- 29 Haziran 2021
- 106
- 33
- 48
- 37
- Konu Sahibi Jigglypuff_
-
Evet bende de 3 gündür falan dizlerimde bir ağrı var romatizma ağrısı yağmur yağacakmış gibi bir de iki kere çok hafif durduk yere midem bulandı hafif bir de öyle bir kuruluk oluştu ki hiç böyle değildim eşimle afedersin ilişkiye bile giremiyorum kuruluktan… bir denge değişikliği oldu bilmiyorum denize girmiştim enfeksiyon kapmış da olabilirim bakalım artık bugün yarın regl olurum belli olurKasıklarım ve belim çok ağrıyor regl olacak gibi. Bir de göğüs hassasiyeti var. Hepsi de hem hamilelik hem de regl belirtisi
Yok o pozitif gibi olan predictor bu sabah yaptığım ise prodoctorAllah Allah. Testin markası aynı mı peki? Markadan markaya hassasiyet değişiyor çünkü.
Evet bende de 3 gündür falan dizlerimde bir ağrı var romatizma ağrısı yağmur yağacakmış gibi bir de iki kere çok hafif durduk yere midem bulandı hafif bir de öyle bir kuruluk oluştu ki hiç böyle değildim eşimle afedersin ilişkiye bile giremiyorum kuruluktan… bir denge değişikliği oldu bilmiyorum denize girmiştim enfeksiyon kapmış da olabilirim bakalım artık bugün yarın regl olurum belli olur
Tmm haberleşelim muhakkakHaber ver olur mu sonuç her ne olursa merak ederim.
Yok o pozitif gibi olan predictor bu sabah yaptığım ise prodoctor
Bana da eczacı söylemişti oradan aklımda kaldıBende şimdi onu yazmıştım arkadaşa.Ben son testimi az evvel yaptım su falan içmiştim tabi haliyle.
Aynen hatta ben de emin olamadım bi da bi daha yapmıştım. Ama ben yerleşme kanaması yaşamadım. Gerçi ben klasik bulantıyı da yaşamayan şanslı kesindenim. Ama yerleşme kanaması olan çok kişi varAa gerçekten de çok silik ama dikkatli bakınca var. Peki yerleşme kanaması yaşadınız mı?
Hayırlı uğurlu olsun inşallah kucağınıza sağlıkla almak nasip olsun
Aynen hatta ben de emin olamadım bi da bi daha yapmıştım. Ama ben yerleşme kanaması yaşamadım. Gerçi ben klasik bulantıyı da yaşamayan şanslı kesindenim. Ama yerleşme kanaması olan çok kişi var
Aynen öyle inşallah hayırlısıyla olurBeklemedeyim bakalım bende şimdi, hayırlısını dilemekten başka elden gelen de yok.
Ben göremiyorum testinizi ben de merak ettim çok ne kadar silikti diyeAynen hatta ben de emin olamadım bi da bi daha yapmıştım. Ama ben yerleşme kanaması yaşamadım. Gerçi ben klasik bulantıyı da yaşamayan şanslı kesindenim. Ama yerleşme kanaması olan çok kişi var
A gördüm şimdiiii evetttt şaşırtıcııııBen adet olmam gereken günde erken gebelik testi yaptım böyle çıkmıştı
Tekrar eklesim ama görebiliyo musunuz bilemedimBen göremiyorum testinizi ben de merak ettim çok ne kadar silikti diye
Amin canım çok teşekkür ederim darısı başına inşallah evet hemen gidip test yaptırdım bhcg 73 çıktı sonra düzenli olarak artınca da doktora gittimA gördüm şimdiiii evetttt şaşırtıcıııısonra ne yaptınız hemen kan vermeye mi gittiniz peki? Buarada Allah analı babalı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Peki kendinizi o sıra regl olacakmış gibi hissettiniz mi ara araAmin canım çok teşekkür ederim darısı başına inşallah evet hemen gidip test yaptırdım bhcg 73 çıktı sonra düzenli olarak artınca da doktora gittim
Evet bayaa sancım vardı hatta bi süre devam etti. Doktora sordum gidince rahim genişlemesinden dolayı oluyomuş o sancı da. Öyle demiştiPeki kendinizi o sıra regl olacakmış gibi hissettiniz mi ara ara
Sizce bunda birşey var mı pekiEvet bayaa sancım vardı hatta bi süre devam etti. Doktora sordum gidince rahim genişlemesinden dolayı oluyomuş o sancı da. Öyle demişti
Valla yok gibi duruyo canım ama en net kan tahlilinde belli olur. Hcg düşük olduğu için başlarda gün içinde yapılan testte çıkmayabilir.Sizce bunda birşey var mı peki
Bence de yok neyse pazartesiye kadar bekleyeyim eğer regl olmazsam 3-4 gün gecikmiş oluyorum.Valla yok gibi duruyo canım ama en net kan tahlilinde belli olur. Hcg düşük olduğu için başlarda gün içinde yapılan testte çıkmayabilir.
Ya şimdi tekrar bakınca çok ince bi çizgi var gibi de duruyo sanki. Göz yanılması mı anlamadımSizce bunda birşey var mı peki
Yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapın bence yine de bi. Ona göre ayarlarsınızBence de yok neyse pazartesiye kadar bekleyeyim eğer regl olmazsam 3-4 gün gecikmiş oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?