Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleden sonraki turunculuk,ve siyahlıktan kurtulma resimli

doğru haklısın canım yapacak bişey yok olsun biraz saçların düzelsin yine yaparsın çok başarılı çünkü :) tşk ederim bu arada canım benim :1hug:

pnar1 tamm daaa beni tarif ettin.bir umut arıyordum :) saclarıma dip boya yaptırdım.koyu sarı geldi gözüme.kuafr acılır yıkadıkca bekle dedi duramadım .palette acık kumral aldım.boyadım daha koyu olduuu .ben biraz açsa işimi görür diyodum.şimdi senin yöntemi düşünüyorum.turunculuklar beni deli ediyorr.ben biraz rengi acılsın istiyorum.koleston iyi secimmi? bide kullandığın bakım ürününden memnunsan resmini koyarmısın bizde faydalanalım tesekkürlerr opuyorumnanaktan

benim konumada bi el atsanız kızlar saçımın resimlerini ekledim ben nasıl sarışın olurum lütfen yardım ....

doğru haklısın canım yapacak bişey yok olsun biraz saçların düzelsin yine yaparsın çok başarılı çünkü :) tşk ederim bu arada canım benim :1hug:

kaydirigubbakcemile5 ,kesinlikle.Ama şunu unutmayın eğer röfleli saç üzerinde 15 dk dan fazla bekletirseniz,beyaza doğru gidersiniz,daha önce yazdığım gibi ben boyarken açılıyordu

amann kuaförler neler diyor,nefret ediyorum hepsinden,hatta en çok ,hangi kuaför koltuğuna otursam"röflemi vardı saçında,kime yaptırdın mahvolmuş,ürün satalaım sana"alsanaalsanasmile salak şeyler
Ben kendimi iyi hissetmek için gidiyorum güya kuaföre moralimiz bozuyorlar senağlama
neyse konumuza dönelim,kimsenin dediğine bakma,hatta belki benim dediğim bile senin saçına uymayabilir ,ben röfle yaptırmak istemediğm ve çizgi çizgi olmasını sevmediğim için bu çözümü buldum,denersende önce saçının altında dene
:hulya:

Eklentiler

• $64-103-home.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 62
  • $hc136.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
çok düzeltti saçlarımı ama konu dağılmasın,iki ürün 100 lira,koleston sarısı paha biçilemez:)arkadaşlar tekrar yazıyorum,benim çözümüm bu oldu ,ama turunculuk olmayacak diye birşey yok,belki sizinkinde olur,yarıya kadar röflesi gelende çok işe yaramayabilir,ben dipleri siyah olanlar ve aralarda turuncu olanlar için fikir verdim.

küllü olmasın demişsiniz. 12/1 de küllü yazıyor ama

ya bende platin sarı istiorum ne yapmam gerekio kuaförm yapamıo saçım kahve şu an :S

Merhaba arkadaşlar şu ''Koleston 12/1'' Ankara da nerede bulunur bilen yok mu acaba???:18:

Ya kızlar benim saçlarım daha berbat.depresyona girdim.ben röfle yaptırmadım çizgi çizgi sevmiyorum ve tam sarı olmak için.açıcıyla 4-5 işlem gördüm ama saçlarım yarıdan itibaren cart ve turuncumsu.üstleri açık uçları koyu ve turuncu.bana da kuaförüm kestirerek geçer başka türlü geçmez dio.yada röfle yapalım dio ama yine aralarda turuncu kalcak.küllü de boyadık.oda yeşerdi sonra yine açtık kızardı.[/COLORne yapabilirim fikri olan varmı.].şuan dorelerim var ve açık sarı istiyorum.

bence artık bakım yapmalısın,birdaha kopar,muhtemeln şşu an saçım pişmaniye gibidir,sarıdan döneli bi sene olacak benim nerdeyse hala toparlanmadı

canımm cok guzel olmusss cıddenn gule gule kullan bsı sorucam yalnız ana rengınn ne renkk ve rofleler kopma ıhtımali sonucta sac ıncelıyo bılıyorsun rofleden ,, benım sacım koyu kestane acaba bnde denesemm dıbım 4 cm geldıı ?yardım ltfenn kızlar

arkadaşlar eğer saçınız yıpranmadan açtırmak istiyorsanız,organik saç rengi açıcıları kullanan bi kuaför bulun derim ben,çünkü diğerleri saçı keçe gibi yapıyor,daha saç paketteyken paket şişiyor bu hiç te iyi bi durum değil.ben 4 senedir komple paket attırıyorum(röfle) dipleri gelince boya gibi yani,çok memnunum renk süper cıkıyo üstüne küllü platinle cila atıldıktan sonra daha bi yumuşak oluyor rengi.kopma,yıpranma olmuyor!!!.saç pakette 1 saat te dursa bşy olmaz dio kuaförüm....!

iyide canım tam sarı istiyorsanız rofle yaptırmıyacaksınız ... komple actırıp boyatacaksınız yani senin yaptıgın işlem bu komple boyatttıgın zamanda acma boyama ile bu hale gelir ... bu kadar zahmete degermi ... hem ilk bastaki resimdeki turunculuk kuaforun beceriksizliğinden kaynaklanıyor ... iyi bir kuafor açma işlemini iyi yaparsa turunculuk falan kalmazki :)

merhaba arkadaslar benım sorunumda roflelı sacımı acık sarı yapmak hem sarı tonu koyu gelıo hemde sıyahtan dondugumden uclarında hafıf kızlmsı gıbı koyu arkalar cok guzel ama on taraflarda bu sorun var bende cok cok acık sarı alıp boyamayı dusunuyorum lorealın ama kotu olmasından korkuyorum bı fıkır verırsenız sevınırım

benimde büyük bir sorunum var ama bu kadar basit çözümlenecek gibi değil. dipte 2 3 parmak daha aşağdan balyaj attırdım baya bir sarı oldu. 2. cilayıda attırdım azcık koyulaşssın diye ama asla dorelik olmasın derken çok mat ve donuk yer yer grimsi bir renk çıktı. resmen 5 yaş attım. napıcağımı bilmiyorum. dipten olsa komple boyarım ama kendi rengini bozmak istemiyorum en azından sarı kısımları boyasam ama hangi renge aktıkca tatlı doğal bir sarıya dönse. kendi rengimde kumral çünkü

lütfen yardımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…