- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Dilara55333
-
konu sahibi de 1. kategorideki kadınlardan sadece kocasından avm de gördüğün kadın kadar yüz bulamıyor eskisi gibi. yoksa ayaklarının altına paspas yapar yeterince şımartılırsa. şimdi bile eski konularıma bakmayın diyor , bu kavganın sebebini söylemiyor amacı çok küçücük bişi oldu eşim bana kızdı diye eşini suçlatmak. sorununu çözmek bile istemiyor ki sadece suçlasın biz de onu pohpohlayalım.
bu arada bazıları konu sahibinin ailesine saygılı davrandığı için bazı şeyleri bitirmediği fikrine kapılmışlar , bi erkeğin karısının ailesine iyi davranması için karısını hala seviyor olması mı lazım bu nasıl bir bağlantı? Eşinin annesini babasını hala seviyordur ve kibar bir adamdır saygısızlık yapmak istememiştir. Böyle diyerek konu sahibini heveslendirmeyin eğer gerçekten düzelmeye nyeti varsa önce hatasını anlayın ama bence bunu yapabilecek kafa ve niyet yok kendisinde.
Ne çok gitmişsiniz kadının üstüne eski konularını da yüzüne vurarak. Burda neler okuyoruz kocası erkek arkadaşı neler yapıyor da kadın gelip ama ven kocamı seviyorum diyor. Bu konuda bunun ters versiyonu. Ama sizler bunların beşte birini yapsanız sizin eşleriniz o adamın çektiğinin beşte birini çekmeyeceğini bildiğiniz için biraz kıskançlık yapıyorsunuz bence. He şimdi biz böyle şeyler yapmayız zaten diyenler olacaktır da olay yapmak da değil sonucu bilmek de zaten. Konu sahibi siz de bence kendinizi törpüleyin biraz. Bazı şeyler yerlerine zor koyuluyor geri
peki neden kıskandı ve nasıl büyüdü olay? hayır canım niye yine de sen suçlusundur diyelim anlatmadığın için diğer konularını baz alarak yorum yapıyoruz biz de..Hepinize ayri ayri tesekkur ederim cevap verdiginiz icin..
Lakin hala eski konulari onume salata yapan var.
5-6 aydir kiskanclik vs konusu cpk ama azaldi ve artik siddetli gecimsizlki yoktu aramizda.
Esim sabirlidir evet bunlara sozum ama laflariyla insani dovmekten beter eder.
Kuser surat asar.
İnsanin evinin icini bilmeden vurup vurusturmussunuz.
Karsinizda uzgun bir kadin var ve ailem burda maskemi takip mutlu gozukmek zprundayim care olarak buraya basvurdum ama hala eski konu eski konu..
İnanin evimizde eskilersen eser yoktu kiskancligi inanilmaz derecede astim hatta bu kavga esimin bana olan kiskancligindan cikti.. Ama hala bir cogunuz yine kiskanmistr demis..
Kawgamizi anlatmadim. Basit girdum esim beni is yeri arkadsimdan kiskandi ve gereksiz yere sebepsiz yere..
Simdi kimse sebepsiz yere kiskanmaz diyeceksnz.
Ben kiskansamda ben sucluyum o kiskansada.
Bazı sorunlar mı? Bazı mı.. Adamın hayatı kararmış ya.
Hepinize ayri ayri tesekkur ederim cevap verdiginiz icin..
5-6 aydir kiskanclik vs konusu cpk ama azaldi ve artik siddetli gecimsizlki yoktu aramizda.
Kuser surat asar.
Karsinizda uzgun bir kadin var ve ailem burda maskemi takip mutlu gozukmek zprundayim care olarak buraya basvurdum ama hala eski konu eski konu..
İnanin evimizde eskilersen eser yoktu kiskancligi inanilmaz derecede astim hatta bu kavga esimin bana olan kiskancligindan cikti.. Ama hala bir cogunuz yine kiskanmistr demis..
Kawgamizi anlatmadim. Basit girdum esim beni is yeri arkadsimdan kiskandi ve gereksiz yere sebepsiz yere..
Tamam ama su evlilik mis adli konunuza soyle bi baktimda hicte mutlu bi evllikik goremedim ben eski konulari salatada yapariz mezede cunku gecmiste kocanizi turlu turlu sebeplerle okadar bunaltmisiniz ki esiniz size fazla bile tahammul etmis bence isiniz cok zor bu raddeden sonra.Hepinize ayri ayri tesekkur ederim cevap verdiginiz icin..
Kuser surat asar.
Tamam ama su evlilik mis adli konunuza soyle bi baktimda hicte mutlu bi evllikik goremedim ben eski konulari salatada yapariz mezede cunku gecmiste kocanizi turlu turlu sebeplerle okadar bunaltmisiniz ki esiniz size fazla bile tahammul etmis bence isiniz cok zor bu raddeden sonra.ayrica herkez konynuzun sebebini sorarken insan nezaketen de olsa anlatrdi ama siz tum yorumlardan sonra tartisma nedeninizi anlatmissiniz ve ben bu cevaptan tatmin olmadim kiskandi diye beni tukettin demez ki bi insan bence
Kocanda artık birikim olmuş ve soğumuş.Aslında öyle mutluydukki kötü gunler geride kaldi dedim..
Gecen gece (persembe) tartistik.. Ogun bugundur surati asik.. Ailem geldi onlarin yanina maskesini takip rolunu yapiyor kirmiyor uzmiyor ama yataga gelince yada yanliz kalinca bitti artik diyor.
Herseyimi tukettin diyor.. Cok uzgunum.
Mesaj attim uzun ve anlamli ama tinlamadi tesasufen telefonunda biseye bakarken mesajimi not olarak kaydettigini gordum sebebini sordugumda ise. 'sana olan nefretim dahada artsin diye dedi..
Cok kirildim 10 gundur eli elime degmedi ne yapacagimi sasrdim konusalim diyorum grek yok diyip uyuyor..
Neler oluyor?
Ne yapacagim?
Not:uygun baslik bulamadim..
Amann sakin valla arda sen kaynarsin olan sana olurarkadaşlar eski konuları okuyun
gerçekten burada zulüm altında bir adamcagız var venefertiti27 diyorki
"
Bacım Allah aşkına sen bu herifi boşa..
Boşa da ben alacağım onu................................."
_cisem_
bütün konularını okudum...
Allahım evlatlarımızı senin gibilerden korusun...
hayatını bitirdin adamın...
ya tedavi ol...
ya boşan...
yada intihar et diycem ama ondada kocanı suçlu sanacak millet...
ilk defa bir kadına karşı bu kadar merhamet duygumu yitirdim...
sana nasıl biri lazım biliyormusun...
sırtından sopayı karnından s... eksik etmeyecek biri...
sen ailenin yanında maske takmayı zulş olarak görürkenHepinize ayri ayri tesekkur ederim cevap verdiginiz icin..
Kuser surat asar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?