaki isteklerin umduğun gibi sonuçlanmayacak maalesef. O hayatına devam ediyor. Aranızda olan her şeyi affedecek. Kırgın ayrılmayacaksınız. Ancak seninle olmak gibi bir olasılık çıkmadı kartlarında. Daha anlamlı bir ilişki arayışına girmş durumda.
Eki Görüntüle 762470 Eki Görüntüle 762471 Eki Görüntüle 762473 Eki Görüntüle 762474 Eki Görüntüle 762475 Eki Görüntüle 762476 Eki Görüntüle 762477
özeci kahveme bakar mısın?
bende senin fincanına bakıcam tekrar kahve içte:) noluuuuuuuuuur
canımm sıkıntılısın snei sıkıntılı gördümm ama cok abartılcak bir sıkıntın yok kiminle konuşşuyorsun bilmiyorum ama konuştuğun kişi sayesinde sıkıntıların bir coğu gidiyor gtti yada giidicek birisi yanında su zor zamanlarnda onun sayesnde ferahlıyorsun e harfli bir bayan var annenin isminde yada soyadında e harfi var mı birde annen topuklu giyer mi ilk aklıma annen geldi nedense bayanı görnce bu bayan senin yanında her kimse cok destekci sana suanda senin yanında olan birisi bu sana haber gelicekk biriisinden bir habern var ama güzel bir haber bu canım haberi getiren karga :))) sanırım bu haber erkek arkdşnla ilgili canımm canını sıkma olur m
3 tane nasip var sana ama sen bunları görmyormusun görmek mi istemiyorsun anlayamadım dogrusu birisi iş bu nasiplerinin bunu anlayabldm ama diğerlerinn ne nasppi kısmeti onu anlayamadım
erkek arkdaşın uzun boylu gbi cok aşrıda uzun değil normal kiloda siyah saclı buğday tenli brisi sanırım cok üzgün başı eğik canımm
elbet barısrsnz hic brsey icin sıkma o güzel yüreğini tatlım hayırlısını iste rabbimden gördklerim bunlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?