- Konu Sahibi Jigglypuff_
-
Tekrar yumurtluyor olabilirsiniz gebelik testinizde negatifse mutlaka değerlendirin ekstra şans gelmiş size bu ayYaklaşık 10-12 gün önce ovülasyon testimde ciddi derecede koyu çizgi görmüştüm 2 gün üst üste. Bu eklediğim resimden belki 3 kat daha koyuydu. Sonra gitgide silikleşti tabiki. Bugün yaptığım test ise böyle çıktı. Hiçbir şey anlamadım. Yine mi yumurtlama yoluna girmişim bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Teşekkür ederim. Bana kalsa gebelik testinde ip gibi bir çizgi var ama objektif olmak gerekirse yok sanırım.Tekrar yumurtluyor olabilirsiniz gebelik testinizde negatifse mutlaka değerlendirin ekstra şans gelmiş size bu ay
Hemen çıktıysa var benceBu gebelik testini de şimdi yaptım. Silik gibi sanki :////
Hemen çıktıysa var bence
Var var sen kan ver yarın.1 dk içinde çekip buraya koydum sonrada çöpe attım ikide birde başına gidip bakmayayım diye .
Naptın canım, kan verdin mi?1 dk içinde çekip buraya koydum sonrada çöpe attım ikide birde başına gidip bakmayayım diye .
Naptın canım, kan verdin mi?
Ovulasyon testinde pik ayın kaçında olmuştu tam olarakYok veremedim saat geç oldu diye. Yarın sabah tekrar test yapacağım bakalım ama çok belim ağrıyor regl olacak gibiyim.Yumurtla çatlamasının üzerinden 11 gün geçmiş az evvel hesapladım. Varsa da çıkar mı bilmiyorum hiç.
Ovulasyon testinde pik ayın kaçında olmuştu tam olarak
Merhaba test yaptınız mı merak ettim sonucunuzu
Çok ince bir çizgi var gibi bi kan testi yaptırın benceBu gebelik testini de şimdi yaptım. Silik gibi sanki :////
Umutlandırmak istemem ama yerleşme kanaması olabilir mi acaba? Gebelik ilk zamanda bende de hafif bel ağrısı olmuştuMerhabaa. Lekelenme başladı, regl oluyorum.
Hayırlısı olsun sağlıklı zamanda gelir inşallah ama sadece lekelenme var regle dönmezse yerleşme kanaması da olabilirMerhabaa. Lekelenme başladı, regl oluyorum.
Umutlandırmak istemem ama yerleşme kanaması olabilir mi acaba? Gebelik ilk zamanda bende de hafif bel ağrısı olmuştu
Hayırlısı olsun sağlıklı zamanda gelir inşallah ama sadece lekelenme var regle dönmezse yerleşme kanaması da olabilir
Benimde gebelik testim sizin gibi idi aynı gün akşam kan verdgmde sonuç 18 çıkmıştı.. şuan 35 haftalık hamileyimbence sizinde var lekeleme dediginzde yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsnz en doğru sonucu kan testi verir yakınınızda özel hastane var ise hemen kan verin 1 saate sonucu alirsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?