- 14 Eylül 2014
- 21.111
- 101.469
- 798
- Konu Sahibi user182782
-
Gerçekten bakire kalmak isteyen hiç bir kız ucunu sok demez. O ucunu sokma mevzusu da erkeklerin yaptığı bir şeydir. Erkek olduğun oradan belli. Bakire kalarak sevişmek isteyen kızlar oral yaparen fazlaPardon bana git orda kal demedi kimse kahveye kısa bir süre için izin verildi bir kere mecbur kaldım Denemekten kastım açık konuşacağım üzgünüm sadece ucunu denemek zorlamak değil ben gel beni s1k demedim ben istemediğim halde zorladı girdi diyorum
MuhakkakEğer doğruysa rezillik çıkacak, evlenecekler ya da adam bakire değildi o istedi ben de yaptım evlenmeyeceğim diyecek. Evlenseler bile lonu sahibi durmadan sen zaten bakire değildin, regl oldun onun kanını gösterdin bana diye suçlanacak.
Evet tek derdim bakirelik sonuçta rızam dışında gerçekleşti soğukkanlı yaklaşıyorsam bu olaya kurgu olduğunu düşünemezsiniz zor birşey yaşadım ne yapacağımı bilemiyorum hala dalga geçiyorsunuz yok sen denemek istemişsin falan diyorsunuz ben denemek istemiş olsam bile birine daha söyledim gel beni s1k demedim sadece ucunu denedim ve bitirdim çocuk benim bakire olmadığımı düşündü ve allah ne verdiyse yaptı anlatabiliyor muyum sonra benimle ciddi bir ilişki kurmaya çalıştı ha eğerki burda hepimiz tecavüz olduğunu kabul ediyorsak ben hakkımı da arayabilirim ama hakkımı ararsam bu olay duyulur ve ben evlenmek zorunda bile kalabilirimYaaA ne anlatıyorsun sen ya böyle bişey olacak da tek derdin bakirelik mi olacak Allah aşkına insanı çileden çıkartıyorsunuz yaa
Senin tek derdin varsa eğer böyle bişey hakkını aramak olacak kimse mi yok yanında olmasın devlet var kanun var polis var yaa hala gelmiş bakirelik derdine düşmüşsün bırak Allah aşkına yaa ulan sizin yüzünüzden gerçek olaylara da tereddüt ederek olduk yaa
Yazık ya yazıkk
Vallahi çok haklısınız. Enişte de benim midemi bulandırdı...Eski konulara da bakınca öyle gidecek gibi. Anne figürü yok, abla da maşallah ne vereyim abime kafasında. 19 yaşında kızı elin herifiyle nasıl sokağa salıyorlar aklım almıyor. Düpedüz salak ya da kötü niyetli olmak lazım. Abla olsam, biri 19 yaşındaki kardeşime azıcık yan gözle baksa elimde kalır. Bunlar ay sana emanet diye yollamışlar.
Sorun şu; ciddi bir ilişki ve hatta evlilik düşünmediğiniz biriyle neden yakınlaşıyorsunuz?Evet tek derdim bakirelik sonuçta rızam dışında gerçekleşti soğukkanlı yaklaşıyorsam bu olaya kurgu olduğunu düşünemezsiniz zor birşey yaşadım ne yapacağımı bilemiyorum hala dalga geçiyorsunuz yok sen denemek istemişsin falan diyorsunuz ben denemek istemiş olsam bile birine daha söyledim gel beni s1k demedim sadece ucunu denedim ve bitirdim çocuk benim bakire olmadığımı düşündü ve allah ne verdiyse yaptı anlatabiliyor muyum sonra benimle ciddi bir ilişki kurmaya çalıştı ha eğerki burda hepimiz tecavüz olduğunu kabul ediyorsak ben hakkımı da arayabilirim ama hakkımı ararsam bu olay duyulur ve ben evlenmek zorunda bile kalabilirim
Ay bişey söyliyim mi konunun gerçek olma ihtimali de yüksek.Ay Allah aşkına tarikat içinde olan bir aile arada kan bağı olmayan çocukları gece gidin beraber kalın diye gönderir mi?
