Rol Yapmaktan Bıktım :(

Bu kadar akli basinda, ailesinin gosterdiginin ilerisine gidebilip koyun olmayan sayili insanlardan oldugunuz icin once bi kendinizle gurur duyun derim. En mantiklisi bence de kariyere odaklanip ekonomik ozgurluk. Gerisi cok daha kolay olacaktir :)

Bu kadar akli basinda, ailesinin gosterdiginin ilerisine gidebilip koyun olmayan sayili insanlardan oldugunuz icin once bi kendinizle gurur duyun derim. En mantiklisi bence de kariyere odaklanip ekonomik ozgurluk. Gerisi cok daha kolay olacaktir :)
Teşekkür ederim, bahsettiğiniz gibi olmaya çabaladığım için dışarı hayatımda takdir edilen, saygı duyulan biri olmama rağmen yine aynı çabam yüzünden ailem tarafından itilen, damgalanan biriyim. Aynı eylem yüzünden farklı çevrelerde bu kadar taban tabana zıt tepkiler almak ruhumu yoruyor bazen. Söylediğiniz gibi yalnızca kariyere odaklandım, tek mantıklı çıkış bu.

Sizin fikrinizdir saygı duyarım, tartışma da çıkmıyor gördüğüm kadarıyla

Hanımlar üsluplara dikkat edelim, site üyesi olsun olmasın kimseye saygısız üslupla yorum yapılamaz yasaktır.
Diğer ricamda her ne kadar konu içeriğinde rol yapma sebeplerini anlatabilmek için yazılmış olsa da dini ve siyasi yorumlar olmasın lütfen.

Konu sahibesi ailenizle görüş ayrılığı yaşadığınız hiçbir konuda fikir alışverişine girmeyin, sonuçta anne babanızdır omlardan vazgeçilemiyor.

Diğer üyeler gibi rol yap diyeceğim. Benim ailemde de ayrılıklar var bende de sesimi çıkaramıyorum sonuçta aile ne denecek?
İleride evlenirken kendi görüşünüze yakın insanla evlenirsiniz daha özgür olursunuz. Evet insan ''Ben buyum rol yapmak istemiyorum'' diyor isyan ediyor şu anda da yapılacak pek bişey yok gibi

İleerde rahata kavuşursun biraz sabır. Çıkmanın yollarını ara :)

En son okuduğunuz 10 kitabın ismini rica etsem listeler misiniz bana da referans olur
Elbette;
George Orwell-Boğulmamak İçin
Sartre-Bulantı
Albert Camus-Sisifos Söyleni
Ernest Hemingway-Silahlara Veda
Wittgenstein-Felsefi Soruşturmalar
Russell-Neden Hristiyan Değilim?
Arthur Schopenhauer-Hiçliğin Mutlu Sessizliği
Zülfü Livaneli-Konstantiniyye Oteli
Susan Sontag-Başkalarının Acılarına Bakmak
Anthony Burgess-Otomatik Portakal

bir benzeri de bende var giyimime falan fazla karışmazlar siyasi görüş açısından da sorun yok ama onlar ne derse haklısın demek zorundayım farklı bir fikir beyan etmeye hakkım yok itiraz etmeye hakkım yok yani dövseler ses çıkarmayacaksın o derece koyun gibi olacaksın çalışıp vereceksin başka hiç birşey yok sosyallik mi oda ne asla yok evden işe işten eve bir nevi kölelik ama dediğin gibi bir zaman sonra insan kaldıramıyor seni çok iyi anlıyorum ben şuan kendim için tek çözümü evlilik olarak görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…