Sivilceli Ciltler ROACUTANE kullananlar gün gün paylaşalım SİVİLCELERİ AŞALIMMMM !!! :) PÜRÜZSÜZ OLALIM

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Bayan polemik yaratmaya çok müsait yapısı var, verdiğim bir örneği ve öneriyi çok büyüttü üstüne alındı belki de kompleks edinmişti bu konu da bişey diyemiycem ama bana yazıcaksa kesinlikle yazmasın muhattap olmak istemem. Buranın sahibi gibi bir cümle kullandığımı hatırlamıyorum ben . Öneri kabul etmiyorsa o zaman yazmasın bu kadar basit farklı insanlarla konuşabilir.
Ben bu ilaca doktorsuz başladım gerek duyup duymama meselesinde çık senin aklın karışmış bu konuda. İzin alamadığım için doktora gidemiyordum bunu sizin için söylemesi kolay özelde bu işler kolay olmuyor malesef ama sizde bir baskı yok şeker sanıyormuşum yok tahlil şartmış , özendiriyormuşum falan filan bir baskıcılık e benim durumum da belli açık açık yazmışım bende bu baskı sebebini konuyu farklı yerlere taşınmasına anlam veremedim . Ben doktorsuz kullanıyorum destek ve öneri için bu konuyu açtım ama dışlayıcı sözler falan yakışmadı olmadı yani benim kullandığım zaten 10mg ve herşeyi de göze almıştım . Ayrıca hiç doktora çıkmıycam da demedim sadece fırsatım olduğunda gidecektim öyle de yaptım zaten. Siz bir çevrenize dönün bakın kontrol altında bilinçsizce kullananlara çemkirin diyorum kısaca.
Gelelim diyetisyen meselesine , siz rahatça doktor kontrolüne çıkabiliyorsunuz kolestrol olma ihtimali yüksek bu ilacı kullananlarda ve çoğu okuduğum kadarıyla yüksek mg kullanıyor çoğuna sorsan A vitamini neler bilmiyordur + olarak da yenmemesi gerekenler var karaciğer enzimlerini yükseltecek olanlar. İmkanı olup da hastaneye gidenler için küçük bi öneri de bulundum. Ha öneri kabul etmeyenler zaten bu öneri yazıma çok takılmazlar olur biter . Siz neden bunu kişisel boyuta taşıdınız ona da bir anlam veremedim. Bu benim sağlığım ve çok şükür herşey kontrol altında o yüzden neyin peşindesiniz veya neyi ispatlama ihtiyacını duyuyorsunuz? Bunun neresinde anlaşılmıycak bişey olabilir ki ? Yazım çok açık ve net eğer ki anlayamıyorsanız ki kişisel bişey bu .

Son düzenleme:

2.maddeye dikkat ederseniz yazıp yazmadığınızı görürsünüz.

2.maddeye dikkat ederseniz yazıp yazmadığınızı görürsünüz.

Konu sahibi benim buranın değil ay şaka mısınız lütfen ya nasıl bir ön yargı nasıl bir düşünce biçimi ???
' Nato kafa, nato mermer ' Vakti mi daha da harcamak istemiyorum . Kendinizi lütfen başkasında ispatlamaya çalışın olur mu ?
benim için kısaca ' Tın Tın Tın ' ...

bende bu ilacı kullanmıtştım 6 ay kadar fakat mavi reçeteyle satılıyor doktorsuz nasıl başladınız onu anlamadım .bu arada 6 ay yada 1 sene içinde hiçbirşeyiniz kalmıycak bunu da söylym:)

Sözlerinize dikkat edin terbiyesizleşmeyin lütfen.Sözünüzün aynı kapıya çıktığını hepimiz iyi biliyoruz.Buranın sahibi derken o konudan bahsedildiği aşikar.Ben hala benden yaşça küçük olmanıza rağmen sizinle "siz" diye konuşuyorum.Yazıp yazıp inkar ediyosunuz,sonra biz "Nato kafa,nato mermer" oluyoruz.

bende bu ilacı kullanmıtştım 6 ay kadar fakat mavi reçeteyle satılıyor doktorsuz nasıl başladınız onu anlamadım .bu arada 6 ay yada 1 sene içinde hiçbirşeyiniz kalmıycak bunu da söylym:)

Yeşil reçete ile satıyorlar bağlantılı olduğum çalıştığım yerler var sağlık sektöründe çalıştım o yüzden ilacı temin edebildim . Hiç bişeyiniz kalmıycak derken ?

Yeşil reçete ile satıyorlar bağlantılı olduğum çalıştığım yerler var sağlık sektöründe çalıştım o yüzden ilacı temin edebildim . Hiç bişeyiniz kalmıycak derken ?

peki madem benimde babam eczacı da ordan bliyorum:) yuzunuzde bişey kalmıycak sivilce illetinden en gec senede kurtulursunuz:)

O zaman yaşınızın verdiği ağırlığı takının. Terbiyesizlik ettiğim yok ama siz nerde olduğunuzu unutuyorsunuz hanfendi.

