- 29 Haziran 2021
- 106
- 33
- 48
- 37
- Konu Sahibi Jigglypuff_
-
T nin altındaki çizgi durumuna göre sizin sanki orda çok çok silik bir çizgi var gibi Cnin altındaki kontrol çizgisi o zaten ÇıkmalıBu testi şimdi yaptım herhalde benim silik sandığım şey testin kendi çizgisi.Hoş bile yok bunda neredeyse.
T nin altındaki çizgi durumuna göre sizin sanki orda çok çok silik bir çizgi var gibi Cnin altındaki kontrol çizgisi o zaten Çıkmalı
Bu testler anlaşılmıyor ki ben dün yaptım bayağı ikinci çizgiyi görüyorum silik de olsa bugün sabah yaptığımda ise hiçbirşey yok..Çok silik bişey var sanki ama dünden beri azıcık da olsa koyulaşması gerekmez miydi sağlıklı olsaydı. Ondan dedim galiba ben çizgi yerini silik sanıyorum hep aynı dozda silik görüyorumVallahi sinirim bozuldu ya
Bu testler anlaşılmıyor ki ben dün yaptım bayağı ikinci çizgiyi görüyorum silik de olsa bugün sabah yaptığımda ise hiçbirşey yok..
Bu dün yaptığım yakından bayağı net gözüküyorCiddi misinnn
bu da bugün yaptığımCiddi misinnn
ama benim yaptıklarım arasında genellikle erken gebelik testi var seninki kaset test o yüzden onda silik Çıkması gebeliğe daha yakın oluyor. Sen kanaman artmazsa leke şeklinde kalırsa muhakkak kan verCiddi misinnn
Bu dün yaptığım yakından bayağı net gözüküyor
bu da bugün yaptığım
ama benim yaptıklarım arasında genellikle erken gebelik testi var seninki kaset test o yüzden onda silik Çıkması gebeliğe daha yakın oluyor. Sen kanaman artmazsa leke şeklinde kalırsa muhakkak kan ver
Koyulaşma hemen olmuyo canım. 1 hafta falan gecikince anca. Bence bi an önce kan testi yaptır için rahatlasın.Çok silik bişey var sanki ama dünden beri azıcık da olsa koyulaşması gerekmez miydi sağlıklı olsaydı. Ondan dedim galiba ben çizgi yerini silik sanıyorum hep aynı dozda silik görüyorumVallahi sinirim bozuldu ya
Anlamadım ben de dün gece ya da bugün regl olmam gerekiyor olmadım ama olacağım ya gelecek gibi hissediyorum. O yüzden bu testlere güvenim sarsıldı. Bir tane daha yaparım bugün de olmazsam test yeter daha da yapmamAma ben dün hatırlıyorum seninki çok net görülüyordu 2. Çizgi.
Kimyasal mı oldu acaba
Koyulaşma hemen olmuyo canım. 1 hafta falan gecikince anca. Bence bi an önce kan testi yaptır için rahatlasın.
Anlamadım ben de dün gece ya da bugün regl olmam gerekiyor olmadım ama olacağım ya gelecek gibi hissediyorum. O yüzden bu testlere güvenim sarsıldı. Bir tane daha yaparım bugün de olmazsam test yeter daha da yapmam
Pazartesiye kadar beklerim regl olmazsam kan veririm bugün de test aldım bir onu da yapıp bakayımKan mı verseydin acaba.
Pazartesiye kadar beklerim regl olmazsam kan veririm bugün de test aldım bir onu da yapıp bakayım
Senin belirtin var mı peki?Kan mı verseydin acaba.
Bir de ilk zamanlarda gün içindeki idrarda su miktarı fazla olduğu için olmayabiliyor hormon daha az olduğu için sabah yapın diyolar testi
Senin belirtin var mı peki?
Evet ben bugünkileri sabah idrarı ile yaptım ama yok dün çizgi çıkanda ise az bir idrarla yaptım da öyle çıkmıştıBende şimdi onu yazmıştım arkadaşa.Ben son testimi az evvel yaptım su falan içmiştim tabi haliyle.
Evet ben bugünkileri sabah idrarı ile yaptım ama yok dün çizgi çıkanda ise az bir idrarla yaptım da öyle çıkmıştı
Ben adet olmam gereken günde erken gebelik testi yaptım böyle çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?