Risus burun Estetiği Ameliyatı

Risus

papatya böceği
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2010
1.294
18
358
Kocaeli
21 Aralık 2011 de Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Araştırma Hastahanesinde Doç Dr Hakan Ağır a rinoplasti ameliyatı oldum, septum deviasyonumda vardı estetik değişiklikte yapıldı

toplam masrafım 1250 tl tuttu.

ilk zamanlar elime gelen bir çıkıntı vardı 1 yılı geçtikten sonra 24.07.2012 de o çıkıntıyı törpületmek için aynı doktora revizyon yaptırdım , şuan bir sıkıntımız yok

Son düzenleme:
bende de aynı sorun var 1 ay oldu ameliyat olalı benimki dikkatli bakıldığında fark ediliyor ellediğimde de sert kemik gibime geliyor umarım geçer insan okadar acı sıkıntı çekince en iyisinin olmasını istiyorrr..

üzülmeyin kızlar
ben de 1,5. ayda öyle bir çıkıntı farketmiştim , şimdi 5 ay oldu, çıkıntı filan kalmadı
ben de kafama çok takmıştım, hatta tekrar ameliyat olucam diyordum ama bişey kalmadı şimdi
o çıkıntıyı düşünmeyin, başka şeylere odaklanın

Korkutmak istemem ama bnde 5 bucuk ay once ameliyat oldum . Alcim ciktiginda distan belli olmiyan dokununca elime gelen bi kemik vardi kemer kalmis gbiydi. Ne yazikki odemler indikce belirginlesti belirginlestiiii ve 3 gun once 2. Ameliyatimi oldum revzyon. Elinize kemik geliosa tepede kemer gbi o inmio odemler indikce daha cok ortaya cikio. Genelde
panik olunmasin diye doktorlar odem gecicek diyo ama gecmio kemik erimez odemle kemik ayirt edilebilir. Herkes isine gelene inanmak istio bndeinanmk
istemistim gecicegine ama revizyon olmktan kacamadim.

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın, en korktuğum şey revizyon olmak, revizyonunu kime oldun, aynı doktora mı?

bu durumu doktoruma danıştım oda şu maili attı

"....... Burun sırtına ameliyat sırasında koyduğumuz kıkırdaklar ve dikişler ele gelebilir. Mutlaka 6 ayın dolmasını beklemek lazım. Elinizle fazla oynamayın. 6. ayınızda tekrar bakarız. Bazen konulan dikişlerde sıkıntı veya kıkırdak kenarlarında ele gelme oluyor. Görünmediği sürec bunları 1 yıl dolana dek sorun etmiyoruz.
Umarım yararlı oldum.
Biraz sabır öneriyorum."

bende haliyle biraz sabır edip bekleyeceğim benimki gözle gözükmüyor ve tamamen burun üstümü kaplayan bi çıkıntıda değil sağ tarafta böyle ufak bi çıkıntı doktorumun dediği gibi dikiş veya kıkırdakta olabilir bakalım göreceğiz

arkadaşlar benimde 2 ay oldu ama 2. hafta bantlar çıkınca parmağımla hafifçe dokunmuştum ve elime hafif bir çıkıntı gelmişti hemen doktoruma gittim ve ödem zamanla geçer demişti ve dediği gibi oluyor bugün 2 ay oldu ve o çıkıntı o ilk günlerdeki gibi değil düzeliyor ama bende çok sabırsızım sorunsuz olsun istiyoruz haklı olarak biraz zaman ve biraz sabır.....

evet kızlar demek ki ne yapıyormuşuz doktor tavsiyesiyle sabrediyormuşuz
inşallah bir kaç ay sonra çıkıntı mıkıntı kalmayacak

evet kızlar demek ki ne yapıyormuşuz doktor tavsiyesiyle sabrediyormuşuz
inşallah bir kaç ay sonra çıkıntı mıkıntı kalmayacak

merhaba 40 gün oldu sen burnunla uğraşıyorsun ben doktoruma karar veremedim ne kadar sıkıntılı bir durum

merhaba 40 gün oldu sen burnunla uğraşıyorsun ben doktoruma karar veremedim ne kadar sıkıntılı bir durum

hayırlısı olsunn ben doktorumdanda burnumdanda hala memnunum o tümsek meselesinde de içimi rahatlattı doktorum bi çok kişinin başına geliyormş geçiyormş çoğuda yinede 6 ayın sonunda görücüs

arkadaşlar özellikle ince derili burunlarda bu kıkırdaklar daha çok belli oluyormuş. benim doktorum bu konuda beni uyardı çünkü ben de çok ince deriliyim. elini burun üstüne dokunduğunda pütür pütür çıkıntılar hissedebilirsin bu seni korkutmasın demişti. burnumuzdan kestiği kıkırdakları ezerek burun sırtına döşüyorlarmış yani elinize gelen minik pütürcükler ezilmiş kıkırdaklarmış. eğer bu şekildeyse sorun etmeyin zamanla geçer. ancak büyük bir çıkıntı varsa ve dışardan da çok net belli oluyorsa bu durum korkutabilir.

bence elinle baskı uygulama belki zarar falan verirsin doktoruna danışmalısın

bana da doktorum oraya masaj yap lütfen oraya kıkırdak ekledim ödemin orda birikmiş dedi. Ben de msaj yapıyorum ama bilmiyorum biraz tuhaf bi durum.

heh işte benimkde öyle küçük doktorum da böyle dedi bana kıkırdak veya dikişler eline geliyor olabilir elleme dedi zaten bende ellemiyorum
umarım hepimizinki geçer kızlarr geçmesede görünmediği sürece ben problem yapmam

evet bana da burun üstünde ezilmiş kıkırdaklar, kesi yaraları ya da dikişler elinize geliyordur demişti. ama bana özellikle bastırarak masaj yapmamı önerdi doktorum. elleme demedi yani niye böyle farklı önerilerde bulunmuşlar anlayamadım? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…