Rol yapan koca ?

evet katılıyorum belki olay çok basittir yani ama başlık sahibinin eşinin pek sabrı kalmamış gibi sanki adamı canından bezdirmiş sanki.bir yerde babasının annesini aldattığından ve bu yüzden güvenmediğindn bahsediyor ama bu konuda genelleme yapmamak lazım lakin bunu anlamış olsaydı en baştan beri eşiyle böyle sorunlar olmazdı belki.bana göre tek çözüm aile terapistine görünmeleri çünkü bayan paranoyak bir yapısı var fevri davranıyor

Ne çok gitmişsiniz kadının üstüne eski konularını da yüzüne vurarak. Burda neler okuyoruz kocası erkek arkadaşı neler yapıyor da kadın gelip ama ven kocamı seviyorum diyor. Bu konuda bunun ters versiyonu. Ama sizler bunların beşte birini yapsanız sizin eşleriniz o adamın çektiğinin beşte birini çekmeyeceğini bildiğiniz için biraz kıskançlık yapıyorsunuz bence. He şimdi biz böyle şeyler yapmayız zaten diyenler olacaktır da olay yapmak da değil sonucu bilmek de zaten. Konu sahibi siz de bence kendinizi törpüleyin biraz. Bazı şeyler yerlerine zor koyuluyor geri

kavga konunuzun yine kıskançlık olduğunu düşünüyorum. o yüzden yine sizi haksız bulup kocanıza hak vereceğimiz için itinayla kaçıyorsunuz konuyu söylemekten ufak birşey deyip geçiştirmeye çalışıyorsunuz. gerçekten ufak birşeyse bile ve konu yine kıskançlık, güvensizlk vs tarzı birşeyse artık adamın canını tak demiş böyle aşırı bir tepki vermiş olabilir. ahhhh ahhhhhhh şeytan diyor bu ve benzeri konuları eşime okut da belki anlar kıymetimi bi de bana kıskanç diyor.

rol yapan koca mı ailene karşı onu bile yapabiliyorsa iyi düzelme ihtimaliniz var

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim cevap verdiginiz icin..
Lakin hala eski konulari onume salata yapan var.
5-6 aydir kiskanclik vs konusu cpk ama azaldi ve artik siddetli gecimsizlki yoktu aramizda.
Esim sabirlidir evet bunlara sozum ama laflariyla insani dovmekten beter eder.
Kuser surat asar.
İnsanin evinin icini bilmeden vurup vurusturmussunuz.
Karsinizda uzgun bir kadin var ve ailem burda maskemi takip mutlu gozukmek zprundayim care olarak buraya basvurdum ama hala eski konu eski konu..
İnanin evimizde eskilersen eser yoktu kiskancligi inanilmaz derecede astim hatta bu kavga esimin bana olan kiskancligindan cikti.. Ama hala bir cogunuz yine kiskanmistr demis..
Kawgamizi anlatmadim. Basit girdum esim beni is yeri arkadsimdan kiskandi ve gereksiz yere sebepsiz yere..
Simdi kimse sebepsiz yere kiskanmaz diyeceksnz.
Ben kiskansamda ben sucluyum o kiskansada.

peki neden kıskandı ve nasıl büyüdü olay? hayır canım niye yine de sen suçlusundur diyelim anlatmadığın için diğer konularını baz alarak yorum yapıyoruz biz de..
sırf kıskançlıktan mı bıktım artık dedi. anlamadığım (yanlış anlama suçlamıyorum seni) bıktıracak kadar ne yaşandı da bu lafı etti lütfen biraz daha aç biz de daha doğru daha sağlıklı yorumlar yapabilelim.

Bazı sorunlar mı? Bazı mı.. Adamın hayatı kararmış ya.

Yorumlardan anladım ama kendini düzeltmeye çalışıyormuş. Belliki psikoljık sorunlar var. Eşi anlayışlı olmalı, gerekirse terapi önermeli.
Bazı evliliklerde erkek böyle oluyor ve kadın sonuna kadar savaşıyor.
Erkekler hemen pes etme çabasında. Bu yüzden daha ılımlı yaklaşmaya çalıştım.
Eğer kadın kendini düzeltmeye çalışıyorsa erkekte yol açmalı. Kadın çabalamıyorsa elbette haklısınız.

İşte bakın geçmişte kıskançlık problemi olan bir kadın eşi kıskançlık yaptığında alttan almalı.
Çunku eşinizi anlamış olmanız gerekirdi bu konuda. Kendinizden pay biçerek dusunun.
Şimdi onu karşınıza alın, onu anladığınızı anlatın. Küslüğu sevmediğinizi dile getirin.
Biraz onure edin. Baktınız ki aynı devam ediyor ravrınızı net şekilde belirtin.
Bunu belirtirkende soğumaktan, evle ilgilenmesinden v.s söz etmeyin.
Genel değil çozum odaklı konuşun.
Eski konuşarın açılması çok normal; burada kimse kimseyi tanımıyor.Dolayısıyla durum değerlendirmesi için gerekli oluyor çoğu zaman belkide.

Tamam ama su evlilik mis adli konunuza soyle bi baktimda hicte mutlu bi evllikik goremedim ben eski konulari salatada yapariz mezede cunku gecmiste kocanizi turlu turlu sebeplerle okadar bunaltmisiniz ki esiniz size fazla bile tahammul etmis bence isiniz cok zor bu raddeden sonra.

bütün konularını okudum...
Allahım evlatlarımızı senin gibilerden korusun...
hayatını bitirdin adamın...
ya tedavi ol...
ya boşan...
yada intihar et diycem ama ondada kocanı suçlu sanacak millet...
ilk defa bir kadına karşı bu kadar merhamet duygumu yitirdim...
sana nasıl biri lazım biliyormusun...
sırtından sopayı karnından s... eksik etmeyecek biri...

A

Kocanda artık birikim olmuş ve soğumuş.

Bu yazdığınızı -her cumlenizi kınıyorum. Nasıl böyle yazabilirsiniz. Son cumleniz çok kotu. İntihar daha kotusu. ...

.....

Aldatan şiddet gören, alkol alan kocalara sahip kadınlara sabır et deniyor, erkeklerinde birden hayatı kararmış oluyor kıskanç bir eşte. Bu nasıl ikilem.
Erkeklerde sabır etmeyi oğrenmeli. Burada hemcinslerimi koruma amacıyla yazmıyorum ama çoğu zaman oyle gerekli oluyor ki.
Erkek erkek erkek ötesi yok milletin ağzında.

sen ailenin yanında maske takmayı zulş olarak görürken
eşine lekeli eşarp için anneni ara demeyi biliyordun...
ki daha neler neler...
hiiiççç evin içi diye başlama..
eger yazdıkların dogruysa sen gül gibi evi yakıp yıkmışsın
ama emin ol o mesajların saklanması nefret için degil
bekle birkaç güne kalmaz
kocan yine nedensiz yere özür diler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…