semen38 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2012 122 0 96 Kayseri 21 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi semen38 #1 Olan saygı değer arkadaşlarim bu kıl tüyle nasıl baş ettiniz malumunuz ağda cimbiz vs yasak :bilmiyorum:
Olan saygı değer arkadaşlarim bu kıl tüyle nasıl baş ettiniz malumunuz ağda cimbiz vs yasak :bilmiyorum:
semen38 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2012 122 0 96 Kayseri 21 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi semen38 #2 anlaşılan bu ilacı kullanan herkes tüysüz !!!!!!!!!!!!!!
W wind_rose35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2012 6 0 36 İzmir 21 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi semen38 #3 semen38 .!.: anlaşılan bu ilacı kullanan herkes tüysüz !!!!!!!!!!!!!! Genişletmek için tıkla... Slm ben epilasyon aleti ile bacaklarımı alıyorum özel bölgeyi ise doktor eldiveni ile yaptım öneririm kızlar :))
semen38 .!.: anlaşılan bu ilacı kullanan herkes tüysüz !!!!!!!!!!!!!! Genişletmek için tıkla... Slm ben epilasyon aleti ile bacaklarımı alıyorum özel bölgeyi ise doktor eldiveni ile yaptım öneririm kızlar :))
semen38 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2012 122 0 96 Kayseri 21 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi semen38 #4 wind_rose35 .!.: Slm ben epilasyon aleti ile bacaklarımı alıyorum özel bölgeyi ise doktor eldiveni ile yaptım öneririm kızlar :)) Genişletmek için tıkla... A.s ! Hmm ya bey bilhassa yüzümdeki tüyleri ne yapıcam bilmiyorum Çene de falan :-( beni o rahatsız edecek
wind_rose35 .!.: Slm ben epilasyon aleti ile bacaklarımı alıyorum özel bölgeyi ise doktor eldiveni ile yaptım öneririm kızlar :)) Genişletmek için tıkla... A.s ! Hmm ya bey bilhassa yüzümdeki tüyleri ne yapıcam bilmiyorum Çene de falan :-( beni o rahatsız edecek
W wind_rose35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2012 6 0 36 İzmir 22 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi semen38 #5 semen38 .!.: A.s ! Hmm ya bey bilhassa yüzümdeki tüyleri ne yapıcam bilmiyorum Çene de falan :-( beni o rahatsız edecek Genişletmek için tıkla... Hıımmm yüz çok hassas ben kaşlarımı aldırırken bile çok zorlanıyorum balalım artık sabredicez mecburen
semen38 .!.: A.s ! Hmm ya bey bilhassa yüzümdeki tüyleri ne yapıcam bilmiyorum Çene de falan :-( beni o rahatsız edecek Genişletmek için tıkla... Hıımmm yüz çok hassas ben kaşlarımı aldırırken bile çok zorlanıyorum balalım artık sabredicez mecburen
N N_efertiti Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2012 2 0 16 İstanbul 22 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi semen38 #6 Epilasyon aleti kullanıyorum ben. Bacaklarım biraz hassas. Hafif kızarıklık oluyor. Onun dışında bir sorun yaşamadım ben
Epilasyon aleti kullanıyorum ben. Bacaklarım biraz hassas. Hafif kızarıklık oluyor. Onun dışında bir sorun yaşamadım ben
semen38 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2012 122 0 96 Kayseri 23 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi semen38 #7 Bacak çok umurumda değil vallahi isterse paçalarımdan aşağı kadar insin :-D ama bu yüz işte gerçi sarı ama evvel den iple aldım için dikelmis durumdalar neyse bakalım bi hâl çare buluruz şu sivilce bi sorunsuz gitsin de
Bacak çok umurumda değil vallahi isterse paçalarımdan aşağı kadar insin :-D ama bu yüz işte gerçi sarı ama evvel den iple aldım için dikelmis durumdalar neyse bakalım bi hâl çare buluruz şu sivilce bi sorunsuz gitsin de