Korkutmak istemem ama bnde 5 bucuk ay once ameliyat oldum . Alcim ciktiginda distan belli olmiyan dokununca elime gelen bi kemik vardi kemer kalmis gbiydi. Ne yazikki odemler indikce belirginlesti belirginlestiiii ve 3 gun once 2. Ameliyatimi oldum revzyon. Elinize kemik geliosa tepede kemer gbi o inmio odemler indikce daha cok ortaya cikio. Genelde
panik olunmasin diye doktorlar odem gecicek diyo ama gecmio kemik erimez odemle kemik ayirt edilebilir. Herkes isine gelene inanmak istio bndeinanmk
istemistim gecicegine ama revizyon olmktan kacamadim.
evet kızlar demek ki ne yapıyormuşuz doktor tavsiyesiyle sabrediyormuşuz
inşallah bir kaç ay sonra çıkıntı mıkıntı kalmayacak
merhaba 40 gün oldu sen burnunla uğraşıyorsun ben doktoruma karar veremedim ne kadar sıkıntılı bir durum
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın, en korktuğum şey revizyon olmak, revizyonunu kime oldun, aynı doktora mı?
merhaba 40 gün oldu sen burnunla uğraşıyorsun ben doktoruma karar veremedim ne kadar sıkıntılı bir durum
ya arkadaşlaar 40 gün önce rinoplasti oldum benim burnumun üst kemik kısmında gözle gözükmüyor fakat el ile bastırdığımda hissettiğim bir çıkıklık var hani bastırıyorum böyle yumuşak gibi ama çokta bastırmak istemiyorum birşey olur diye kemik üstündeki ödemdir diyorum ama inşallah geçer yaa çok sinirimi bozuyor :2:
tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim varmı böyle olupta o tümsek zamanla inen
arkadaşlar özellikle ince derili burunlarda bu kıkırdaklar daha çok belli oluyormuş. benim doktorum bu konuda beni uyardı çünkü ben de çok ince deriliyim. elini burun üstüne dokunduğunda pütür pütür çıkıntılar hissedebilirsin bu seni korkutmasın demişti. burnumuzdan kestiği kıkırdakları ezerek burun sırtına döşüyorlarmış yani elinize gelen minik pütürcükler ezilmiş kıkırdaklarmış. eğer bu şekildeyse sorun etmeyin zamanla geçer. ancak büyük bir çıkıntı varsa ve dışardan da çok net belli oluyorsa bu durum korkutabilir.
heh işte benimkde öyle küçük doktorum da böyle dedi bana kıkırdak veya dikişler eline geliyor olabilir elleme dedi zaten bende ellemiyorum
umarım hepimizinki geçer kızlarr geçmesede görünmediği sürece ben problem yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?