evet bana da burun üstünde ezilmiş kıkırdaklar, kesi yaraları ya da dikişler elinize geliyordur demişti. ama bana özellikle bastırarak masaj yapmamı önerdi doktorum. elleme demedi yani niye böyle farklı önerilerde bulunmuşlar anlayamadım? :44:
Ben o kıkırdak yüzünden 3. yü olmak üzereyim nasıl geçiyor ya da ne yapılınca geçiyor bana da söylermisiniz arkadaşlar.
Vallahi bende anlamadım matmazell'im ya birdaha okudum hatta attığı maili ama öyle demiş :44:
Belkide yanlış bir haraket yapacağımı düşünerek kendi koyduğu teknikte düzelecek bir çıkıntıdır..
Zaten küçülüyor şu aralar
her kıkırdak bir değildir ama.. benimki kesinlikle gözle gözükmüyor elle de çok dokununca anlaşılıyor ablama babama ellettim burnumu onlar anlamadı ben yerini gösterip daha sıkı bastırınca anladılar mesela.
seninki gözüküyormuydu ?
13 Martta 1 yılım biticek ama hala o çıkıntı duruyor :S
gözükmüyorsa problem etme bence
benim bir arkadaşımında eline geliyormş böyle benmki gibi kesnlkle gözükmüyo ama o demese ellmeden anlamazdım
onunda 1 yıl oldu şimdi
benimde gözükmezse problem etmem
merhblar..ya benım de dün alçım alındı sol tarafta hafiften bir tümsek var.önceki ameliatımda kıkırdak kayması olmuştu.baya baya belli ediyordu kendini.
doktorum masaj da vermedi.şimdi ben masaj yapsam olur mu?tekrar aynı sey olsun istemiyorum.lütfen cevap yazın kızlar ya..
ya bi de bu masaj olayı nedir böyle.kimi yap illa derken kimi sakın dokunma diyor.serpilce sence ben kafama göre masaj yapsam mı dokturum bilmıo mu ne hayır yapmıcaksn dedı.uff yaa
ben de devlette oldum hayyret bişe ya.sinirimden gülüyorum suan.ben yapıcam sanırım masaj.bilio musun nasıl yapıldığını.
yok canım ya.lütfen öyle söyleme.allah korusun neler var neler bikaç milimlik bişey için böyle konuşuyoruz.profil resminde gayet hoş duruosun aslında.acaba takıntı mı oldu sende?
bi de biraz analatabilir misin masajı nasıl yapmalıyım?
doğru söylüosun güzelim ya.ama bak öyle bişeler olsa da falan deme.
bakıyım yapabilirsem şu masaj olayına başlarım.Allah beterinden saklasın.ii akşamlarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?