Son düzenleme:
peki madem benimde babam eczacı da ordan bliyorum:) yuzunuzde bişey kalmıycak sivilce illetinden en gec senede kurtulursunuz:)

İnşallah canım benimde niyetim o zaten nişana kadar geçmesini istiyorum o yüzden bi cesaret geldi kullandım yoksa hayatta kullanıcağım bi ilaç olmazdı çok düşündüm . Evet öyle kolay kolay temin edilmiyor bu ilaç ön yargılı olmadığınız için teşekkürler :93:

O zaman yaşınızın verdiği ağırlığı takının. Terbiyesizlik ettiğim yok ama siz nerde olduğunuzu unutuyorsunuz hanfendi.

Ben gayet yaşımın verdiği ağırlıktayım merak etmeyin,sizden öğrenecek değilim.Birşey gelmedi aklınıza bunu mu buldunuz Nasıl davranılacağını öğreneceksek önce siz kendinizden büyüklere nasıl davranacağınızı öğrenin.Yukarıda yazdığınız cümle hakarete girer,gereğide yapıldı zaten.Ayrıca ben kendimi kimseye ıspatlama çalışmıyorum buna gerekte yok zaten.Yazdığım cümle alıntı yapılıp cevap yazılıyorsa elbette ki cevap yazma hakkımı kullanacağım.

Terbiyesizlik tabii ki yapıyorsunuz.Karşınızda kim olursa olsun "Nato kafa,nato mermer" lafı son derece çirkin ve terbiyesizcedir.Size normal gelebilir.

bence polemiğiniz çok saçma hani kıza bi faydanız dokuncaksa yazın boşuna zarar vermenizin bi manası yok burda birbirimize yardımcı olmak için varız. ayrıca bir başlıkta hergün yatmadan önce cildinize limon sürerseniz sivilce geçirdiğini çoğu arkadaşımızın bu yöntemden faydalandığını okudum bi araştırmanızda yarar var geçmiş olsun şimdiden

Limon kullandım ama malesef işe yaramadı ten rengini biraz açtığı konusuna katılıyorum işe yarıo kısmen

33 gündür kullanıyorum cildimde kusma olmadı. sivilceler de duruyolar iyi yerleşmişler anlaşılan. sabah aksam nemlendirici kullanıyorum ben de. bir iki tane büyük sivilce cıktı vucudumdan ve yüzümden sadece. tek tük yani. emin misiniz pürüzsüz bir cildimizin olacağına ? bir de doktorum bana iz tedavisi değil izleri geçirmez dedi

Merhabalar..
Bu konuda paylaşmak istediğim şeyler var bu yüzden üye oldum.
35 yaşındayım,takriben 15 yaşımdan bu yana sivilce problemi yaşıyorum. Aklınıza gelebilecek tüm kremleri kullandım. Doğal yollarla yapılabilecek tüm tedavi yöntemlerini denedim.
Cilt bakımı yaptırdım.
Yirmi yıldır cildime yaptığım harcamanın haddi hesabı yok. Manevi olarak yorgunluğumu saymıyorum bile. Yirmi yaşımda gittiğim bi doktor bendeki sivilce probleminin yüzeysel olmadığını karaciğerimden kaynaklı olduğunu söyledi ve ruaccotane vermek istedi ve bi kağıt imzalattı. Annem yan etkileri dolayısıyla kullanmamı istemedi.
Artık hayatıma bu şekilde devam etmem gerektiğini düşünerek önemsemeden bu yaşıma geldim. Tabi bu süreçte sivilceleri ve siyah noktaları sürekli sıktım. Cildimde oyuklar oluştu.
Sırtım ve yüzüm hatta göğüs bölgemde de aynı şekilde oyuklar, siyah noktalar ve sivilceler var.
Bu durumdan çok sıkıldım artık,neredeyse menopozzamanım yaklaştı ben hâlâ sivilce problemi yaşıyorum. Hayatım boyunca sırtı açık bi kıyafetgiyemedim, saçlarımı toplayamadım. Tatile gittiğimde bile saçlarımla sırtımı kapatmaya çalıştım.
Ve sonunda dün cilt doktoruna gittim ve bu ilacabaşlamak istediğimi söyledim. Yan etkileri konusunda beni uyardı fakat şu an kötü şeyler düşünmekistemiyorum ve bugün ilk hapımı içtim.
20mg olarak en düşük dozda başlattı.Tüm testleriyaptık. Sadece kolestrolüm biraz fazla çıktı. Dilerimyaşanan yan etkileri ben yaşamam.
Nemlendirici krem, dudak kremi ve solante marka 50faktör güneş kremi verdi.
İlerleyen süreçte yaşadıklarımı paylaşmak isterim.
Herkese acil şifalar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…