doğru haklısın canım yapacak bişey yokolsun biraz saçların düzelsin yine yaparsın çok başarılı çünkü :) tşk ederim bu arada canım benim :1hug:
pnar1 tamm daaa beni tarif ettin.bir umut arıyordum :) saclarıma dip boya yaptırdım.koyu sarı geldi gözüme.kuafr acılır yıkadıkca bekle dedi duramadım .palette acık kumral aldım.boyadım daha koyu olduuu .ben biraz açsa işimi görür diyodum.şimdi senin yöntemi düşünüyorum.turunculuklar beni deli ediyorr.ben biraz rengi acılsın istiyorum.koleston iyi secimmi? bide kullandığın bakım ürününden memnunsan resmini koyarmısın bizde faydalanalım tesekkürlerr opuyorumnanaktan
Kızlar beni dikkatle okuyun.Benim derdim güzel sarı bir renk,,,dorelik olmasın tam sarı olsun dibi siyah kalmasın,kuaföre sürekli söylüodum ,bu kesildikçe düzelir doreler gitmez diip durdu,dibinede röfle yapmadığı için dibi siyah aralar sarılı turunculuydu,beğenmiodum kötüydü çünkü,saçımı topladığımda uçlardaki turunculuk benisinir ediyorduzemuszemus
geçen gittim boya almaya kolsetonun açık sarısını aldım 12/1 ,ama kesinlikle küllü almayın röfleleriniz yeşerir,akşam geldim eve boyadım,daha boyarken açılmaya başladı,saçım röfleli olduğu içn 15 dk tuttum,önce diplerine sürdüm sonra turuncu yerlere sonrada ,ortalara 15 dk sonra yıkadım ve sonuç mükemmel sorularınız varsa alayım:)
[ımg]http://www.kozmedshop.com/images/products/00/28/20/2820_buyuk.jpg[/ımg]
canım küllüye boyamayın demişsin ama bu boya küllü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?