Bırak tarikatı muhafazakarlığı ortalama hiç bir aile yapmaz.
Canı sıkılan bir ergenin canı kötü yorum okumak istiyor işte
Garip değil mi yani. İnsanın ödü kopar, emanet kızı 23 yaşında sıpanın eline verip göndermeye. Kim bilir ne film çeviriyorlar.Vallahi çok haklısınız. Enişte de benim midemi bulandırdı...
Ucunu denedim ne yaaa iyi misin senEvet tek derdim bakirelik sonuçta rızam dışında gerçekleşti soğukkanlı yaklaşıyorsam bu olaya kurgu olduğunu düşünemezsiniz zor birşey yaşadım ne yapacağımı bilemiyorum hala dalga geçiyorsunuz yok sen denemek istemişsin falan diyorsunuz ben denemek istemiş olsam bile birine daha söyledim gel beni s1k demedim sadece ucunu denedim ve bitirdim çocuk benim bakire olmadığımı düşündü ve allah ne verdiyse yaptı anlatabiliyor muyum sonra benimle ciddi bir ilişki kurmaya çalıştı ha eğerki burda hepimiz tecavüz olduğunu kabul ediyorsak ben hakkımı da arayabilirim ama hakkımı ararsam bu olay duyulur ve ben evlenmek zorunda bile kalabilirim
E nasıl çözmeyi düşünüyorsunuz bu problemi?
Ne gibiEvet tutarsızlık işte.
Ama konu gerçekse eğer konu sahibi zarını diktirmek yerine üzüleceği çok daha başka şeyler var.
Ne gibi ne demek?Ne gibi
Ben ciddi düşünüyordum efendi birine benziyordu o bana yaklaşınca ilk başta reddetmedim hatalıyımSorun şu; ciddi bir ilişki ve hatta evlilik düşünmediğiniz biriyle neden yakınlaşıyorsunuz?
Amacı neydi ki?
Cevaplar kaymış Bilmiyorum buraya fikir almak için geldimNe gibi ne demek?
Bir olay olmuş bunu nasıl çözmeyi düşünüyorsunuz diyorum.
Eniştem mi film çeviriyorGarip değil mi yani. İnsanın ödü kopar, emanet kızı 23 yaşında sıpanın eline verip göndermeye. Kim bilir ne film çeviriyorlar.
Kuzen/abi kızı bana ayarlasana ( daha beteri, hem sende sebeplenirsin ) sohbeti geçtiğinden yemin edebilirim. Başka nasıl emanet kızı peşkeş çeker gibi iterler.Garip değil mi yani. İnsanın ödü kopar, emanet kızı 23 yaşında sıpanın eline verip göndermeye. Kim bilir ne film çeviriyorlar.
Eniştem biliyor olabilir miVallahi çok haklısınız. Enişte de benim midemi bulandırdı...
Hiçbir "normal abla ve normal enişte" 19 yaşındaki genç kızı 23 yaşındaki sıpanın eline vermez diyorum. Ya salaklar ya da kötüler. İkisinden biri.Eniştem mi film çeviriyor
Allah aşkına gerçekten cinsel saldırıya uğrayan birisi burda böyle gel beni s.k diye cümle kullanır mı? Hangi muhafazakar abla, kız kardeşini o saatte bir erkeğin yanına gitmesini ister, hatta onun evine de gidebilirsin der?Pardon bana git orda kal demedi kimse kahveye kısa bir süre için izin verildi bir kere mecbur kaldım Denemekten kastım açık konuşacağım üzgünüm sadece ucunu denemek zorlamak değil ben gel beni s1k demedim ben istemediğim halde zorladı girdi diyorum
Nasıl ne gibi?Ne gibi
Anlattıklarım gerçekten cinsel saldırı mı sizceAllah aşkına gerçekten cinsel saldırıya uğrayan birisi burda böyle gel beni s.k diye cümle kullanır mı? Hangi muhafazakar abla, kız kardeşini o saatte bir erkeğin yanına gitmesini ister, hatta onun evine de gidebilirsin der?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?