Risus burun Estetiği Ameliyatı

Vallahi bende anlamadım matmazell'im ya birdaha okudum hatta attığı maili ama öyle demiş :44:
Belkide yanlış bir haraket yapacağımı düşünerek kendi koyduğu teknikte düzelecek bir çıkıntıdır..
Zaten küçülüyor şu aralar

Ben o kıkırdak yüzünden 3. yü olmak üzereyim nasıl geçiyor ya da ne yapılınca geçiyor bana da söylermisiniz arkadaşlar.

Ben o kıkırdak yüzünden 3. yü olmak üzereyim nasıl geçiyor ya da ne yapılınca geçiyor bana da söylermisiniz arkadaşlar.

her kıkırdak bir değildir ama.. benimki kesinlikle gözle gözükmüyor elle de çok dokununca anlaşılıyor ablama babama ellettim burnumu onlar anlamadı ben yerini gösterip daha sıkı bastırınca anladılar mesela.
seninki gözüküyormuydu ?

evet canım yanlış bir hareketle masaj yapmak da daha kötü bir sonuç çıkarabilir. mesela bana masajı nasıl yapacağımı gösterirken şu taraftan değil bu taraftan bastır, şöle yaparsan şeklini bozarsın felan demişti. bu yüzden doktorundan net bir masaj şeklini öğrenmeden burnuna baskı uygulayıp zarar gösterme sakın... zaten zamanla geçiyorlar merak etme... sabır sabır yaa sabıııırr!..... :97:

Başlarda benimkide belirsiz oluyor sonraları gitgide sertleşip hafif belirginleşmeye başlıyor 1. de daha çok belirgindi sonra onu doktor törpüledi ve birdaha çıkmaz demişti 7 ay geçti ve yine çıktı.Üstelik burnumun üst kısımlarında yanlarda hala düzensiz bir şişlik de var bir taraf kemik gibi şiş hala.Ben anlamıyorum ya ya ben fazla irdeliyorum ya da burnum mahfoldu tek kelimeyle bilemiyorum.

Serpil55 vallahi bilemiycem bende çok korkuyorum büyüycek diye doktorum elleme dedi elimi sürmüyorum bende hafif parmağımı gezdiriyorum okadar 6 ay sonra muaynem var ozmna kdr belli olur
resminde yok ki görelim :44:

13 Martta 1 yılım biticek ama hala o çıkıntı duruyor :S

gözükmüyorsa problem etme bence
benim bir arkadaşımında eline geliyormş böyle benmki gibi kesnlkle gözükmüyo ama o demese ellmeden anlamazdım
onunda 1 yıl oldu şimdi
benimde gözükmezse problem etmem

Görünmüyor olsaydı hiiç dert etmezdim ama
aksine insanın gözüne gözüne batıyo ve şişler indikçe daha bir meydana çıktı kendileri :S

Zaten sorunda o ya.Ödemler indikçe çıkıntı daha belirginleşmeye başlıyor ve bu nedenle de yeniden bir işlem gerekiyor.Ve insan istiyor ki en güzeli olsun o kadar çile çektim bu çıkıntı içinmiydi deyip daha sinir oluyor.

merhblar..ya benım de dün alçım alındı sol tarafta hafiften bir tümsek var.önceki ameliatımda kıkırdak kayması olmuştu.baya baya belli ediyordu kendini.
doktorum masaj da vermedi.şimdi ben masaj yapsam olur mu?tekrar aynı sey olsun istemiyorum.lütfen cevap yazın kızlar ya..

Bende de kıkırdak kayması demişti doktor 2. ciyi olurken ama bir daha asla olmaz dediği halde 8 ay geçti üzerinden ve yine bir çıkıntı oluştu bir bilen cevap verse bir hekim bu nedir ne iştir anlayamadım ya doktora sorunca basite indirgiyor acaba kendi hatası ondan mı ki?

ya bi de bu masaj olayı nedir böyle.kimi yap illa derken kimi sakın dokunma diyor.serpilce sence ben kafama göre masaj yapsam mı dokturum bilmıo mu ne hayır yapmıcaksn dedı.uff yaa

ya bi de bu masaj olayı nedir böyle.kimi yap illa derken kimi sakın dokunma diyor.serpilce sence ben kafama göre masaj yapsam mı dokturum bilmıo mu ne hayır yapmıcaksn dedı.uff yaa

Valla canım sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz.Aynen benim doktorumda masaja gerek yok dedi.Yapmadım ellemedim en iyi şekilde burnumu korumama rağmen kıkırdak kaymış hadi 1.düzeltmeyi olduk şimdi bu 2. yine çıkınca delirmek üzereyim üstelik sadece çıkıntı olsa yine iyi benim hala üst tarafta sağ tarafım şiş sanki kemik gibi açıkcası hayatımda gördüğüm en çirkin estetik burnuna sahip tek kişiyim yarın değil öbür gün doktoruma gidip eserinizi görün diyeceğim.Ben devlet hastanesinde oldum sanırım özelde olmalıydım.Sen nerde oldun?

ben de devlette oldum hayyret bişe ya.sinirimden gülüyorum suan.ben yapıcam sanırım masaj.bilio musun nasıl yapıldığını.

ben de devlette oldum hayyret bişe ya.sinirimden gülüyorum suan.ben yapıcam sanırım masaj.bilio musun nasıl yapıldığını.

Valla tatlım benim kadar sinir olamazsın inan.Ve son 3 gündür deliler gibi masaj yapıyorum özellikle üst taraftaki kemiğime sonuçta yapmadıkda harikamı görünüyor hayır inan hırsımdan diyorum ki keşke düşse filan da en azından tekrar yaptırmak zorunda kalsam bile bir nedeni olsa((bu çıkıntı yüzünden olmasa.

yok canım ya.lütfen öyle söyleme.allah korusun neler var neler bikaç milimlik bişey için böyle konuşuyoruz.profil resminde gayet hoş duruosun aslında.acaba takıntı mı oldu sende?
bi de biraz analatabilir misin masajı nasıl yapmalıyım?

İnan psikolojim bozuldu ya o kadar uğraştım 2 kez ve hala istediğim burun olmadı hala çıkıntılar tümsekler şişler bakıyorum insanların burnuna 2 aydan sonra ne ödem kalıyor ne tümsek var benim 8 ay oldu hala sağ kemiğim olduğu gibi şiş solda birşey yok garip düzensiz ödemler birde bu çıkıntı.Ben üst taraftaki kemiğe yapıyorum masaj tabi masaj denilirse rastgele iki elimle bastırarak ovuyorum iki taraftan burnumu sen yinede doktoruna bir sor ama tatlım ya hatalı bir şey yapma.

doğru söylüosun güzelim ya.ama bak öyle bişeler olsa da falan deme.
bakıyım yapabilirsem şu masaj olayına başlarım.Allah beterinden saklasın.ii akşamlarr..

doğru söylüosun güzelim ya.ama bak öyle bişeler olsa da falan deme.
bakıyım yapabilirsem şu masaj olayına başlarım.Allah beterinden saklasın.ii akşamlarr..

Saol canım doktor dönüşü yazarım yine bakalım ne cevap verecek merak ediyorum masaj olayını da öğrenicem bakalım hoşçakal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…