tebriiikkk ediyorum süper olmuş :)benim saçlarımda açıcı vardı üstüne kahve kabugu yaptırdım canım da şimdi kendi saç rengim çıktı üstlerden kumral ... bende yarın kendi rengime boyatıp uçlarına platin sarısı yaptırsam nasıl olur
ama resımlerdede dıplerınız koyu renk
çok iyi olmus ya benimde röfleli saçım ama dipleri soğan kabugu. acaba bende böyle yapsam olur mu?
ayyyyyyyyyyy süperrrrrrrrrrrr! saçına bayıldım hayalimdeki renk ve model ...güle güle kullan
pnar1 canım saçlarına bayıldım:) ilk başta yazında saçınla alakalı yorum yapmışsın ya bir an dedim acaba beni mi tarif ediyorsonra boyamışsın saçlarına bir baktım harika olmuş valla tam istediğim sarı. şimdi benimde saçlarım röfleli diplerim çıktı aynen kendi saçım kestane seninki gibi ama tabi röfleli saçlarım aynı şekilde bendede aralarda turunculuk var senin gibi saçımı topluyorum bende acayip sinir oluyorum ama sen boyamışsın süper olmuş gerçekten ya bende yapsam acaba seninki gibi rengi olurmu??? ilk başta renk açıcı almayı düşündüm turunculuklar gitsin diye ama sen bu 12.1 ile çok güzel yapmışsın sanırım bende yapsam olur diye düşünüyorum inş olur valla güle güle kullan çok beğendim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?