Risk Almalı mıyım

Yani kendime güveniyorsam, araştırmamı yaptıysam girerim. Zaten gidişattam durum belli olur, ille 1 senenin sonunda oldu/olmadı olmaz ki, zamanla anlarım tutmuyorsa yolumu çizerim

Oluştursa ne olacak yahu, çok ilginç bir düşünce. Size bol şans diliyorum. Bence de denemelisiniz.
Yanı diyorki şimdi dersem sizde de ialenilgili bir oluşum olur size kopye veririm olmaz diyor

Bu kadar ince düşünen birisi işle ilgili tutar tutmaz onuda düşünmüştür diye düşünüyorum

Bencede denemeli denemeden bilinmez

Bu is için büro tutmam şart, home office yapilamiyor malesef, çünkü müşteri ziyaret ediyor buroyu
Bu devirde kiralik yer bulmak çok sıkıntılı ama,fiyatlar çok uçuk. depozito kira emlakçı parası,içine mobilya Aydınlatma falan işin içinden çıkmak zor. Eger aradığınız sadece arasıra müşteri ile toplantı yapılacak ofisse İstanbul'da Kadıköy Şişli'de güzel ofis binaları var, günlük, saatlik,dönemlik falan kiraliyorsunuz kahve standı falan da oluyor. Böyle daha uyguna gelebilir.
Tabii bahsettiğiniz iş catkapi insanların geleceği bir iş degilse

Yok müşteri her zaman gelebilmeli, home office uygun bir is degil, o yuzden buro kiralanam sart, beni de bu düşündürüyor, badanasi ofis mobilyasi derken bircok masraf cikabilir
Bir de belki hesaba katmadigim baska giderler de cikabikir, cok mu riskli diyorum
Kira elektrik vergi muhasebeci parasi vs.vs birsuru giderim olucak

iyide eğitimini aldım diyor.
ne yapıcaz koştur koştur emlak leasing eğitimi mi alıcaz

ekim kasım emlak söktöründe değişiklikler bekleniyor. ben işinizi anlamadığım için riske girmenize değer mi bilemedim.

Yok ama bu konuda az firma var. Emlak sektoru ama leasing tarzi yalnizca kiralama ve operasyonu isi.daha once bu konuda bi firmada calistim
iş fikrinden zıyade ben yasadıgın sehre onem verırım. emlak sektoru senın sehrınde iş yapmayablır baska bı sehırde senı zengın eder. bunu sen kendın daha ıyı kestırırsın. ve ayrıca su ara bı atılım yapmak ıcın ıyı degıl bence. malum doları enflasyonu bılmemnesını dusununce bı durulsun ortalık dıye dusunuyorum . mısal cok ıyı kazanıyordu enıstem muteahhit. ama su an mılyonlara ev yapabıldıgınden alıcısı azaldı satamayacagından da yapmıyor anlabıldım mı yanı aynı meslek olmasa bıle artık devır zor bı devır neye elını uzatsan batadabılırsın cıkadabılırsın. :)

Baksana seni beni beğeniyor
Sir gibi tek kelime ağzından çıkmıyor
Okumayıp bu işi yapanlar var her önüne gelen emlakçı
Belki farklı bir tarzı var yada planı
Zaten yarim ağız dedi ne işi açacağını

Ben de sizi hiç anlamadım. Isin tum detaylarını nsl yaziyim ki? Emlak sektoru dedim iste
Hem benim sordugum da bu değil bildiginiz is olsa dahi is acmak buyuk risk deger mi degmez mi bunu anlamaya çalışıyorum ikilemdeyim

Ben de sizi hiç anlamadım. Isin tum detaylarını nsl yaziyim ki? Emlak sektoru dedim iste
Hem benim sordugum da bu değil bildiginiz is olsa dahi is acmak buyuk risk deger mi degmez mi bunu anlamaya çalışıyorum ikilemdeyim
Bende riks konusunda cevabımı verdim denemeden olmaz dedim deneyin inşallah yolunda gider dedim
Isinizle ilgili arkadaş alıntı yaptığı için ona cevaptı
Bende farklı bir şey demedim emlak işi dedim
Hayırlısı olsun sizin için

Çok teşekkür ederim yorum için sagolun

hep derim risk almayan büyüyemezsiniz
denemekete fayda var
aylık 3000tl şimdi insanlar çocuklarına harçlık niyetine vermeye başladı maalesef yol okul yemek masrafı

İskurun kadin girişimciler icin hibe desteği programlari ve meslek kurslari var,bir arastirin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…