Rızam dışında ilişkiye zorlandım bakireliğim bozuldu

Gerçekten bakire kalmak isteyen hiç bir kız ucunu sok demez. O ucunu sokma mevzusu da erkeklerin yaptığı bir şeydir. Erkek olduğun oradan belli. Bakire kalarak sevişmek isteyen kızlar oral yaparen fazla
, ucunu sok demez. Erkek olduğundan şu an emin oldum mesela ben. Bu olayı erkekler yapar çünkü

Evet tek derdim bakirelik sonuçta rızam dışında gerçekleşti soğukkanlı yaklaşıyorsam bu olaya kurgu olduğunu düşünemezsiniz zor birşey yaşadım ne yapacağımı bilemiyorum hala dalga geçiyorsunuz yok sen denemek istemişsin falan diyorsunuz ben denemek istemiş olsam bile birine daha söyledim gel beni s1k demedim sadece ucunu denedim ve bitirdim çocuk benim bakire olmadığımı düşündü ve allah ne verdiyse yaptı anlatabiliyor muyum sonra benimle ciddi bir ilişki kurmaya çalıştı ha eğerki burda hepimiz tecavüz olduğunu kabul ediyorsak ben hakkımı da arayabilirim ama hakkımı ararsam bu olay duyulur ve ben evlenmek zorunda bile kalabilirim

Vallahi çok haklısınız. Enişte de benim midemi bulandırdı...

Sorun şu; ciddi bir ilişki ve hatta evlilik düşünmediğiniz biriyle neden yakınlaşıyorsunuz?
Amacı neydi ki?

Ay bişey söyliyim mi konunun gerçek olma ihtimali de yüksek.
Maalesef ki böyle her şeyi bodoslama yaşayan veya yaşamak isteyen bir gençlik yetişiyor.
Sonrasında beraberin de gelen pişmanlıklar.

Ucunu denedim ne yaaa iyi misin sen
Akşam akşam sinirlerim zıpladı yaa gerçekten

Garip değil mi yani. İnsanın ödü kopar, emanet kızı 23 yaşında sıpanın eline verip göndermeye. Kim bilir ne film çeviriyorlar.
Kuzen/abi kızı bana ayarlasana ( daha beteri, hem sende sebeplenirsin ) sohbeti geçtiğinden yemin edebilirim. Başka nasıl emanet kızı peşkeş çeker gibi iterler.

Allah aşkına gerçekten cinsel saldırıya uğrayan birisi burda böyle gel beni s.k diye cümle kullanır mı? Hangi muhafazakar abla, kız kardeşini o saatte bir erkeğin yanına gitmesini ister, hatta onun evine de gidebilirsin der?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…