Romantik kocam bitti

Ben konuş muyormuyum sanki? Ne zaman sohbete başlasam, bi dakka program izliyorum. Birşey okuyorum sonra konuşuruz diye geçiştiriyor beni:çok üzgünüm:

sız 11 yıllır o romantızmı yasadınız cok sanlısınız bunu cok az yasayanlar var..

Sımdı belkı sıra sızde dır

11 yıldır birlikteyiz dedim. 11 yıldır romantizm yaşıyoruz demedim ki?
Bir de arkadaşlar "tatile gidin başbaşa" falan yazmışlar ben ekonomik sıkıntılardan bahsediyorum. Okula giden çocuğu ve 6 aylık bebeği bırakıp nereye tatile gidicez söyler misiniz lütfen

benimde 8 yillik evliligim var.... ve hayatta en cok esime guvenirim ,oda esiniz gibi flort donemimizde mukemmel romantikti, odonemdeki romantikligini suanda baska tarz bir romantizm aldi , hala ask msj.lari cekiyoruz birbirimize , sarilip koklasiyoruz, ufakliga yakalaniyoruz bazen , Rabbime sukur :asigim: askini hala dile getirir...( getirttiriyorum tebi:asigim:)

adamdan adama degisiyor iste, siz ona karsi nasilsiniz?
sizin ona karsi ilginiz ne boyutta?

benda evleneli 9 yıl olacak canım.bazen bizimde bunaldığımız nerden evlendik dediğimiz zamanlar oluyor:bbo:
yani anlattığın sıkıntılara benzer sorunlar çoğu evlilikler de var.özelliklede çocuklar olunca maddi manevi sıkıntılar hayat koşturmacası derken evliliklerde monotonlaşıyor ama bu eşlerin artık birbirini sevmediği anlamına gelmez
daha olumlu ılımlı düşün canım.birde elinden geldiğince eşinle sıkıntılarını paylaş.dinlemek istemiyorsa da dinlet:jeyyar:

arkadaşım sen biraz agresif görünüosun. Okuyorum ama arkadaşların yaptıkları yorumlara sürekli muhalefet görünüosun. Unutma herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor. cevapları beğenmiyorsun.. Sen söyle biz yazalım cevapları ne dersin

canım ben gözün üzerinde olsun derim kocanın, çok abartma tabii kuşkulanmasın ama bende benzer bi durumla karşılaştım ve aldatıldığım ortaya çıktı..
umarım her şey eskisi gibi olur..

üzülme canım yaa ,dünya telaşı adamda ne romantizm bırakıyor ne aşk ..
dün evlilik yıldönümümüzdü 4 yıl bitti ,ben face de duvarıma öye bişey yazdım ki duygulanmayacak erkek yoktur ama o ne yaptı kuru bir mesaj ,yıldönümümğz kutlu olsun dedi sadece ,eve gittim ne bir iltifat ne bir hediye ,nede güzel bir söz ,9 da yattım uyudum ..ben napıyım :))))))

Ben de aynı şeyleri düşünüyorum arkadaşın tavırları ile ilgili.

Biz sizin genel hayatınızı nereden bilelim.
Konuda yazdığınız kadarıyla yorum yapıyoruz.
Bazı konu sahipleri maalesef yazdığına pişman ediyor insanlarılmaz:

ne güzel:)
ben ilgiliydim ama karşılık göremeyince ben de bıkmaya başladım

Agresif miyim? Ne dedim ki ben şimdi?bilmiyorumkismile

eh buradaki forum böyle. her yoruma cevap yazmalısın. ve herkese nazik davranmalısın. özel hayatındaki sorunlar, buradaki çok değerli yorumcu hanımfendileri terslemen için geçerli bir sebep olamaz. lmaz: doğdundan pişman ederler insanı. ( açtıkları konuları hatta üyelikleri iptal eden var.) ha, onlar sana her türlü fırça atarlar, o başka aklinialirimsmile

cnm rutinleşmiş evliligin ondan sana sıkıcı geliyor...erkekler çok sıkıntıya gelemez işten yorgun gelince evdede çocuklar yaramazlık yapınca sinirleniyordur..evlendiginin ilk günlerindeki giib şiiir sölememside normal..aslında klasik bi evlilik siizinki ama işte kadınlar çok duygusal oluyorrr:)

şiirden nefret ederim biri karşımda okusa dayanamam gülerim :)) allahtan böyle problemlerim yok :))sevgi yaşatılmaz hissettirilir ,onu hissediyorsan olay bitmiştir

ooooo çok fenaymış bu forum.bunları düşünürken siz çok değerli forum üyesi neden buradasınız acaba.yoksa üye olarak önemli bir boşluğu doldurduğunuzu mu düşünüyorsunuz.herneyse...

konu sahibi arkadaşım tabiki sıkıntılarını göz önüne alarak birtakım şeyler söylenmiş bu başlıkta.ve ben hiç olumsuz bir yorum görmedim sadece ufak bir eleştiri var.siz lütfen moralinizi bozmayın çünkü bu platformda eleştiri de alacağız elbet.ve eşinizle ilgi problemlerinizi umarım en yakın zamanda çözersiniz hatta belkide çözdünüz bile.sevgiler

sanırım sizin stresiniz çocuk değil hayat stresi o küçük bebecikler şirin,sevimli ama şaşırdığım nokta bu çocukların ergenliğinde ne yapacaksınız birbirinize anlayışlı davranmalısınız başka çözüm yok

bu yorumu yazma sebebim daha ağır eleştirileri önlemek. problemim bazı insanların yapıcı olamaması.
eşimle problemim yok.
birileri üzdüysem özür dilerim. sadece, ne zaman foruma girsem birini savunmak zorunda kalıyorum. bugün başka bir konunun kapandığını görünce sinirlendim. sinirimi de burada çıkarttım.
bi de(herkes değil) bazı insanlar bu yorumumu hak ettiklerini düşünüyorum. buyrunnnnnnnnn

o sözüm konu sahibineydi.kapanan konuyu bilmiyorum ama elbet arada sorunlarda çıkacaktır bu çok doğal lütfen sinirlenmeyin

Evet canım. Konu sahibi her yorumcuya cevap yazmayabilir ama her yorumcuya( yazan kırıcı değilse ki burada öyle bir yorum görmedim) nazik davranmak zorundadır.
Çünkü herkes onun için kafa yorup değerli zamanını ayırmaktadır.
Hep olumlu eleştiri gelmek zorunda değil. Kaldı ki bunlardan da ders çıkarmayı bilmelidir. Empati yapılarak yorum yazılıyor ve konu sahibi nasıl istiyorsa öyle yazacaksak o zaman yorum yazmanın bir anlamı yok.

ahh canım yaa bu cocuklar olunca işte ben daha bi cok üzülüyorum......
inşallah öle bişi yapmıyodur canım yaa belki maddi yada iş sıkıntısı felan olmasın hiç sordunmu bi derdin varmı diye?
oda sana karsı yaptıgının farkına varır da inşallah gönlünü alır tez zamanda bi dahada yapmaz canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…