- Konu Sahibi balbocegi35
-
Herkes istediği yere istediği kişiye yorum yazabilir, konu açmış olmak sizi buranın sahibi yapmaz.
Ayrıca haddini bilmeyen sizsiniz, ben sadece sizi tahlil yapmanız ve doktor kontrolünde ilacı kullanmanız konusunda uyarmıştım. Siz de vaktim yok diyerek diklenmiştiniz fakat şunu anlayamadım; doktora bile gerek duymadan direk eczaneye gidip ilaç yutmaya başlayan siz, şimdi kalkıp diyetisyen çok önemli özel doktora gidin gibi çok faydalı tavsiyeler dağıtıyorsunuz ya... burda bi tezat yok mu
Ben sadece bu konuda hadini bilmezlere yazı yazdım o kadar başka hiç bir kimseyle polemik içinde bulunmadım şahit olmanız bu sebepten dolayı mümkün değil. Sizin yaşınıza hürmeten bu tür klasik konuşmaları hiç tasvip etmedim . Öneriye ihtiyaç duymuyorsanız konuma gereksiz yazılarda bulunmayınız. İyi günler bayan Chloe78
Siz bence bugün tersinizden uyanmışsınız yada kompleks yapmışsınız ki bir öneriyi büyütebiliyorsunuz . Atarlanmak İzmir tireye has bişeydir bunuda belirtmek isterim sizin bunu farklı anlamınız normal herşeyi farklı anladığınız için bişey diyemiycem.
1. Tereciye tere satılmaz.
2. Konu sahibi benim[/COLOR] bununla ilgili farklı konulardan destek alabilirsiniz .
3. Lütfen biraz sakin olun ve rica ediyorum polemik yaratmayınız .
İyi Günler.
2.maddeye dikkat ederseniz yazıp yazmadığınızı görürsünüz.
bende bu ilacı kullanmıtştım 6 ay kadar fakat mavi reçeteyle satılıyor doktorsuz nasıl başladınız onu anlamadım .bu arada 6 ay yada 1 sene içinde hiçbirşeyiniz kalmıycak bunu da söylym:)
Yeşil reçete ile satıyorlarbağlantılı olduğum çalıştığım yerler var sağlık sektöründe çalıştım o yüzden ilacı temin edebildim . Hiç bişeyiniz kalmıycak derken ?
Valla kompleks yapacak birşeyim yok çok şükür.Ben gayet sakinim,polemiğe gelincede sizin kadar becerikli olamam.Başka konularda birçok insanla tartıştığınıza şahit oldum.Sizin önerilerinize ihtiyacımda yok
Sözlerinize dikkat edin terbiyesizleşmeyin lütfen.Sözünüzün aynı kapıya çıktığını hepimiz iyi biliyoruz.Buranın sahibi derken o konudan bahsedildiği aşikar.Ben hala benden yaşça küçük olmanıza rağmen sizinle "siz" diye konuşuyorum.Yazıp yazıp inkar ediyosunuz,sonra biz "Nato kafa,nato mermer" oluyoruz.
peki madem benimde babam eczacı da ordan bliyorum:) yuzunuzde bişey kalmıycak sivilce illetinden en gec senede kurtulursunuz:)
Konu sahibi benim buranın değilay şaka mısınız lütfen ya nasıl bir ön yargı nasıl bir düşünce biçimi ???
' Nato kafa, nato mermer 'Vakti mi daha da harcamak istemiyorum . Kendinizi lütfen başkasında ispatlamaya çalışın olur mu ?
benim için kısaca ' Tın Tın Tın ' ...
O zaman yaşınızın verdiği ağırlığı takının. Terbiyesizlik ettiğim yok ama siz nerde olduğunuzu unutuyorsunuz hanfendi.
bence polemiğiniz çok saçma hani kıza bi faydanız dokuncaksa yazın boşuna zarar vermenizin bi manası yok burda birbirimize yardımcı olmak için varız. ayrıca bir başlıkta hergün yatmadan önce cildinize limon sürerseniz sivilce geçirdiğini çoğu arkadaşımızın bu yöntemden faydalandığını okudum bi araştırmanızda yarar var geçmiş olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?