Baby spa geldi aklıma nedense
İş in ne olduğunu bilmeden yorum yapamayız. Aman göze al kız desek iş te saçma sapan bir şey olsa günahına sokma bacım biziKızlar size bir konuyu danismam gerek,
40 yasindayim ailemle yaşıyorum, bekarim cocugum yok. 2 yildir calismiyorum cunku is bulamiyorum.
Su anda bir birikimim var ve eğit im aldigim konuda is acmayi düşünüyorum. Fakat cok kararsizim.
Isin aylik masraflari 3 bin lira ve elimdeki birikim 1 yil beni idare edecek kadar.
Eger isi acarsam isler yolunda giderse kazancli bir iş. Ama kazanamamak da var.
Yani 1 yil bu is acik kalirsa ve basarili olamazsam param bitecek.
Annem.ve babam hicbir maddi destek sunmuyor. Yani param biterse cok buyuk skintiya duserim. Is de bulamam
Siz olsaniz herseyi goze alip isi acar misiniz yoksa bu riski almaz misiniz
Fikir olsa ne olacak ki?Kimsenin yapmadığı bir iş mi ?o zaman riskliOnu belirtemiyorum
Lutfen yanlis anlamayin cunku is fikri olarak fikir olusturmamasi icin buraya yazmiyotum.
Egitim aldigim ve calistigim bir is. Ofis ortaminda yapilan bir is
Emlak yaniYok baby spa degil. Bu konuda egitim aldim ve çalıştım emlak leasing sektörü denilebilir
Kimsenin aaa bayanlila bu işi kuruyormuş bende bu işi kurayım diyeceğini zannetmiyorum çok ekstrem bir fikir değilse tabii.
Gidip mimarlık şirketi açarsanız mesela tutacağını sanmıyorum. Bu yüzden ne olduğunu bilmeden size yorum yapmamız pek mümkün değil. Keza şehir önemli, yer önemli, çevre önemli...
Fikir olsa ne olacak ki?Kimsenin yapmadığı bir iş mi ?o zaman riskli
Hmm bu piyasanın durumunu bilmiyorum o yüzden fikir veremicem ama kaybedecek biseyim yoksa ancak böyle bir karar verirdim.Yok ama bu konuda az firma var. Emlak sektoru ama leasing tarzi yalnizca kiralama ve operasyonu isi.daha once bu konuda bi firmada calistim
Risk almalisiniz derim ben.Hayatı kendimizi garantiye alıp risksiz yasarken monotonlastirip sıkıcı hale getirmemek adına denerdim ve o sektor belki size maddi olanaklar saglamasa da baska bir kapı acıp düzeninizi degistirmenizi saglayacak? Bilemeyiz degil mi:)
Hayatı tekdüze yasamaktansa degisiklik iyidir gercekten.Renk lazim, yeni ortam ya da..degisim ruha iyi gelir enerji verir.Bir de isin aylık masrafi olacaksa bir ay is olur, sonraki ay olmaz 12 ay olmayacak diye bir kaide de yok.O kadar içimi açtı ki yorumunuz, ben de biktim monotonluktan belki de hersey guzel olucak issizlik bitecek diyip duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?