- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
- Konu Sahibi Lethelethe
-
Pek inanmadım, konularına baktım da genel olarak mutsuzsun bence sen böyle hissediyorsun, bir psikoloğa gitmelisin.Beni ailem okutmadı, çocukluğumdan beri burs kazanıp, ya da dışarıda çalışıp kendi çabamla okudum. Ablam ise myo mezunu. Eskiden bu kadar katı değildi, üniversiteden mezun olurken birçok konuda radikal kararlar aldı. Kendisi gibi düşünmeyen herkesi hayatından çıkardı. En son bu noktada işte. Cahillik sonsuz mutluluk gerçekten.
Ben de senin geçtiğin bu yollardan geçtim. Aslinda aileleri gozumuzde büyütüyoruz. Yani evlatliktan reddederler diye düşünüyoruz da o isler kolay olmuyor. Basa gelince her sey paşa paşa yasaniyor. Ama gerginlige lüzum var mı? Bence yok. Ben de onlardanmis gibi davrandim uzun bir sure. Sonra kendi parami kazanip ayri eve cikinca yavas yavas hayat tarzimin farkli oldugunu gostermeye basladim. Hayatta para kazanmayip ayaklarinin ustunde duramadigin zaman inan birilerinin boyundurugunda olmak zorundasın. Ama bunu karaktersizlik olarak gorme. Herkesin sakladigi sirlari var. Kimse ailesiyle ortusmuyor ve onlardan gizli bir suru sey yapiyor. Ama niyeyse toplumda atiyorum sevgilinle opustugunu aileden gizlemek karaktersizlik olarak gorulmezken gercek siyasi ve dini dusuncelerini gizlemek karaktersizlikmis gibi goruluyor. Oyle degil ama. Senin sirrin da bu. Dedigim gibi en kisa zamanda para kazanmaya baslayip ayri eve cik ve ait oldugun hayati yasa.[/QUOsa Kesinlikle haklısın. Liseye başladığımdan beri tek hayalim ayrı bir evde, kendi düzenimi kurup yaşayabilmek. Bırakın dini, bırakın siyaseti, kıyafetimden, saçımdan, dinlediğim müzik grubuna kadar her konuda eleştirilmekten gerçekten bıktım. Son 3 yılım, umarım bir rezalet çıkmadan kendi yolumu ayırabilirim.
Tedavi oluyorum zaten benPek inanmadım, konularına baktım da genel olarak mutsuzsun bence sen böyle hissediyorsun, bir psikoloğa gitmelisin.
Senin eteğini kıvırman annenin seni dövmesinden daha masumDine mi inanmiyorsun yoksa aşiri baskici mini etektir şudur budur onlara kariştiklari icin mi mutsuzsun. Dinine inanmiyorsan belki ailen dişlayabilir ama etegine sacina karisiyorlarsa mutsuz olursun elbette . Herkes kendinden meshul. Ha şunu da unutma hic bir aile evladinin kötülügunu istemez. Ben de lise yillarinda etegimi kivirdigim icin annem bir vuzel dövmüştü aklim havalardaydi. Tabi şimdi kapaliyim keşke yapmasaymişim diyip utaniyorum . Herkesin düşüncesi farkli işte :)
%100000 katiliyorum buna.Ha şunu da unutma hic bir aile evladinin kötülügunu istemez.
Senin eteğini kıvırman annenin seni dövmesinden daha masum[/QUOT
Ah kardeşim öyle hatalar düştüm ki keşke anlayişla karşilasalardi da hayatim mahvolmasaydi.....
Her ana bir mi hanimefendi. Evladini satan anayla şimdiki konumuz bir mi. Ben oturduğum yerde şahitim anasi kizini satiyor. Ama o ana mi . Herkes ana olamaz bnu unutmayin%100000 katiliyorum buna.
https://www.haberingundemi.com/gundem/oz-annesi-13-yasindaki-kizini-erkeklere-pazarladi-h583197.html
http://www.gazetevatan.com/kizini-satan-anne-polisten-kacamadi-691937-dunya/
http://www.adanahabermerkezi.com/guncel/oz-kizini-erkeklere-satan-anne-yakalandi-h6163.html
http://www.haberturk.com/yasam/haber/700418-kizini-satan-anneden-sasirtan-ifade
Kendinizle celisiyorsunuz.Her ana bir mi hanimefendi. Evladini satan anayla şimdiki konumuz bir mi. Ben oturduğum yerde şahitim anasi kizini satiyor. Ama o ana mi . Herkes ana olamaz bnu unutmayin
Ben sizi gayet iyi anliyorum merak etmeyin. Her anne bir değildir diyorum . Konu sahibi baskidan şikayetci olduğu icin o aciklamayi yaptm.Kendi kendinizle celisiyorsunuz.
Deistim. Konu bir kıyafet meselesi kadar basit değil ne yazık ki.Dine mi inanmiyorsun yoksa aşiri baskici mini etektir şudur budur onlara kariştiklari icin mi mutsuzsun. Dinine inanmiyorsan belki ailen dişlayabilir ama etegine sacina karisiyorlarsa mutsuz olursun elbette . Herkes kendinden meshul. Ha şunu da unutma hic bir aile evladinin kötülügunu istemez. Ben de lise yillarinda etegimi kivirdigim icin annem bir vuzel dövmüştü aklim havalardaydi. Tabi şimdi kapaliyim keşke yapmasaymişim diyip utaniyorum . Herkesin düşüncesi farkli işte :)
Hakkinda hayirlisi olsun ne diyim..Deistim. Konu bir kıyafet meselesi kadar basit değil ne yazık ki.
Evet son zamanlarda ortamı terk etmeyi seçiyorum ben de. Ben de senin gibi konuştuğumda önce hararetli bir kavga, ardından aylarca süren bir gerginlik oluşuyor. Sonra bunu halletmeye çalışıyorum, ardından yeniden aynı şey oluyor. Kısır döngüKonu sahibi seni çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım.
Şu an 28 yaşındayım evliyim farklı bi şehirdeyim.
Artık cat cat söylüyorum her şeyi ama bunun sonucu iyi olmuyor herkes kırılıyor arada gerginlik oluyor malesef.
O nedenle ben mümkün olduğunca girmiyorum bu konulara girerlerse de uzatmiyorum gecistiriyorum.
Böyle insanlara bir şey anlatamazsin malesef o nedenle susmaya devam et ama kafada sallama mesela uzaklas hemen ortamdan kendini daha az kötü hissedersin.
Aynen, kendi düzenimi kurana kadar böyle devam edeceğim muhtemelen. Keşke başka bir çözümü olsa.Gercek dusuncelerimi bilseler evlatliktan redederler .diyorsun. Bunu goze alamayacagina gore o halde rol yapmaya devam etmelisin bence.
..
Böyle yapa yapa günde bir kitap bitiriyorumOnlar haber vs seyrederken gir odana kitap oku. Hiç olmazsa saçma muhabbetlerini dinlemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?