kızlar saçıma 2 gün önce röfle yaptırdım. öncekine göre biraz daha yoğun oldu. baya bi sarardım yani. 27gün sonra düğünüm var. bu sürede otururmu sizce? akşama kadar aynaya bakıyorum sanki bi değişiklik olacakmış gibi:çok üzgünüm: ne dersiniz 27 günde güzel bi hal alır mı acaba?
tenin esmermi canım keşke karamel falan yapsaydın..benimde gelin saçım röfleydi ama kahverengi yada siyah tonlarını tercih etmediğime pişman oldum sonra ama yapmış olmuşsun bi kere fazlada oynama saçınla sevgileropuyorumnanaktan
tenin esmermi canım keşke karamel falan yapsaydın..benimde gelin saçım röfleydi ama kahverengi yada siyah tonlarını tercih etmediğime pişman oldum sonra ama yapmış olmuşsun bi kere fazlada oynama saçınla sevgileropuyorumnanaktan
esmer değilsen daha iyi çünkü ben esmerim ve sarı gitmiyor bana:sinifsinif:
takma bu kadar kafana canım bunca hazırlığın arasında birde kılı tüyü dert edersen çıkamazsın işin içinden
cidden böyle mi gözüküyor ya. bana hiç öyle gelmiyo peki ben bu saça alışamazsam ne yapmalıyım. düğüne az bi zaman kaldı. saçımı kendi renginemi boyatsam yoksa alışmak için beklesem mi. off of olacak şey mi bu şimdiklava:
bence hiç sorun etme çünkü daha nerdeyse 1 ay var eminim saç yıkadıkça akar ve rengi de oturur.2 hafta sonra aşağı yukarı belli olur zaten senin de için rahatlar :)