Risus burun Estetiği Ameliyatı

belkide benim doktorum ellerken kıkırdağımı kaydırırm diye korktuğu için elleme dedi hımmm gerçi benimki kendiliğinden eridi çok az kaldı zaten daha 45 gün oldu ameliyat olalı ben durumumu normal görüyorum

aynen öle estetik olmak bence kukursuzluğa ulaşmaktı ama şuanki burnum inanın okadar doğal duruyorki estetiğe ihtiyacı var diyebilir görenler.
paramada, çektiğim sıkıntılarada yazık oldu :S

bayanlar merhaba,

bende 1 ay dır ameliyat olmaya karar veremiyorum. şuanda burnumun üstünde bir kıkırdak çıkıntısı var ve derim çok ince kıkırdağı görebiliyorum :s dr. cihan uçar' a gittim. bir dezavantajımın derimin çok ince olduğundan en ufak bir çıkıntıyı belli edeceğini ama körpü ile düzgün halde yapacağını iletti. çok endişeliyim ameliyat olmak istiyorum fakat korkuyorum

yani revizyon mu olacaksın?

serpilcee gittin mi doktora?ben bugun aradım masaj yapsam mı diye,kendisi bilgi sahibi olmadığı için gerekn iki cevabı da verdi:
ımm yapabilirsin
aslında seklını de bozabilirsin.bu yani.

güzelim ben bu sorunun cevabını ilerleyen zamanlarda versem daha iyi olur.burnmn seklını begendım ama kafama takılan bir nokta var.o da dediğim gibi hafif bir şişlik.nolur bilmiyorum.kafama göre işaret parmakalrımla yandan bastırsam mı*sen ne dersin?

serpilcee gittin mi doktora?ben bugun aradım masaj yapsam mı diye,kendisi bilgi sahibi olmadığı için gerekn iki cevabı da verdi:
ımm yapabilirsin
aslında seklını de bozabilirsin.bu yani.

:)Tam tahmin ettiğim tipik ilgisiz sıradan bir doktor cevabı.Yapsan da olur yapmsan da nasıl olsa berbat oldu olan üzgünüm hanımefendi.Pazardan karpuz aldık bozuk çıktı olsun bir daha alırız belki iyi olur bu kez.

Yarın gidicem doktora ama benim doktor yokmuş hastanede başka bir plastik cerrahtan aldım randevu.Muhtemelen doktorunuza danışın diyecek ama cevabım hazır doktor değiştirme hakkımı kullanıyorum bu burundan sonra hala o doktora gidemem değil mi diyeceğim.Zaten yapılacak bir şey yok sadece bari masaj filan yap şuraya buraya der belki psikolojimi düzeltir diye gidiyorum sırf bunada.

allah aşkına doktorun kim

Canım bende şimdi açıklamayayım gerçi daha önce bir çok başlıkta söylemiştim doktorumun adını çünkü o zamanlar şişti ve memnundum bu hale geleceğini bilemezdim ve hep insiyatifli yaklaştım olsun belki sorun bendedir benim cildimdedir filan diye ama 8. ayın sonunda artık opsiyon göstermiyorum ve burada gördüğüm pek çok burundan sonra şuna kanaat getirdim ki hayır sorun bende değil doktorumda imiş.Nokta.

serpilce sabredioruz bombayı patlatıcaz ama dimi=)

:)Vallahi işin kötüsü ne biliyomusun doktorumda öyle efendi öyle mazmut bir adam ki birinci çıkıntıda benden çok üzülmüştü sanki tühh vahh ama olsun 10 dk da hallederiz filan diye beni yatıştırmıştı ve ben onu bir daha hayatımda görmek istemediğimi söylediğimde gülmüştü:)Görmeyeceksin bir daha asla demişti ve kader ağlarını ördü 8 ay sonra karşısına bu tümsekle çıkınca ilk kelimesi ne olacak bende merak ediyorum.Ama çok sinirliyim hemde çokkkkkk.

Yazarsanız doktorunuz dava mı açacak nedir bu gizlilik anlayamadım

merhaba arkadaşlar estetik yaptıran herkese geçmiş olsun inşallah herkes istediğe burna sahip olur. bende burun estetiği olmak istiyorum önerilerinizi alabilmek için bu siteye yeni üye oldum. yazılanları okuyunca biraz endişelendim açıkcası. O yüzden İzmirde tavsiye edebileceğiniz doktorlar için önerilerinizi bekliyorum. ben daha önceki forumları da inceledim bir sürü doktor ismi geçiyor. Ufuk Bilkay ve Ali Barutcu Üniversite hastanesi doktoru ama öğrendimki şuanda üniversitede estetik ameliyat yapılamıyormuş ve bu doktorların dışarıda ameliyat yapmaları da yasakmış. yani bu doktorlar çok iyi olmasına rağmen elemek durumundayım. Birde Atay Atabey için iyi diyenler oldu ama gerçekten bu doktora burun estetiği yaptıran var mı? varsa resimlerini benle paylaşabilir mi? profil resmimden anlaşılıyor mu bilmiyorum ama yüzümün yandan görünüşünü hiç beyenmiyorum önerileriniz bekliyorum şimdiden teşekkürler.

yok yapmıyorum bana doktorum özellikle elinizle fazla oynamayın dedi

Yazarsanız doktorunuz dava mı açacak nedir bu gizlilik anlayamadım

Doktor dava açamaz böyle giderse biz açacağız ama biraz beklemekte fayda var belki değişiklik olursa hemen yaygara yapıp birilerini karalamayalım diye susuyoruz düzelme süresi prosedür olarak geçtiğinde zaten susmayacağım aleni bir şekilde söyleyeceğim.

off ya arkadaşlar bu çıkıntı belası bende de var .Masajla falan da geçmiyor ,sanki daha da büyüyor acaba masaj yapmakla yanlış mı yapıyoruz benim 3.ayım gittikçe daha da belirginleşiyor gibi napıcamı bilmiyorum .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…