Romantik kocam bitti

ben de onu diyorum işte..

esınle konusabılıyor musun peki? dediklerini ciddiye alıyor mu? seni dinliyor mu? dinlerken seni önemsediğini düşünüyor musun:? yoksa konuşmana dırdır gözüyle mi bakıyor?

hayır hayır yanlış anlamışsın.benim bu mesajımda ilk paragraf klaraa ya yazılmıştı.ikinci paragraf ise sana yazılmıştı.klaraa cevap olarak eşimle problemim yok demişti.bende onu konu sahibine yani sana yazdığımı söylemiştim.

esınle konusabılıyor musun peki? dediklerini ciddiye alıyor mu? seni dinliyor mu? dinlerken seni önemsediğini düşünüyor musun:? yoksa konuşmana dırdır gözüyle mi bakıyor?

Günden güne değişiyor. Bazen dinler, bazen de beni dinlemek dışında yapacak daha önemli bir işi vardır. TV izlemek gibi..

Evliliklerin daha önceleri mutlu sürdüğüne emin misin? Belki de millet kan kusup, kızılcık şerbeti içtim diyordu:sm_confused:

tabi ki onu diyenler de olmuştur, nasıl ki şimdi seneler geçse bile eski romantizm sürdüren çifler varsa. benim demek istediğim, önceleri kafa yoracak, yetişmemizin gerektiği daha az şeyler vardı, insanlar daha tahammülkarlardı. bence şimdiki şartlar da evlilikleri zorluyor..

Haklısın .

irmako yakinlarinda sohbet edecegin arkadasin yokmu arada cikip yurursunuz cocuklari parka göturursunuz...sende acilirsin cocuklarda acilir...birde bu durumu 6 yasindaki cocuguna fazla hissettirme...yani tartisacagin zaman baska odaya git...inan anliyorlar yazik uzulmesin annem babam tartisiyor diye...gerci tartisma degil sizinki...kavgasiz evde yok yani diyen yalan söyler..anayla kizda oluyorki eslerde neden olmasin iki ayri insan sonucta...birde hosuna giden seyler yap...esinle cinsellik istemiyorsun neden...birde iki aylik cocugunuz bu durum cok normal...

Canım, ben çalışıyorum. Çok yoğun çalışıyorum. Yani hafta içi bitik sempatiksalakcinni
Hafta sonu da ancak aileme evime vakit ayırabiliyorum genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…