Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şu an 5.ayındayım ve hala yüzüm pürüzsüz değil,hala sivilcelerim çıkıyor ki eskiden de öyle çok fazla değildi.Yağ bezesi falan vardı. en kötüsü çenem pütür pütür oldu, yara izi gibi bir iz var şu an önceden böyle bi şey yoktu, göz altlarım şiş geziyorum son bir aydır ve geçmiyor, bu roaccutane'den mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama haftaya doktora gidip soracam ayrıca doktorumdan hiç memnun değilim, bana önerdiği kremler ve güneş koruyucusu bile bana yaramıyor. Şu an boyun bölgemden aşağı doğru güneş yanığı gibi bir şey oldu ve de ben güneşe o bölgemi açmadım. ellerim zaten felaket oldu ama şimdi iyi çok şükür. İnanki eski halimle daha mutlu idim, çok pişmanım eskiden bile kendimi bu kadar incelemezdim şimdi kendime takmış vaziyetteyim.Ama bu kadar sıkıntısını çektim bitirim bari diyorum son bir umutla hala düzelmeyi bekliyorum(
off yüzüm hala kızarık(((18 gün oldu bide şu yağlar nsl çıkyo dışarımı çıkacak yoksa içtenmi yok olacak öncedende kullanmıştım ama ozaman yağlar yoktu
Canım güneşe çok çıkıyo musun? Bide çıkıyosan yüzüne güneş kremi sürüyo musun? bnm 17.günüm bnde hiç kızarıklık yok.İlk günlerde oldu azıcık sadece.
yok canm hiç evden çıkmıyorum çıksamda mecbur kalınca ondada güneş kremi sürüyorum ama evdeym hep. benmki lazerden oldu kızarıklık ondan heralde geçmiyo neyse şu komedonlar geçsin kızarıklığa razı olcam artık.ama umarım ilacı bırakınca kızarıklıda geçer inş
selam kızlar. 3,5 ay oldu ben bu ilaca başlayalı 2,5 ay daha kullanacağım ve gayet memnunum :)) dudak kuruluğu dışında hiç bir yan etkisiyle karşılaşmadım diyordum ama şimdiye kadar düzenli olan adetim bu ay 6 gün gecikti. böyle bir durum kimsenin başına geldi mi? korkuyorum acaba neden böyle oldu? düzenim bozulur düzelmez diye...
Ben de 5 aydır roaccutane kullanıyorum. Acayip dudaklarım kuruyor. Cok zayıfladım.Yüzüm soluk gibi bi şey oldu. Sivilceli halm daha güzeldi diyorum şimdi ki o kadar da çok sivilcem yoktu cok pişmanım. Göz altlarım şiş geziyorum son bir aydır, gören noldu diyor ben de anlamıyorum.Roaccutane kullanıp gözaltları şişen var mı, varsa ilacı bıraktıktan sonra geciyor mu? bir de en sorunlu cenem pütür pütür oldu,sivilce yok ama yara izi gibi izler oluştu, bunlar ilacı bıraktıktan sonra gecer mi?Başına böyle bi şey gelen var mı arkadaşlarr?
merhaba
yaw herkes dudak kuruluğu diyor.tamam büyük bir dert ama burun ve göz kuruluğunu ne yapıcaz bunlar daha önemliii
2.aydayım burnum kurudu hatta 1kere kanadı kuruluktan,gözlerim kurudu yanıyor hep.
önerisi olan yardım etsin pleasee......
yardım.... öneri......
yardım.... öneri......
7 ay kullandm ama iz kaldi arkadaslar napmam lazim :-(
7 ay kullandm ama iz kaldi arkadaslar napmam lazim :-(
yardım.... öneri......