ilk önce işten yada can sıkıcı şeyler varsa dahi ondan söz etmem bir süre geçmesini beklerimilk havadan sudan tvde yada nette duyduklarımdan bahsederim
yemeyi hazırlarken bebeği ona veririm
masa hazır olunca bebeği ben alırım kucağımda öyle yemek yerim
üst üste söylemiyorum birde örn evde yapılacak bir iş varsa
arkadaşım sen biraz agresif görünüosun. Okuyorum ama arkadaşların yaptıkları yorumlara sürekli muhalefet görünüosun. Unutma herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor. cevapları beğenmiyorsun.. Sen söyle biz yazalım cevapları ne dersin
benimde 8 yillik evliligim var.... ve hayatta en cok esime guvenirim ,oda esiniz gibi flort donemimizde mukemmel romantikti, odonemdeki romantikligini suanda baska tarz bir romantizm aldi , hala ask msj.lari cekiyoruz birbirimize , sarilip koklasiyoruz, ufakliga yakalaniyoruz bazen , Rabbime sukur:asigim: askini hala dile getirir...( getirttiriyorum tebi:asigim:)
adamdan adama degisiyor iste, siz ona karsi nasilsiniz?
sizin ona karsi ilginiz ne boyutta?
Agresif miyim? Ne dedim ki ben şimdi?bilmiyorumkismile
eh buradaki forum böyle. her yoruma cevap yazmalısın. ve herkese nazik davranmalısın. özel hayatındaki sorunlar, buradaki çok değerli yorumcu hanımfendileri terslemen için geçerli bir sebep olamaz.lmaz: doğdundan pişman ederler insanı. ( açtıkları konuları hatta üyelikleri iptal eden var.) ha, onlar sana her türlü fırça atarlar, o başka aklinialirimsmile
ooooo çok fenaymış bu forum.bunları düşünürken siz çok değerli forum üyesi neden buradasınız acaba.yoksa üye olarak önemli bir boşluğu doldurduğunuzu mu düşünüyorsunuz.herneyse...
konu sahibi arkadaşım tabiki sıkıntılarını göz önüne alarak birtakım şeyler söylenmiş bu başlıkta.ve ben hiç olumsuz bir yorum görmedim sadece ufak bir eleştiri var.siz lütfen moralinizi bozmayın çünkü bu platformda eleştiri de alacağız elbet.ve eşinizle ilgi problemlerinizi umarım en yakın zamanda çözersiniz hatta belkide çözdünüz bile.sevgiler
bu yorumu yazma sebebim daha ağır eleştirileri önlemek. problemim bazı insanların yapıcı olamaması.
eşimle problemim yok. birileri üzdüysem özür dilerim. sadece, ne zaman foruma girsem birini savunmak zorunda kalıyorum. bugün başka bir konunun kapandığını görünce sinirlendim. sinirimi de burada çıkarttım.
bi de(herkes değil) bazı insanlar bu yorumumu hak ettiklerini düşünüyorum. buyrunnnnnnnnn
eh buradaki forum böyle. her yoruma cevap yazmalısın. ve herkese nazik davranmalısın. özel hayatındaki sorunlar, buradaki çok değerli yorumcu hanımfendileri terslemen için geçerli bir sebep olamaz.lmaz: doğdundan pişman ederler insanı. ( açtıkları konuları hatta üyelikleri iptal eden var.) ha, onlar sana her türlü fırça atarlar, o başka aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?